Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi İstasyon ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hangi İstasyon ?

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Subileri karıştıma Emre adı üstünde subyan=Çocuk onlar haha haha
    Subileri çıtır cerez etmeyelim namı var o arabaların abi

Yorum

yaa tabiki full 'den alıcaz. pazar günleri 7+2 : 9 indirim yapıyorlar. 23 nisan 29 ekim vs günlerde 15 indirim war. onuda boş ver ataşehir fullde benzin almasan bile arabanı beleş e yıkatabılıyorsun. yıkayan arkadas a 2 mılyon bahsis verdiginde normal oto yıkamada kullanılan köpüğün 2 hatta 3 katını sıkıyor arkadaslar saolsunlar. ama bi dezavantajı beleş yıkamanın kurulama olmaması onuda artık kendiniz silersiniz. ayrıca indirim gunlerınden yararlanmak istiyorsanız cep numaranızı oradakı cocuga weriyorsunuz size %15 indirimli günlerde msj atıyorlar + corba da bedava. bide çay. ben ozellikle arkadasları o günlerde full e goturuyorum . restorant a gitmiş kadar oluyoruz. corba + çay bide bahcesi war sandalye sigara. beleş e geliyor benzin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: inanc
        yaa tabiki full 'den alıcaz. pazar günleri 7+2 : 9 indirim yapıyorlar. 23 nisan 29 ekim vs günlerde 15 indirim war. onuda boş ver ataşehir fullde benzin almasan bile arabanı beleş e yıkatabılıyorsun. yıkayan arkadas a 2 mılyon bahsis verdiginde normal oto yıkamada kullanılan köpüğün 2 hatta 3 katını sıkıyor arkadaslar saolsunlar. ama bi dezavantajı beleş yıkamanın kurulama olmaması onuda artık kendiniz silersiniz. ayrıca indirim gunlerınden yararlanmak istiyorsanız cep numaranızı oradakı cocuga weriyorsunuz size %15 indirimli günlerde msj atıyorlar + corba da bedava. bide çay. ben ozellikle arkadasları o günlerde full e goturuyorum . restorant a gitmiş kadar oluyoruz. corba + çay bide bahcesi war sandalye sigara. beleş e geliyor benzin.
        aynen yıkama ilgi herşey güzel
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bu full baya iyi anlaşılan Ankarada hiç full varmı nerde onu bile bilmiyorum...

Yorum

Ankarada iki yerde var ikiside ankaranın hiç olmadık yerlerinde bir gün yolum düşerse mutlaka deneyecem ama...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Ben Po da bir yetkiliyle konuştum bizim yakıtımız en az ama en az %5 avantaj sağlıyor bir depoda dedi neden dedim diğer istasyonlar inceltilmiş benzin kullanıyorlar su gibi gidiyor bizim ki öyle değil dediler ama dedim shell 97 de performansta çok iyi dedim evet doğru ama performans arıyorsanız yakıt tasarrufu ikinci plan dedi
              Doğru söze ne denir
              İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
              Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

Yorum

PO tecrubesi devam ediyor
                Yeni depo ile minimum ne yakarim dedim
                Istanbul dan Bursa ya (pendik feribotu ile) gectim
                Arabada benim pehlivan da olunca ekonomi kacinilmaz oluyor
                Otoyol 130
                Diger yollar 110 ile
                7.3 lt ortalama yakaladim
                PO95 tuketim avantaji hipotezi teoriye donusuyor
                Performans testi yapmak da sart
                Biraz silkeleme yapiyoruz gibi bakalim ne olacak

Yorum

Po dan sonra gecen günyine shell 97 aldım yani kısaca söyleyeyim bariz fark var...

Yorum

Uzun yol pehlivan ile yaptigim yolculuklarda PO
                    Tek basimiza shell 97 o zaman

Yorum

Aracı ilk aldığım gün shell 97 ile depoyu full yapmıştım. Sonra aracın prospektüsünü okuduktan sonra 95 oktan kullanmaya (BP) başladım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                        Aracı ilk aldığım gün shell 97 ile depoyu full yapmıştım. Sonra aracın prospektüsünü okuduktan sonra 95 oktan kullanmaya (BP) başladım.
                        Bende hep 95-97 mi? diye düşünüyordum ama ne hikmetse hep 95 aldım bugüne kadar

Yorum

valla neredeyse aldığımdan beri opet 95 oktan hemde aynı pompadan ve şimdilik sıkıntısız ve rahat kullanımı var
                          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Aldığımız gün Total'miydi neydi.Ordan full depo yaptık.Sonrasında devamlı Sunpet'ten aldık..

Yorum

ankette neden FULL yok adamlar istanbulda petrol sektörünü alt üst etti, buarada FULL'de 95 ve 97 oktan aynı fiyata hangisinden istersen al, istersen yarı ondan yarı ondan 96ya bağlarsın
                              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Artık ankette Full de var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X