Ynt: XXX Aracımı Showroom'unda Satış Amaçlı Sergilemek İstiyor
Orjinal yazı sahibi: uzman
Orjinal yazı sahibi: corail
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün itibariyle XXX aracılığı ile aracımı satmış bulunuyorum. görüş bildiren herkese çok teşekkürler..
Bu arada söylemeden edemeyeceğim,bu adamlar hem kendi markalarını hem de iyi malı pazarlama konusunda gerektiği kadar başarılılar..
aracımı istediğim fiyata 10 günde sattılar,bu hafta içinde işlemleri tamamladık ve bugün de para hesabıma geçti.
keşke insignia bu grubun elinde olsaydı diyorum..
selamlar..
İnsignia iyiki bu grubun elinde değil.60 bine alınabilen cosmo 80 e, 68 bine satılan 130 cdti 90 a satılır,bizde imrenerek bakardık.Şimdi paşa paşa biniyoruz.
Dusuncenize saygi duyarim. Ancak bu konuyu oyle ya da boyle,iyi ya da Allah gostermesin kotu bir sebepten dolayi aracinizi satmak durumunda kaldiginizda tekrar degerlendirmeniz gerekebilir.
Ancak cilgin kampanyalar zamani dipten fiyatlar ile aldiysaniz aracinizi o zaman baska tabi..
dod'dan başka kimse o fiyata satamazdı arabayı millet adamların sırf ismine ticaret yapıyor ya
misal 65.000'e ilan ver pahalı gelir, dod 70.000 desin aynı arabaya anında gider
Koray, arabayı satmışsın yeni okudum. Hayırlı olsun. Ben satmak için opel tr kapansın diye bekliycem Bu süper tomofili DOD yani WV Tr grubuna sattırmayı başaran süper satış politikaları sahibi Opel Tr yi kutlayalım
Orjinal yazı sahibi: Cem Atay
Koray, arabayı satmışsın yeni okudum. Hayırlı olsun. Ben satmak için opel tr kapansın diye bekliycem Bu süper tomofili DOD yani WV Tr grubuna sattırmayı başaran süper satış politikaları sahibi Opel Tr yi kutlayalım
Sonuna kadar katiliyorum. Ama kapanmaz sanirim yakin zamanda zira bas mudure opc sport tourer gelmis? ki ben olsam mevcut performanslarina ikinci el corsa yi bile fazla gorur corsa bile vermezdim.
Bu arada yanlis anlasilmalara mahal vermemek icin basliktaki xxx i degistirebilirim dod ile?
Dun aksam siteye erisim yapamadim ilk mesajdan sonra.
Gerci sabah da gordum ki baska anlam olup olmadigini soran arkadasimizin mesaji silinmis ya da duzeltilmis?
Gerek var ise degistireyim.
Orjinal yazı sahibi: cagri
dod'dan başka kimse o fiyata satamazdı arabayı millet adamların sırf ismine ticaret yapıyor ya
misal 65.000'e ilan ver pahalı gelir, dod 70.000 desin aynı arabaya anında gider
Ben oyle dusunmuyorum cagri.
Bu oncelikle guven meselesi.
Vatandas o gruba guveniyor.
Hakli da biraz;
Forumumuzda kac tane boyali sifir km arac hikayesi okuduk?
Benim araci yaklasik 3 saat suren mekanik, elektronik ve kaporta ekspertizine aldilar.
Sonucunda da " kusursuz" raporuyla showroom a alindi.
Vdf kredisi vs konusunda da kolaylik sagliyorlar,ekapertiz veriyorlar. E benim aracim da gercekten sifir km gibiydi.
Showroom da muthis gorunuyordu vallahi.
ben güven meselesine hiç inanmıyorum abi, internette bir sürü sıfır VW şikayeti var. adamlar isim yaptı sadece bu. daha önce kaç sefer muhabbeti olmuştu, milletin beynine Passat Passat diye kazımışlar, 90bin'e Passat akıllı insan tercihi 70bin'e herhangi bir Opel enayi insan tercihi gibi muamele görüyor. bizim millete XXX yaranıyor olay bu
güven var yok değil. ben vw nin boyalı ya da onarılmış aracı sıfır km diye sattığını hiç duymadım? varsa da bilmiyorum açıkçası?
bir güven de aracın her daim piyasada geçerli olacağına ve aşırı değer kaybetmeyeceğine dair güven..
ayrıca DOD araçlarına sahip çıkıyor ikinci elde..
bu arada bir arkadaş yazmıştı. gruptaki diğer araçlar diye?
grubun çek markası yüce oto ile birlikte belki de mecburiyetten birlikte yürütüldüğü için çok canlı değil. yüce oto ile doğuş aynı şirket de değil zaten diye biliyorum? yanlışım varsa lütfen düzeltilsin..
ancak grubun ispanyol markası gayet başarılı şekilde devam ediyor.. özellikle leon ikinci elde tercih edilen bir araç.. sıfır km fiyatları da uygun..
ibizalar da tutuluyor diye diliyorum. şimdi dsg yi de leon da,ibiza da kullanıyorlar satışları daha da iyi olacaktır,ikinci elleri de iyi olacaktır.
bir de grubun diğer markaları olan vw,audi ve yanılmıyorsam porsche ye bakalım isterseniz..
bunlar için konuşulacak çok fazla birşey yok sanırım?
bu arada doğuş sempatizanı falan değilim. bugüne kadar da hiçbir zaman anlaşamadım o grup ile. tek alışverişim de isignia nın satışı oldu o kadar. öncesinde de katı şekilde doğuş karşıtı bir tüketiciydim belirtmek isterim..
Yorum