Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Muğla Ermaş, şikayet.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Muğla Ermaş, şikayet.

Ben aracımı 2009 eylülde bu bayiden aldım. Eski aracımı da takasa verdim.
    Aracın satışı benden çıkana kadar ceza yemişler. Ceza makbuzu bana gelmeden evi taşıdığım için, bu cezadan yeni haberim oldu.
    Neyse aradım bayiyi: cevap olarak "biz o zamanki aracılarla artık çalışmıyoruz, sizin için yapacağım şey, onlarla irtibata geçmeye çalışacağım" yani sorumluluğu galericilere atıyorlar.3 hafta geçti.

Ben kağıt üstünde hiç tanımadığım galericilere vekalet verdimse, bunun nedeni bir opel bayisine duymak istediğim güvenden dolayı.
    Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
    1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Ynt: Muğla Ermaş, şikayet.

geçmiş olsun umarım bayi amiyane tabirle sizi sallamaz... Duyarlı ve kaliteli bir bayi ise; lafını ettirmez ama 3 hafta geçmiş????
    F30 Sport+

Yorum

bu tamamaen bi firmanın önünde ki vale hizmeti gibidir arabanı çarptıysa bunun sorumlusu vale değil firmadır muhattapta odur,
      araç işlemlerini yapan kişilerin arkasında durmuyorsa bayi bu onların sorumsuzluğudur ve gökhan kardeşimin dediği gibi size yardımcı olmak bu sorumluluğu alsalardı çoktan işiniz hallolurdu,
      ama malesef size kalan bir ceza onlara kalan kaybedilen bir müşteri olacak...

Yorum

Dün (23 Nisan) bir daha aradım. Biraz konuştuk. telefonu kapattıktan sonra eski aracımı verdikleri 'galeri'yi arayıp bulmuşlar. Bakalım hadi hayırlısı.

Yorum

Birkaç aramadan sonra olayı tatlıya bağladık. Paramı aldım. Teşekkür ederim.

Yorum

1 AY ÖNCE ALDIĞIM OPEL ASTRA 1.3 DİZEL SPORT PAKET ARACIM HAKKINDA KAFAMA TAKILAN SORULARI SORMAK EĞER İŞLEM YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIRMAK İÇİN ANNEM,EŞİM VE BEN BU BAYİYE GELDİK VE SORDUĞUM SORULARA BURADA ÇALIŞAN VE ARACI KENDİSİNDEN ALDIĞIM ÖMER BEY GAYET NAZİK Bİ ŞEKİLDE SORUNLARIMI DİNLEYEREK BİZİMLE İLGİLENDİ.AMA BURADA DİĞER ÇALIŞAN ÖZLEM ÖZAN KESPİÇ ADINDAKİ KENDİNİ PAZARLAMA MÜDÜRÜ OLARAK TANITAN ŞAHIS BENİMLE GEREKSİZ VE MÜŞTERİ-SATICI İLKELERİNE UYMAYAN Bİ TARZDA SESİNİ YÜKSELTİP EŞİM VE ANNEMİN YANINDA BANA TERBİYESİZ,SEN KİMSİN,SEVİYESİZ,SEN MÜŞTERİYSEN BENDE BURANIN MÜDÜRÜYÜM GİBİ YAKIŞIKSIZ UKALA ŞEKİLDE DAVRANARAK FİRMANIZI ZEDELEMİŞTİR BENDE BUNUN ÜZERİNE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN,TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜNE KADAR BU ŞİKAYETİMİ İLETİP HATTA BU ŞAHIS VE KONUYLA İLGİLİ FORUM AÇARAK ŞİKAYETİMİ HER YERE İLETECEĞİM.KONUNUN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIM.

Yorum

İşleniyor...
            X