Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia Kazaları...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia Kazaları...

Son günlerde Insignia kazalarında yavaş yavaş bir artış görüyorum,
    artık milletin nazarının değdiğini düşünmeye bile başladım
    Çorum'dan gördüğüm 2 kazalı Insignia

Çorum-Alaca yolunda ne yazık ki bir yayaya çarpmış yayanın bacağında kırık varmış.
    arabanın durumu çok garip.
    sağ köşeden vurmuş, arabanın tamponunun esnekliğinden dolayı kırığı yok,
    sis farı içeri doğru dönmüş, sağ ayna kırık, kaputta ezik ve çizik var,
    bana garip gelen yeri, sağ kapıda ve kapıdaki krom çerçevede ezikler var.
    yayayla paralel ilerleyen araçta nasıl böyle ezikler oluştu anlamadım.
    artık kazanın şiddetini, şeklini düşünemiyorum...
    sahibi aracının başında olduğu için detaylı fotoğraf çekemedim.

diğer kaza Tokat'a ait, araba Çorum servisinde.

yüksek hızda kontrolünü kaybetmiş, önden tabelaya vurmuş,
    kaputa yatan tabela kaputu çizmiş.
    sol alt kısım bankete çarpmış, bu yüzden yan hava yastıkları açılmış.
    ayrıca arka jant sürtünmekten dolayı çok fazla çizilmiş.
    sol ön tekerde süspansiyon felan dağınıktı, oraya da hasar vermiş sanırım.
    araba liftte olduğu için kapıları açamadım, havayastığının fotoğraflarını camın arasından çektim, kaliteli olmadı.
    tahmini masraf olarak 20.000 diyorlar.

birkaç tane de garaja girerken kapıyı sürten yada benzer türden hafif hasarlar gördüm.

Allah hepimizi bu ve benzer kazalardan korusun.
    herkes aracını kazasız belasız kullansın inşallah.
    InsigniaTEAM

Ynt: Insignia Kazaları...

Benim aracimda sol on çamurlukla tamponun birlestigi yere arabanın teki hafifce vurdu, avuc içi kadar hasarımız olustu, aradan bir hafta geçti bukez bagaj kapağının sol ust köşesine bir yaşlı amcamizin römork kapağı acilarak serce parmagim kadar içine göcurmus boyası fln kalkmis,
    Hemen servisin yolunu tuttum, bagaj tamiri için 350lira istediler, on taraf tamiri içinse 5000lira dediler, degisecekler, ön tampon yırtılmıs, on tampon değişecek camurluk davlumbazı kirilmis degisecek, jant cizilmis degissin dediler, camurluk sökülüp tamiri gerçeklestirilecekmis, ne yapalım ne edelim bi karar veremedim var mi değerli fikirlerini benimle paylasabilecek birisi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buraktsn95
      Benim aracimda sol on çamurlukla tamponun birlestigi yere arabanın teki hafifce vurdu, avuc içi kadar hasarımız olustu, aradan bir hafta geçti bukez bagaj kapağının sol ust köşesine bir yaşlı amcamizin römork kapağı acilarak serce parmagim kadar içine göcurmus boyası fln kalkmis,
      Hemen servisin yolunu tuttum, bagaj tamiri için 350lira istediler, on taraf tamiri içinse 5000lira dediler, degisecekler, ön tampon yırtılmıs, on tampon değişecek camurluk davlumbazı kirilmis degisecek, jant cizilmis degissin dediler, camurluk sökülüp tamiri gerçeklestirilecekmis, ne yapalım ne edelim bi karar veremedim var mi değerli fikirlerini benimle paylasabilecek birisi
      Geçmiş olsun.
      Hasarları görmedim ama servis harici bu işleri uzman olarak yapan tamirciler var.Ön tanpon plastik çok daha ucuza tamir edileceğini düşünüyorum.Bagaj kapağınıda kaskodan mini onarım ile belki halledebilirsiniz.Ben yerinizde olsam autoking veya RS servislerine danışırım.
      Son çare değişimdir.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Hocam gözlerini alamıyorlar. bir günlük aracıma park halindeyken bir bayan şoför kendi aracını öpüştürmüş. angry Kadının aracındaki hasarı görünce anaammm dediği mi hatırlıyorum. hasss Sonra ben onu daha önce direğe vurmuştum demesin mi... neyse ki Allah tan araçta hasar yok. Tamponda ve çamurluğun ucunda küçük sıyrık rötuş ile hallolur gibi... araçlarımız göz alıcı ve nazar değiyor demedi demeyin.
        Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
        Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

Daha bu yazilarinizi okumamisken, bugün traktörün teki sol arka kapımızın omuz cizgisiyle beraber kapi kolunu yedi gına geldi artık yeminle sogudum arabadan sol taraftan gidiyoruz şaşırdım kaldım,servise götürdüm bunlar bunlar yapılsın ederleri cok sacma araca niye 5000 ile 7000 arası hasar kaydı yazdırayim ki dedim, zaten hepsini tek seferde yaptırırsak aracınız bidaha kasko olmayabilir demesin mi aklım varmış çıkıverdi yerinden, delirlememk elde değil, bide autokingle görüştüm onlarda bana sadece bagaj için 500lira dediler. Yukarı tukursem bıyık aşağı tukursem sakal deliricem vallahi billahi az kaldı

Yorum

Yarın fotoğraflarını yukleyip aticam buraya arkadaşlar işin en zor tarafıda otv muafiyetiyle aldık aracı daha 5 yıl bizde biz ilk yilinda yedik arabayı kendim yesem dicem sakarligim bildiginiz gelen vuruyo giden vuruyo arabama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buraktsn95
              Daha bu yazilarinizi okumamisken, bugün traktörün teki sol arka kapımızın omuz cizgisiyle beraber kapi kolunu yedi gına geldi artık yeminle sogudum arabadan sol taraftan gidiyoruz şaşırdım kaldım,servise götürdüm bunlar bunlar yapılsın ederleri cok sacma araca niye 5000 ile 7000 arası hasar kaydı yazdırayim ki dedim, zaten hepsini tek seferde yaptırırsak aracınız bidaha kasko olmayabilir demesin mi aklım varmış çıkıverdi yerinden, delirlememk elde değil, bide autokingle görüştüm onlarda bana sadece bagaj için 500lira dediler. Yukarı tukursem bıyık aşağı tukursem sakal deliricem vallahi billahi az kaldı
              İnanırsınız veya inanmazsınız bilmem ama ben nazardan çok korkarım...Aracın başına geçince muhakkak Felak Nas ve İhlas,ı okurum...Kesinlikle faydasını gördüm angle angle angle

Yorum

Benim insigniam da belayı çekerdi.Ben nokta çizik vurmadım ama servis götürüp çocuğa çarptı,İzmirde bir bayan arkadan yapıştırdı,sonra yine bir bayan çamurluğa çarptı arabası(civic) pert oldu.Cazibesi yeter herhalde.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Son günlerde Insignia kazalarında yavaş yavaş bir artış görüyorum,
                  artık milletin nazarının değdiğini düşünmeye bile başladım
                  Çorum'dan gördüğüm 2 kazalı Insignia
                  Çağrı bende Tokat dönüşü Alaca'da Civiği pert etmiştim. Bana polis "bu yol yapıldığından beri kazalar arttı" demişti.
                  Artık ordan geçerken korkudan çok dikkatli geçiyorum.
                  2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                  X