Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 insignia satışları çok kötü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 insignia satışları çok kötü

arkadaşlar ne indiriminden bahsediyosunuz,fiyatlar gayet normal,hatta biraz daha artsın,piyasada yeterince insignia var 1.6 dizel şart katılıyorum.
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ali_41
      valla bölesi daha güzel az olsun öz olsun yolda, bizim araç etiket bakan dönüyo bi daha bakıyo herkeste olmasın
      Ali kardeşime aynen katılıyorum. Bir bakan bir daha bakıyor. Afedersiniz bir atasözü var "Nerde çokluk orda b......" ihihi haha haha
      Az olsun ve öz olsun. Hergün pilav yemek insanı bezdirir. Arada bir "KEBAP" yemekte fayda var. rolleyes

Yorum

1.6 dizel kesin sart
        oncesinde Turbo ya
        Dsg benzeri cift clutch 7+ oranli bir sanziman da can olur
        Sonra tum motor yelpazesine uygulanir

Yorum

Walla aylık 2500 lirayı bulan benzin masrafı yüzünden bende satıyorum aracımı bugun 30.000 bakımından çıktı. Satmadan da gittim bir Golf Bluemotion aldım zaten vereceğim yakıt parası farkıyla kendi borcunu ödüyor araç. Tamam donanımlı araç ama ben bunun kadar çok yakanını görmedim.

Yorum

2500 tl 10 depo yakit demek Turbo da
            Depo da 11 lt yaksaniz kabaca 600 km den ayda 6000 km ediyor
            Bu tempoda dizel daha guzel bir secenek olur
            Ama benzinli bir baska alternatif ile (1.4 TSI) bana gore
            9 lt altina inemezseniz derim

Yorum

Opel TR LPG işine el atmaz ve yakıta çözüm bulamaz ise Insignia'nın işi biraz zor.
              Maalesef ki öyle...

Kim böyle güzel bir araba varken satmak isterki ?
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                YAKIT YAKIT YAKIT.

İnsanlar önce yakıta bakıyorlar artık.

C180 hariç hangisi çok yakıyor ? Yada hangisinin az yakanı yok ?

-------------

Önce ilk sorudan başlayalım. Hangisi çok yakıyor ? Passatın bile az yakan, Passat dizel gibi bir alternatifi var.
                Passat Dizel kokluyor
                Passat benzinli bizimkiler kadar yakmıyor.
                C5 kokluyor.
                508 kokluyor.
                Latitude kokluyor.

E gelelim en kritik soruya; Insignia'da nispeten tasaruflu neler var ? 2.0 - 130 HP , 2.0 160 HP. Fiyatları kaç para + vergi yükü ne kadar ?
                Hani bizim 1.6 Turboların vergi avantajı ? Benzinle beraber uçtu gitti maalesef.
                Ben bütçeme göre biraz daha bekleseymişim diyorum şahsen.
                Bekleyip keşke 2.0 dizel insignia alsaymışım. Vergisi çokmuş çokda umurumda olmazdı. Şu an aradaki farkı misli misli benzine veriyoruz.

LPG'ye karşı olduğum halde fellik fellik LPG çözümü arıyoruz. Hoş doğru düzgün bir LPG çözümü de bulamıyoruz.

+ 2011
                Fiyatı filan çok anormal değil de bu motorlara lpg uyumu olmadıktan sonra İnsignia'nın satışı çok olmaz bence.Artık ekonomi devri. Neden lpg uyumlu yapmadılar ki o motoru,magnezyum yeni mi icad olmuş,önceki arabalarda neden yok böyle sorunlar acaba? 4.5 TL olan benzin fiyatı ile de binilmez ki o arabaya. Arkadaşın dediği gibi dizel alsam yıllık vergisi 2.000 TL bence bu politika ile olmaz.Artık herkes ekonomik takılıyor.Ya Opel o motorları lpg uyumlu yapacak ya da 1.6 dizel çıkaracak. Şahsen ben de 1.6 dizel motorun İnsignia'ya yakışmayacağını düşünüyorum,o spor görüntünün altında 1.6 dizel olmaz.Bence en iyisi motoru lpgye uygun hale getirp öyle üretmek işte o zaman herkes alır. Ben de dahil.
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hem 180 hp lik bi araca sahip olacaksın,hem vergiden tasarruf edeceksin,hem donanım-fiyat performansı iyi olacak,hem az yakacak vs.vs. yok öyle yağma bu memlekette.Diyerek kendimi avutuyorum artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigity
                    Hem 180 hp lik bi araca sahip olacaksın,hem vergiden tasarruf edeceksin,hem donanım-fiyat performansı iyi olacak,hem az yakacak vs.vs. yok öyle yağma bu memlekette.Diyerek kendimi avutuyorum artık
                    180 hp olması bir şey ifade etmiyor,vergisi mecburen 1.6 motor vergisi olacak,tasarruf etme söz konusu değil,donanımına ve güzelliğine kimse bir şey diyemez. Araba 180 bg gibi güçlü bir motora sahip diye kimse benzin ile binmek zorunda da değil,az yaktığını da kimse söyleyemez... diyerek ben de lpg uyumlu motor yapmaları gerektiğini düşünüyorum.
                    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Lpg uyumu ve cift kavramali otomatik vites sart..
                      Ardindan ise 1.6 lt 130 ps lik bir dizel motor da sart..
                      Bunlarin olmasi icin de en az 1 sene gerekir saniyorum ( 1.6 dizel daha da uzun surebilir )
                      Aracini satmak isteyenlere nacizane tavsiyem bugunlerde degerlendirmeleri zira opel tr bildigi tek yontem olan Fed parasal genisleme plani hesabi "ucuncu batan geminin mallari" kampanyasi baslatirsa durum can yakici olabilir.. Bir de 2012 modeller eylulde gelmeye baslayacak.. 2009 lar 3 2010 lar ise 2 yasinda arac statusune girecek..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                        600 km daha göremedim 1 depo ile 500km gidiyorum en fazla , ayda da ortalama 4000-4500km yol yapıyorum. Şuanda golften çok memnunum tüketimi 3,5-4lt arasında gidip geliyor. İyi güzel donanımına göre çok uygun fiyatlı bir araç ama her güzelin bir kusuru vardır

Yorum

Sizlerle net bir izlenim paylaşayım;
                          Opeli yıllar yılı orta sınıf arac üretmekten ve bayilerine vermiş olduğu serbest piyasa imkanları nedeniyle hiç bir zaman iyi bir marka olma adına adım atmadı,
                          Batmaya çok yaklaşmışken insignia gibi bir araba üretip ve arkasından astra j lerle beraber çok büyük bir bataktan uzaklaşma ivmesi yakaladı bunu markalaşma kaliteli üst sınıf araç yapıyorum slogonanından ziyade yine günü kurtarıyorum mantığıyla yola devam etti...
                          Bir BMW Bir Mercedes yada bir voswagen kadar araçlar ne derece bizim kinden iyidir tartışmasından ziyade bu üreticiler ne üretirse üretsin marka ve düzenli satış politikaları nedeniyle her zaman bizim önümüzde olacaklar...

Basit bir örenekle aracımı görüp bu ne güzel araba neymiş bunun markası denildiği zaman opel cevabını verdiğimde insanların şakına dönmesi,

bi mercedes bmw audi desem kimse şaşkınlıkla karşılayamayacak ama Adı opel olunca ve Opelin satış politikaları ülke genelinde ki servis kalitesi sorgulanınca soruyorum;

"İNSİGNİA'NIN SUCU NE ?"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MuYMuY
                            Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                            600 km daha göremedim 1 depo ile 500km gidiyorum en fazla , ayda da ortalama 4000-4500km yol yapıyorum. Şuanda golften çok memnunum tüketimi 3,5-4lt arasında gidip geliyor. İyi güzel donanımına göre çok uygun fiyatlı bir araç ama her güzelin bir kusuru vardır
                            Herseyden once Golf un 1.6 TDİ motoru cok cok basarili
                            Bluemotion ile yakit tuketimi daha da iddiali diye duyuyorum
                            Almanya da yaklasik 3000 km bu normal Golf 1.6 TDİ (90 hp) kullandim
                            Cok cok yumusak kullandigimda 5 lt civarinda bir yakit tuketimi vardi
                            Otoyola cikip gazladigimda maksimum 200 yapabiiyordu vr o hiza oldukca keyifli cikip sanki limitor varmis gibi duruyordu
                            Bu tempoda ortalama 9 lt tuketimi vardi
                            Sizin Golf ile elde ettiginiz guzargahta benzer tempo ile bizim Turbolar
                            8 lt ortalama civarinda dolasir diye dusunuyorum cunku belirttiginiz rakamlar
                            Gaz pedali altina yumurta konarak yakalanabilir
                            Buna ragmen canavatiniz ile ayni kosullarda depoda 500 km gidebiliyorsaniz ciddi problem olabilir
                            Benim son ortalama degerim 9.6 lt (karma kullanim) bu da depo ile 700 km civari a denk geliyor
                            PO 95 testlerim devam ediyor memnuniyetim devam ama biaz fazla silkeme yapmaya basladik

Son soz olarak ayda bu kadar yol yaptiginiz icin Golf TDI guzel secenek

Yorum

İşleniyor...
                            X