slm arkadaşlar aklıma bir konu takıldı cevabını bulamadım bide size danışayım dedim 4 ay önce doğuştan kalbimin delik olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum şuan bir sıkıntım yok ama arkadaşlar arasında kimi askerlik yaptırmazlar kimi askere alırlar eğitim yaptırmazlar diyorlar eylülde okul bitiyor askere gitmeyi düşünüyorum acaba bir bilgisi olan varmı kalp te asd (kalpte delik ) ameliyatı olanların askerlik durumu ne oluyor? :/
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yardım
Collapse
X
-
Ynt: yardım
(c) İç sistemler: Ağır diyabet, araç kullanırken hayatı tehdit edici kalp ve damar hastalıkları, ileri derecede böbrek yetersizliği, açık akciğer tüberkülozu, devam eden bulaşıcı hastalıklar bulunmamalıdır.[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
-
cagrı kardeşim senin raporun varsa askere gitmezsin cok yakın bir kardeşiminde kalbi delikti heyete girdi ve askere gitmedi rahat ol askere gitmezsin ...Keşke gitsen oda ayrı bir konu2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
hiç bişey olmaz kardeşim Rabbim bilir onu ama benim fikrim ve tecrubem sen askere gitmezsin ama heyet işleri seni çok oyalar ve ugraş verirsin gelen evraklarını falan iyi kontrol et asker kaçagı görünme ummadıgın anda götürler valla anlayamazsın2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
Yorum
-
Çağrı Merhaba;
İlk olarak Kardiyolojik muayene, EKG ve EKO (Kalp ultrasonografisi) ile gerekirse elektrofizyolojik çalışmalar istenir.
Ancak her türlü durumda eğer operasyon gerektiren bir ASD (Atrial Septal Defekt) tanısı askerlik yapmaya engel bir durumdur. Bu durumda askerlikten muafsın.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Orjinal yazı sahibi: çağrı58slm arkadaşlar aklıma bir konu takıldı cevabını bulamadım bide size danışayım dedim 4 ay önce doğuştan kalbimin delik olduğunu öğrendim ve ameliyat oldum şuan bir sıkıntım yok ama arkadaşlar arasında kimi askerlik yaptırmazlar kimi askere alırlar eğitim yaptırmazlar diyorlar eylülde okul bitiyor askere gitmeyi düşünüyorum acaba bir bilgisi olan varmı kalp te asd (kalpte delik ) ameliyatı olanların askerlik durumu ne oluyor? :/2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Power(c) İç sistemler: Ağır diyabet, araç kullanırken hayatı tehdit edici kalp ve damar hastalıkları, ileri derecede böbrek yetersizliği, açık akciğer tüberkülozu, devam eden bulaşıcı hastalıklar bulunmamalıdır.
1998 Opel Vectra 2.0 Cdx
Yorum
Yorum