Merak ettiğim bir konuyu üye genelinde Anketleyeyim istedim her yerden yakıt alınmaz nede olsa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hangi İstasyon ?
Collapse
X
-
Ynt: Hangi İstasyon ?
Orjinal yazı sahibi: Ufuk CanShell 95 & Opet 95
Güvenilir Olduğu İçin
Güleryüzlü Hizmet Verdikleri İçin
Wc Temiz Hijen
shell ve opet bu konuda bana görede bir adım öndeler...
Yorum
-
bu arada yanlış anlaşılmasın yakıtta bir azalma yok, fiyatta var. full ve moil bayilik olarak değil direkt kendileri istasyon açıp satış yaptıkları için benzini %7 civarı indirimli veriyorlar piyasaya göre. Hatta 23 nisanda %14 indirimli satış yapmıştı full mesela son zamdan sonra fullda 95 ve 97 oktan yanlış hatırlamıyorsam 4.16 oldu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: keramosbu arada yanlış anlaşılmasın yakıtta bir azalma yok, fiyatta var. full ve moil bayilik olarak değil direkt kendileri istasyon açıp satış yaptıkları için benzini %7 civarı indirimli veriyorlar piyasaya göre. Hatta 23 nisanda %14 indirimli satış yapmıştı full mesela son zamdan sonra fullda 95 ve 97 oktan yanlış hatırlamıyorsam 4.16 oldu
400 lirada 40 tl de %10 demek oluyor
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: keramosbu arada yanlış anlaşılmasın yakıtta bir azalma yok, fiyatta var. full ve moil bayilik olarak değil direkt kendileri istasyon açıp satış yaptıkları için benzini %7 civarı indirimli veriyorlar piyasaya göre. Hatta 23 nisanda %14 indirimli satış yapmıştı full mesela son zamdan sonra fullda 95 ve 97 oktan yanlış hatırlamıyorsam 4.16 oldu
Bu iyi bir neden ama bildiğim kadarıyla kredi kartlarına avantajları olmuyor misal 4 tane 100 liraya 40 tl gibi kampanyalar oluyor total bp shell po da diğerlerinde hiç görmedim duymasam yeri...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: keramosOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: keramosbu arada yanlış anlaşılmasın yakıtta bir azalma yok, fiyatta var. full ve moil bayilik olarak değil direkt kendileri istasyon açıp satış yaptıkları için benzini %7 civarı indirimli veriyorlar piyasaya göre. Hatta 23 nisanda %14 indirimli satış yapmıştı full mesela son zamdan sonra fullda 95 ve 97 oktan yanlış hatırlamıyorsam 4.16 oldu
Bu iyi bir neden ama bildiğim kadarıyla kredi kartlarına avantajları olmuyor misal 4 tane 100 liraya 40 tl gibi kampanyalar oluyor total bp shell po da diğerlerinde hiç görmedim duymasam yeri...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: keramosbu arada yanlış anlaşılmasın yakıtta bir azalma yok, fiyatta var. full ve moil bayilik olarak değil direkt kendileri istasyon açıp satış yaptıkları için benzini %7 civarı indirimli veriyorlar piyasaya göre. Hatta 23 nisanda %14 indirimli satış yapmıştı full mesela son zamdan sonra fullda 95 ve 97 oktan yanlış hatırlamıyorsam 4.16 oldu
kesinlikle kampanyasız akaryakıt almam 4*100 40 puan en son bonus 250 akaryakıt 25 aldım depo full bu kampanyaları cok iyi takip etmek lazım yüklenen puanı hemen harcama lazım geri alıyorlar
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
Yorum