Arkadaslar hurriyet.com'da haberi vardi ancak linki ekleyemiyorum. Ordan bakabilirseniz araba sizlere bi yerden tanidik gelebilir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Chevrolet Malibu
Collapse
X
-
Ynt: Chevrolet Malibu
o link i ben paylaşayım bence bu araba sekterü kopyala yapıştır modelini uyguluyor :-)
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Arkadaşlar bu markada general motors un olduğu için, general motors her sınıf için bir şasi üretiyor. General motorsa bağlı firmalarda modellreini verilen bu şase üzeridne şekillendiriyor Insignia ve Malibu görünen o ki aynı şaseyi kullanmış...[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
Görüldüğü gibi araçlarımızın yer aldığı "General Motors Epsion II" platforumda geliştirlen araçları buradan bulabilirsiniz...
2008 Opel Insignia, Buick Regal (SWB)
2010 Buick LaCrosse/GM Daewoo Alpheon (LWB)
2010 Saab 9-5 (LWB)
2013 Chevrolet Malibu, Holden Malibu (SWB)[COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR
Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)
Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)
Yorum
-
valla bu gm nin stratejileride beni öldürecek adamın biri gecen gün benim cruze ile senin insignia arasında pek fark yok ki diyor içi dışı parcaları hemen hemen aynı diyor ve bi kısmndada doğru diyor sinyal kolundan kapı koluna yan sinyallere ve kokpit dizayn ve tuşlarna kadar aynı cruze u sattırmak güzelde insigniayı benzetimlere uğratmak ne demek bi türlü anlamıyorum...
Yorum
-
geçen yazık camaronun bırı kaza yapmış konyada USA plakalı bende servısteydım satıs elemanı arkadasla gel bakalım dedı 100mt yurudu araba yok böyle birşey ya acayip bir ses . 100 metrede 5 lira yaktı herhalde bizim kütük ustalarda girişmiş sol arka camurluga boyamıslar hart hurt yahu adam mısafır bıraz nazik olun çok müthiş araba gercekten camaro. o yüzden bunu camaroya benzetmek yazık olur camaroya2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum