Duyuru

Collapse
No announcement yet.

4 Ceker Maha Dyno

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 4 Ceker Maha Dyno

Evet arkadaslar 4 ceker Maha yuk Dynomuz gelmis bulunmakta araclarinizin Kac Hp oldugunu %100 dogru sonucla ogrenebileceksiniz ayrica artik yazilimlarimizida bu Dyno uzerinde daha saglikli sekilde yapacagiz .. Su an icin kurulum asamasinda 10 gune kadar faaliyete gecer ..

..................

Ynt: 4 Ceker Maha Dyno

daha once boyle bırsey duymadıgım ıcın olaya fransız kalıyorum alala
    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
      daha once boyle bırsey duymadıgım ıcın olaya fransız kalıyorum alala
      Hangi konudan bahsediyorsunuz daha once Dyno`yumu duymadiniz yoksa Dyno uzerinde yapilan yazilimimi aciklayici bilgi verebilirim..
      ..................

Yorum

Üstad bu yazılımla motora ne gibi özellikler kazandırabiliyoruz?Ben maximum güçten ziyade aracın ortalama hp sinin artmasını ve düşük devirlerde biraz daha torklu olmasını istiyorum,yazılımla bunun yapabilirmiyiz? Yani 235 bg max elde etmektense,her devire dağılmış 200 hp çok daha iyi olmaz mı ?
        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
          Üstad bu yazılımla motora ne gibi özellikler kazandırabiliyoruz?Ben maximum güçten ziyade aracın ortalama hp sinin artmasını ve düşük devirlerde biraz daha torklu olmasını istiyorum,yazılımla bunun yapabilirmiyiz? Yani 235 bg max elde etmektense,her devire dağılmış 200 hp çok daha iyi olmaz mı ?
          Yazilim ile aracinizin hava yakit karisimi avans ve gaz kelebek tepkimesine mudahelede bulunuyoruz . Turbo araclarda yazilimdan sonra bu tepkimeyi daha cok hissedersiniz . Her devire dagilmis 200 Hp size korkunc bi yakit tuketimi olarak geri donecektir .ayrica motorunuzun omru oldukca kisalacaktir. Yaptigimiz yazilim islemlerinden sonra s.ici normal kullanimlarda yakitin dustugu ama agresif kullanimlarda normalin biraz uzerinde oldugu test edildi .
          ..................

Yorum

öncelille hayırlı uğurlu olsun yazılımı sizmi yapıyorsunuz değerler ne oluyor yeriniz nerede dynonuz nemarka kolay gelsin

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Tesekkurler Yazilimi Evotech firmasindan aliyoruz custom yazilim cok farkli bir olay biz alman uretimi araclarda deneyimli ve basarili Evotech firmasini kullaniyoruz . Dyno`nun markasini basliktada belirttim Butun otomobil ureticilerinin tercih ettigi Maha marka dyno`dur. Bir aparat daha siparisimiz var oda gelince motorsikletleride olcebilecegiz..

WELCOME TO THE WORLD OF MAHA! Um unsere Kunden bestmöglich beraten und vor Ort versorgen zu können, haben wir ein weltumspannendes Handels- und Servi...
              ..................

Yorum

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
                şimdiye kadar yazılım konusuna hiç sıcak bakmıyordum.Ne yalan söylim Hiçde yaptırmadım.İnsignia aldıktan sonra bana birşeyler oldu.Bu arabayı daha nasıl vahşileştiririm diye kafa yormaya başladım.Hazır bulmuşken .220 bg lik arabaya yazılımla ne gibi çoılgınlık yapabiliriz öğrenebilirmiyim.SAYGILAR

Yorum

aracımızın gücünü ölçmek istesek kaça mal olur...

Yorum

eğer aracınız 2.0 ise hiç zorlamadan 265 bg ğüç alabilirsiniz katları iptal edip susturucuları değiştirirseniz birazdaha yüklemeyle 280 bg lere çıkarsınız ıntercolerıda büyütürseniz 7 .8 beygir daha alırsınız benim araçta 180 den 234 e çıkarttım 2.0 la test etmek isterim sizin için mümkünse

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

İşleniyor...
                    X