full her ilde olmadığı için ankete eklememiştim ama diğer e verilen oyların hemen hemen hepsi full olsa gerek
ALPET değilse FULL'dür İstanbul'da oldukça yaygın, ellerinde %7 indirim yazılı Maskotlar yol kenarlarında müşteri çekmeye çalışıyor Petrol Ofisi ve Shell'de karşı atağa geçti benzer şeyler yapıyorlar ancak Opet'te tık yok onlar yollarına aynen devam..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
gerel yok ki kardeşim zaten benzini shell den alan mazotuda ordan alıyor,burda dizel arabası olanlar yine nerden alıyorsa o istasyonu işaretliyor zaten
Bizim evin etrafında 6 benzin istasyonu var hepsi yaklaşık 500 m lik bir daire içinde.... Opet, PO, shell hangisi denk gelirse oradan alıyorum benzini... Full Mudanya çıkışında var ama benzin 4,33 full de 4,22 oraya kadar yol yapmaya değecek bir fark oluşmuyor
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
İşimiz icabı bende rakam üzerinden %7 indirim alıyorum.4 tl nin biraz altında oluyor 3.98.Mazot olsa %9.Yane full veya diğerlerinden bir miktar daha az.
Yorum