SELAM MESAJ YAZMIYORUM AMA SÜREKLİ KONULARIN TAKİBİNDEYİM.KISMETSE 1.6 180 HP İNSİGNİAMI 1 AYA KADAR ALICAM.TEK KARARSIZLIĞIM RENK SİYAH VEYA BEYAZ...ŞU ANA KADAR SİYAH RENGİM OLDU.PASSAT JETTA.ASTRAM VARDI 2003.O BEYAZDI.ŞU AN KARAR VEREMİYORUM.BEYAZ TÜM HATLARI SERGİLİYOR.SİYAH İSE ASİL.ŞAŞIRDIM.AKIL VERİN LÜTFEN SEVGİLER
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia alıcam siyah mı beyaz mı.....
Collapse
X
-
Ynt: insignia alıcam siyah mı beyaz mı.....
Orjinal yazı sahibi: muratmeseSELAM MESAJ YAZMIYORUM AMA SÜREKLİ KONULARIN TAKİBİNDEYİM.KISMETSE 1.6 180 HP İNSİGNİAMI 1 AYA KADAR ALICAM.TEK KARARSIZLIĞIM RENK SİYAH VEYA BEYAZ...ŞU ANA KADAR SİYAH RENGİM OLDU.PASSAT JETTA.ASTRAM VARDI 2003.O BEYAZDI.ŞU AN KARAR VEREMİYORUM.BEYAZ TÜM HATLARI SERGİLİYOR.SİYAH İSE ASİL.ŞAŞIRDIM.AKIL VERİN LÜTFEN SEVGİLER
sports tourer deseydiniz ona beyaz + bej + 19" derdim. bence ona da beyaz daha çok yakışıyor.
-
siyah alır waxların cilanın tadına doyarsın
beyaz alırsan temiz olduğu sürece durmadan ilgi çekersin
beyaz 19" jant içi bej aracım var artık bazen yeter dicek kadar ilgi çekiyor ve arabayı öyle sağa solada park edemiyorsunHırs ile azim aynı şey değildir.
Yorum
-
Tamamı ile tercih meselesi. Ama temiz tutup, bir cila atıldımı bam başka durur siyahta. Bakımı zordur. Daha ağır durur. Hatları güzel olduğu için beyazda hepsini ortaya çıkartıyor. Yakışıyorda beyaz. Her arabaya gitmez beyaz renk. Dışı beyaz içi bej olunca bana sanki yolda giden bir yat havası veriyor gibi geliyor.
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
Arden Blue İsteyin Türkiyede tek olursunuz . Şahsen Benim aracım Siyah ve gayet Güzel Duruyor yolda Siyahın asaleti bambaşka ancak Sanırım Türkiyeye getirmiyorlar oysaki renk seçeneklerinde var Eğer Gelseydi ARDEN BLUE Alırdım...'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
ihihi ihihi ihihi
Orjinal yazı sahibi: sefiristArden Blue İsteyin Türkiyede tek olursunuz . Şahsen Benim aracım Siyah ve gayet Güzel Duruyor yolda Siyahın asaleti bambaşka ancak Sanırım Türkiyeye getirmiyorlar oysaki renk seçeneklerinde var Eğer Gelseydi ARDEN BLUE Alırdım...2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
Yorum