Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 BMW 3 series

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 BMW 3 series

yeni kasa BMW 3 series ne zaman çıkacak bilen var mı?

Ynt: 2012 BMW 3 series

İnşallah bir an evvel çıkar. Adamlar opel'in yapamadığını yapıp 1.6 litre dizel motor çıkarmışlar yeni kasa için. Bir kaç resmini gördüm çok güzel olmuş bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
      İnşallah bir an evvel çıkar. Adamlar opel'in yapamadığını yapıp 1.6 litre dizel motor çıkarmışlar yeni kasa için. Bir kaç resmini gördüm çok güzel olmuş bence.
      1.6 değil de 1.5 dizel 150 hp ve üç silindirli bir motordan bahsediliyor ama o arabay nasıl olur bilemem.
      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
        1.6 değil de 1.5 dizel 150 hp ve üç silindirli bir motordan bahsediliyor ama o arabay nasıl olur bilemem.

Bence iyi olur bmw bu dizel olayını çözdü.Vw nin 1.2 benzinli arabasının yok sattığı ülkemizde 3 serisi 1.5 dizel aracı hiç düşünemiyorum.

Yorum

bir rivayete göre F30 2011 frankfurt oto fuarında görücüye çıkacak ve 2011 sonu 2012 başı gibi de yeni sahiplerine ulaşacak..
          öncesinde yeni 1 kasa yani F20 bekleniyor..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

bu da F30 için en güncel bilgilerden.. resimler de gerçeğe çok yakın..
            buradaki bilgiye göre 1.6 lt dizel motor henüz yok ama başka yabancı sitelerde böyle bir motor hakkında bilgilere rastlamıştım..

2012 schickt BMW den neuen 3er auf die Piste. Der F30 erbt das Design des 5ers und soll vor allem in Sachen Assistenzsysteme Maßstäbe setzen.

Yorum

şuanki kasa da 3.16d var ama motor hacmi 2000 motor yine 85 kw gücünde.
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

evet 316d 318d ve 320d de aynı motor var fakat yazılım ile ps,tork ve emisyon değerleri değiştirilmiş şekilde versiyonlarda kullanılıyor..
                hatta 323d de aynı hacim olmalı fakat biturbolu motor var diye biliyorum..

Yorum

Ben 316d hiç görmedim hatta bilmiyordum Türkiye'de varmı?

Yorum

Ben 316d hiç görmedim hatta bilmiyordum Türkiye'de varmı?
                    Türkiye de yok zaten olsa da pek avantajı yok araç yine 2.0 motor
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                    X