yaa tabiki full 'den alıcaz. pazar günleri 7+2 : 9 indirim yapıyorlar. 23 nisan 29 ekim vs günlerde 15 indirim war. onuda boş ver ataşehir fullde benzin almasan bile arabanı beleş e yıkatabılıyorsun. yıkayan arkadas a 2 mılyon bahsis verdiginde normal oto yıkamada kullanılan köpüğün 2 hatta 3 katını sıkıyor arkadaslar saolsunlar. ama bi dezavantajı beleş yıkamanın kurulama olmaması onuda artık kendiniz silersiniz. ayrıca indirim gunlerınden yararlanmak istiyorsanız cep numaranızı oradakı cocuga weriyorsunuz size %15 indirimli günlerde msj atıyorlar + corba da bedava. bide çay. ben ozellikle arkadasları o günlerde full e goturuyorum . restorant a gitmiş kadar oluyoruz. corba + çay bide bahcesi war sandalye sigara. beleş e geliyor benzin.
yaa tabiki full 'den alıcaz. pazar günleri 7+2 : 9 indirim yapıyorlar. 23 nisan 29 ekim vs günlerde 15 indirim war. onuda boş ver ataşehir fullde benzin almasan bile arabanı beleş e yıkatabılıyorsun. yıkayan arkadas a 2 mılyon bahsis verdiginde normal oto yıkamada kullanılan köpüğün 2 hatta 3 katını sıkıyor arkadaslar saolsunlar. ama bi dezavantajı beleş yıkamanın kurulama olmaması onuda artık kendiniz silersiniz. ayrıca indirim gunlerınden yararlanmak istiyorsanız cep numaranızı oradakı cocuga weriyorsunuz size %15 indirimli günlerde msj atıyorlar + corba da bedava. bide çay. ben ozellikle arkadasları o günlerde full e goturuyorum . restorant a gitmiş kadar oluyoruz. corba + çay bide bahcesi war sandalye sigara. beleş e geliyor benzin.
Ben Po da bir yetkiliyle konuştum bizim yakıtımız en az ama en az %5 avantaj sağlıyor bir depoda dedi neden dedim diğer istasyonlar inceltilmiş benzin kullanıyorlar su gibi gidiyor bizim ki öyle değil dediler ama dedim shell 97 de performansta çok iyi dedim evet doğru ama performans arıyorsanız yakıt tasarrufu ikinci plan dedi
PO tecrubesi devam ediyor
Yeni depo ile minimum ne yakarim dedim
Istanbul dan Bursa ya (pendik feribotu ile) gectim
Arabada benim pehlivan da olunca ekonomi kacinilmaz oluyor
Otoyol 130
Diger yollar 110 ile
7.3 lt ortalama yakaladim
PO95 tuketim avantaji hipotezi teoriye donusuyor
Performans testi yapmak da sart
Biraz silkeleme yapiyoruz gibi bakalim ne olacak
ankette neden FULL yok adamlar istanbulda petrol sektörünü alt üst etti, buarada FULL'de 95 ve 97 oktan aynı fiyata hangisinden istersen al, istersen yarı ondan yarı ondan 96ya bağlarsın
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum