Duyuru

Collapse
No announcement yet.

astra T'mi yoksa sirocco mu ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• astra T'mi yoksa sirocco mu ?

evet arkadaşlar 16.t insignia var fakat babama devretmeyi düşünüyorum onun yerine beyaz bir araç düşünüyorum..

şimdi yeni çıkan astraların hepsi otomatik ve inanın astranın otomatiği çok çok kötü..

diğer yanda sirocco var ve dsg şanzuman..

bana birazda güç lazım 1.4 motordan çok iyi bir güç çıkıyor ve sanki sirocconun egsoz chip gibi oynanması daha kolay birr araç ?
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Ynt: astra T'mi yoksa sirocco mu ?

Uzun süredir giremiyorum foruma. Ben de insigniami satip emlak yatirimi yapmiştim. Şimdi tekrardan bir araç bakmaya başladim ve şunu soyleyebilirm rocco gerçekten çok güzel bir araç. bir arkadasimda var ve kullanma şansim oldu. kesinlikle alinicak bir araç. vites geçişleri çok güzel.ve yakit konusunda da okadar üzmüyor. fakat gel gelelim benim hala aklimda pug rcz var bir tutkudur engel olamiyorum
    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

hocam bana güç lazım güç şöyle pedala dokunmayla delirecek araç lazım yani (: 1.4 tsi 160 hp + abt ile 210 hp oluyormuş birde garantiden çıkmıyormuş..şuan bu araç üzerinde kafayı yemek üzereyim :

astra 180 hp desen kaputu açıp filtreyi değiştirsen araba hayata küsüyor başlıyor arıza ışıklarını yakmaya..

pug bana göre 2.eli zor tutan bir araç çok güzel araç tasarım falan harika ama bana gitmez

Yorum

eğer 0 alacaksanız, bir arkadaşım rocco almak için bayiye gitti, istediği renk ve donanım için 6-7 ay sıra olduğunu söylemişler, kurda fikslemiyorlar vazgeçti. Zaten bu nedenle 2. ellerde de 0 araçtan fazla fiyat çekenler çıkabiliyor

Yorum

evde insignia varsa
          rocco sahane olur 1.4 TSI 160 DSG sahane olur şimdiden hayırlı olsun

Yorum

başka forumdan alıntı:

Uzun zamandır jetta forumlarını ve bayilerdeki fiyatları takip ediyorum,okuduğum yazılardan ve yaptığım
            görüşmelerden edindiğim kanaat doğuş otonun amacı az sayıda jettayı türkiye ye getirerek,sanki acayip çok
            tutulan bir araçmış havası vermek ve fiyatların tavanlarda gezmesini sağlamak..
            Nitekim bu durum ikinci el simsarlarına da yaramış olacakki 65.000 liraya jetta satıyorlar
            çünkü piyasada jetta yok,dizel otomatik araç almak için ekim ayını beklemek zorundasınız...

Ayrıca yeni çıkacak focus modeli içinde beklemedeydim,ancak çok yakın bir arkadaşımdan aldığım
            bilgilere göre (kendisi ford da satış temsilcisidir) şu anki modellerden 8.000 ile 9.000 arası daha
            pahalaı oacağı,,ve dahada önemlisi jettada yaşanan durumun aynısının Focusta da yaşanacağını söyledi,,,
            olur olmaz ama bu arkadaşımın aldığı duyumlar,,,bekleyenlere biraz fikir olsun...
            yani şuan titanyum focus dizel 50.000 ise yeni çıkacak focus üst donanım 58-59.000 olacak,daha da
            önemlisi herkes öyle rahat rahat araba bulamayacak

Opel'de süre veriyor sipariş için ama max. 3-4 ay oluyor, VW'nin 6-7 ay demesi nedir ya
            InsigniaTEAM

Yorum

6-7 ay nedir ya yuh..2.el düşünüyorum ama az km'de..en fazla 20bin'e kadar olabilir km'si..değişik bir satış stratejisi uyguluyor bayiler

Yorum

oyle de olsa bence scırocco cok guzel bı arac yolcu bolmesıde bu tur bı araca gore gayet ıyı

Yorum

DSG li Scirocco bence. 160 hp olsun Insignia yı aratmaz.
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

aynen bencede ......

Yorum

rocco kullanıcısı olarak rocco

Yorum

bencede rocco....

Yorum

ikiside değil Mazda RX-8 Beyaz Alın Derim Muhteşem Bir otomobil arkadaşım da var Şahane resmen
                          '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                          '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Mazda rx8 cok farkli bir motora sahip ve yaki 18 litre civari..bi tek vergiden avantaj sagliyor ve motobelli bir km'den sonra alici bulmuyor..yani 2. El piyasasi cok alakasiz o yuzden hic aklimda yok

Yorum

kesinlikle scirocco.. tabi tek kapı sıkıntı yaratmayacak ise?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

İşleniyor...
                              X