Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangisini tercih ederdiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hangisini tercih ederdiniz?

2.el araç almak zor ama 2.el istedigin özelliklerde insignia almak gercekten cok cok zor.donanımları yakalıyosun fiyat yüksek oluyo.fiyat makul oluyo bu sefer illa bi eksiksigi oluyo.Şanstan başka bişi degil bence istedigini bulmak...

Yorum

benzin fiyatlarından dolayı insigniasını satacak bilgeler çoğalacak muhakkak bulursun...ama bu arabanın ambiansını iki şey değiştiriyor,sunroof ve flexi.....bu ikisine sahip bir ikinci el bulursan 2009 veya 2010 dinleme al derim ben. naviydi dvd800 janttı onları canının istediği gibi taktırabilirsin,ama sunroof ve flexi için aynı şeyi mümkün değil malum.
      2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Malum ulkemızdeki ekonomik sorunların basında cari acık gelmekte ve yakın zamanda secim olması dolayısıyla bu problem simdilik kulak ardı edilmektedir. Tahminimce secimden sonra cari acıgın büyümesinin engellenmesi icin ithal girdilerin otv miktarının artırılması yakındır. Tabi bundan en cok nasibini alacak sektörde otomotiv ve elektronik sektoru olacaktır.

iste o zaman bugun 50.000 TL ye satılan 2011 model aracları bulmakta zorlanabilirsiniz.
        Nacizane fikrimdir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
          benzin fiyatlarından dolayı insigniasını satacak bilgeler çoğalacak muhakkak bulursun...ama bu arabanın ambiansını iki şey değiştiriyor,sunroof ve flexi.....bu ikisine sahip bir ikinci el bulursan 2009 veya 2010 dinleme al derim ben. naviydi dvd800 janttı onları canının istediği gibi taktırabilirsin,ama sunroof ve flexi için aynı şeyi mümkün değil malum.
          benimde aradığım bahsettiğiniz gibi bir araç,ama ancak şimdilik bu alternatifler var

Yorum

Hasan kardeşimi dinleyip 3.araçla aynı özellikte bir araç tercih ettim ve şuanda kullanıyorum.Herkese yardımları için çok teşekkür ederim.

Yorum

hayırlı olsun, kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle....

Yorum

ben olsam 2 numarayı alırım)
                2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

3 bence

Yorum

Bence jantlara göre değerlendirme yapmayın.Mesela 19"jant sonradan tedarik edilebilir ama bir flexi yada bir sunroof sonradan imkansız..O yüzden sunroof veya flexinin sizde yaratacağı hazzı düşünün.
                    Ben bu tercihler arasında kalsaydım 3. yü değerlendirirdim.Sunroof'u hafif yukarı kaldırdığında ki o görüntü herşeye değer hemde 2010..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                      hayırlı olsun, kazasız, belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle....
                      Eyvallah kardeşim saol.

Yorum

İşleniyor...
                      X