Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HKS YAKIT TASARRUF VE PERFORMANS ARTTIRICI KİT

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HKS YAKIT TASARRUF VE PERFORMANS ARTTIRICI KİT

gecen gün nette gezinirken fark ettim yalnız baya araştırmama rağmen bi sonuç çıkaramadım HKS nin kendi sitesinede baktım ama bişey bulamadım ilginç...
    Tecrübesi veya daha fazla bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5416458/detay/

Ynt: HKS YAKIT TASARRUF VE PERFORMANS ARTTIRICI KİT

Ona hic bir ise yaramayan HKS Replika kit diyelim.. En basta sunu soylemek isterim HKS Firmasi Modifyeli araclara parca ureten bir firmadir ekonomik araclara degil..
    ..................

Yorum

tipi çok güzelmiş şöle 10-20 tl olsa alır takardım, motorda şık durur asıl buddy club racing condenser motorda çok güzel duruyor her daim mavi ışığı ile ama oda tuzlu...

Yorum

valla ben bunun güç vereceğine inanmıyorum ne kadar sitesinde dyno verisi olsa da... en fazla rolantide cam kapatırken farın sönükleşmesini engeller ama görüntü 10 numara gerçekten

Yorum

güc vermiyor yani yüksek devirlerde yüksek hızlarda akım çekişi arttığı zaman aracın güçten kesilmesini engelliyor...
          güc arttırımı dediği güc kaybettirmemesidir sanırım ama çok faydalı olduğu söyleniyor...

Yorum

hocam zaten elinde varmış, en net bilgiyi senden alırız artık işe yarıyor mu yaramıyor mu? çünkü nette işe yarıyor diyen de var, işe yaramıyor içini açtım bi tane kapasitör var diyen de var.
            Bu da dynoları

Yorum

bence bu dyno verisinde ki olayı güç artışı olarak algılamak ne kadar doğru bilmiyorum ama grafikteki gibi üst devirlerde araç elektrik akımı artınca güçten düşmeye başlıyor bu cihazda sürekli akımı besleyerek güç artışını kesemesini engelliyor baya bi yerle görüştüm performans arttırmak için değil performansı stabilize etmek için gerekli diyorlar...

Yorum

Yeni model araclarda pek ise yaramaz yeni modellerde elektrik sistemi eskiye nazaran cok farkli notr kutup duzenleyicilerin dagilimi cok daha fazladir .Ben bu urunden yaklasik 25 adet sattim sattigim araclarin cogu 2004 model ve alti araclar yani daha cok mekanik olan araclardi..
                ..................

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KaStyle Autoart
                  Yeni model araclarda pek ise yaramaz yeni modellerde elektrik sistemi eskiye nazaran cok farkli notr kutup duzenleyicilerin dagilimi cok daha fazladir .Ben bu urunden yaklasik 25 adet sattim sattigim araclarin cogu 2004 model ve alti araclar yani daha cok mekanik olan araclardi..
                  Mekanik araçlara uygulanması daha faydalı olabilir ama muhtemelen yeni araba dahi olsa yüksek devilerde faydasını gösterir gibime geliyor ulaş kardeşim yanılıyormuyum?

Bugün yarın kendim takacam bakalım ne fark olacak

Yorum

Bence sizin aracinizda yuksek devirde olsa pek ise yarayacagini sanmiyorum. Sonucta elinizde bu urunden var takip denemekte fayda var .
                    ..................

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KaStyle Autoart
                      Bence sizin aracinizda yuksek devirde olsa pek ise yarayacagini sanmiyorum. Sonucta elinizde bu urunden var takip denemekte fayda var .
                      Bana dedikleri stock arabada herşey dengeli olduğu için çok fark edilmeyeceği ama yazılım vs. yapılan araclarda dengelerin değiştiği...

Yorum

İşleniyor...
                      X