Duyuru

Collapse
No announcement yet.

XXX Aracımı Showroom'unda Satış Amaçlı Sergilemek İstiyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: XXX Aracımı Showroom'unda Satış Amaçlı Sergilemek İstiyor

teşekkür ederim hasan bey..
    artık insignia sız bir üyeyim.. ama ilk alanlardan sayılırım o da ayrı bir konu

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
      teşekkür ederim hasan bey..
      artık insignia sız bir üyeyim.. ama ilk alanlardan sayılırım o da ayrı bir konu

insignianız olmasada olur, yeterki gönüller bir olsun koray bey, artık uzun bi süre opel almazsınız sanırım...

Yorum

kesinlikle o konuda katıyım halen. almayı da aldırmayı da düşünmüyorum.
        özellikle bu olaydan sonra malum gruba daha sıcak bakmaya başladım eskiden pek sevmezdim ne yalan söyleyeyim

Yorum

Hayırlı olsun Koray abi artık bir Audi yakışır
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

teşekkür ederim hasan'cım..
            aslında hedefte Bmw E90 320d sport plus + deri koltuk + hız sabitleyici araç almak var ama bu euro kurları ile sanırım mümkün olamayacak..
            audi için de A6 larda kampanya vardı fakat ben düşünmüyorum..
            A6 2.0 TDI için deri koltuk+ısıtma vs. + sunroof olan araçları 57.000 euro gibi bir fiyattan veriyorlar şu an..
            A4 için de fiyat bmw den fazla,hey maaşaallah diyorum.. kasa değişimini beklemek gerek onda da sanırım..
            ama söylediğim gibi euro kurları bu çoşkunlukta devam ettiği sürece hiçbirşey almadan beklemeye devam ederim..
            almayı düşündüğüm 2 daire alternatifi vardı ikisi de ben arabayı satana kadar satıldı.. kurlar sebebi ile de araba alamazsam beklerim artık hangi tarafta daha iyi bir durum var o tarafa yönelirim.
            nasip kısmet bakalım,hayırlısı hangisi ise o olsun..

Yorum

Koray Bey, hayırlı uğurlu olsun.

Yorum

çok teşekkür ederim sn wasabi

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun.
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

kesinlikle o konuda katıyım halen. almayı da aldırmayı da düşünmüyorum.
                    özellikle bu olaydan sonra malum gruba daha sıcak bakmaya başladım eskiden pek sevmezdim ne yalan söyleyeyim
                    Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sayın corail. Ancak geçmiş mesajlarınızın hepsine bakamadım, baktımlarımda da bir problem göremedim. Araçla veya servisle ilgili bir sıkıntı mı yaşadınız acaba? Öyle ise link verebilir misiniz?

Saygılar.

Yorum

merhaba,
                      öncelikle iyi dilekleri için tüm forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.
                      sn. msaltin;
                      hayır aracım ile ilgili sahibi olduğum 13 hatta 14 ay ve kat ettiği 3.294 km boyunca hiç sıkıntım olmadı. ( 1 yıl dvd 800 güncellenmesini bekledim onu saymamayım )
                      donanım ve performans olarak zaten rakibi olmayan bir araç,halen aynı şeyi söylüyorum.
                      vw golf highline,yeni ford focus'un 57.000 TL civarı fiyat ile satıldığı bu dönemde böyle bir araç yok şu an zamlanmış ( !! ) olan fiyatına rağmen bunu söylüyorum.
                      benim aracımdan ziyade insignia ile ilgili tek sıkıntım sevgili distrübütör opel tr nin uyguladığı inanılmaz düşüncesiz,desteksiz,yanlış ve zararlı fiyat politikaları idi. bu sebeple bizim geçen sene yaklaşık olarak şu anki en son zamlı fiyatlarda aldığımız araçları geçen sene yaz ayları ve sene sonuna kadar inanılmaz rakamlar ile sattılar.
                      bu şekilde de arabayı mundar ettiler resmen. bu araç öyle bir zamana sıkıştı ki öncelerinde ötv indirimi sebebiyle sonrasında da distrübütör saçmalıkları sebebiyle pek çok araç sahibi araçlarını çok çok makul rakamlar ile satın aldı. bu şekilde de ikinci el piyasası da saçma sapan bir hal aldı ve focus fiyatına ikinci el insignialar internet sitelerinde dolaşmaya başladı.
                      bu durumun en mağdurları ise benim gibi 2010 ilk 3-4 ay ile 2009 son iki ayında araç satın almış arkadaşlar oldu. bizler resmen tavan fiyatlar ile araç alanlar olduk öncesinde ve sonrasındaki fiyatlara kıyasla.
                      neyse olaylar böyle geliştiği için ve belki de daha anca düzelmeye başladığı için yaşadığım bu olaylar bei opel tr ve opel markasından soğuttu. bu sebeple süresini bilmiyorum ancak şu anki düşüncem ile ne opel marka araç alırım ne de aldırırım.
                      Neyse,
                      şimdi gelelim XXX ve bağlı olduğu gruba..
                      belki de tr deki en büyük rakibine ait olan bir aracı gruba bağlı ikinci el değerlendirme şirketi aracılığıyla konsinye olarak alıp yaklaşık 10 gün gibi bir sürede istediğim değerde satmayı başardı.
                      Bu xxx ve bağlı olduğu grup kendi işinde opel tr ye kıyasla çok çok başarılı. aynı hizmeti neden opel kendi ikinci el değerlendirme sisteminde ( ki adam gibi ikinci el değerlendirme birimi yok ) yapmadı?
                      çünkü mantalite farkı var? çünkü opel tr ve onun sevgili bayileri sadece ve sadece gemi ile ithal ettiği sıfır km araçları ve birbirini ezercesine birbirini kırarcasına satmanın peşindeler. gerisi ne olmuş umurlarında bile değil..
                      işte bu sebeple ben o kararımı aldım; bir daha ne opel alırım,ne de çevremden birine aldırırım..
                      yani sorun araçta değil,sorun distirübütörde.. araç ile ilgili hiçbir sıkıntı yok..
                      hatta bu araç diğer grubun elinde olsa cosmo + dvd800 donanımın satış fiyatı 72.000 - 75.000 TL arasında olurdu ve yok satıyor da olurdu.
                      sebeplerini yazmaya kalksam sabah olur ama yakın arkadaşlarımdan biri eşine golf aoldı sıfır km ve arabadan da anlamayan biridir..
                      sebebini sordum; cevabı aynen şu " abi bir kısmını ben verdim,kalanı kredi kullandık.. kendi maaşı ile ödeyecek hatun. tasarruf olacak bir nevi,zaten o sebeple golf aldım çünkü bu arabalar değer kaybetmiyor be abi"
                      işte vatandaşın tercih sebeplerinin başında bu geliyor. ederi 50 olana 55 - 60 veriyor ama satarken de 40 lara satmayacağını çok iyi biliyor..
                      sağlıcakla kalın..

Yorum

Hayırlı olsun,xxx grupta opsiyonlu olduğunu görmüştüm internet sitesinde...Yazılan fiyata satıldıysa ne mutlu size
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yok o rakamin biraz altinda oldu ama ben istedigim rakami aldim..
                          Tesekkur ederim..

Yorum

merhaba,
                            öncelikle iyi dilekleri için tüm forum arkadaşlarıma teşekkür ederim.
                            sn. msaltin;
                            hayır aracım ile ilgili sahibi olduğum 13 hatta 14 ay ve kat ettiği 3.294 km boyunca hiç sıkıntım olmadı. ( 1 yıl dvd 800 güncellenmesini bekledim onu saymamayım )
                            donanım ve performans olarak zaten rakibi olmayan bir araç,halen aynı şeyi söylüyorum.
                            vw golf highline,yeni ford focus'un 57.000 TL civarı fiyat ile satıldığı bu dönemde böyle bir araç yok şu an zamlanmış ( !! ) olan fiyatına rağmen bunu söylüyorum.
                            benim aracımdan ziyade insignia ile ilgili tek sıkıntım sevgili distrübütör opel tr nin uyguladığı inanılmaz düşüncesiz,desteksiz,yanlış ve zararlı fiyat politikaları idi. bu sebeple bizim geçen sene yaklaşık olarak şu anki en son zamlı fiyatlarda aldığımız araçları geçen sene yaz ayları ve sene sonuna kadar inanılmaz rakamlar ile sattılar.
                            bu şekilde de arabayı mundar ettiler resmen. bu araç öyle bir zamana sıkıştı ki öncelerinde ötv indirimi sebebiyle sonrasında da distrübütör saçmalıkları sebebiyle pek çok araç sahibi araçlarını çok çok makul rakamlar ile satın aldı. bu şekilde de ikinci el piyasası da saçma sapan bir hal aldı ve focus fiyatına ikinci el insignialar internet sitelerinde dolaşmaya başladı.
                            bu durumun en mağdurları ise benim gibi 2010 ilk 3-4 ay ile 2009 son iki ayında araç satın almış arkadaşlar oldu. bizler resmen tavan fiyatlar ile araç alanlar olduk öncesinde ve sonrasındaki fiyatlara kıyasla.
                            neyse olaylar böyle geliştiği için ve belki de daha anca düzelmeye başladığı için yaşadığım bu olaylar bei opel tr ve opel markasından soğuttu. bu sebeple süresini bilmiyorum ancak şu anki düşüncem ile ne opel marka araç alırım ne de aldırırım.
                            Neyse,
                            şimdi gelelim XXX ve bağlı olduğu gruba..
                            belki de tr deki en büyük rakibine ait olan bir aracı gruba bağlı ikinci el değerlendirme şirketi aracılığıyla konsinye olarak alıp yaklaşık 10 gün gibi bir sürede istediğim değerde satmayı başardı.
                            Bu xxx ve bağlı olduğu grup kendi işinde opel tr ye kıyasla çok çok başarılı. aynı hizmeti neden opel kendi ikinci el değerlendirme sisteminde ( ki adam gibi ikinci el değerlendirme birimi yok ) yapmadı?
                            çünkü mantalite farkı var? çünkü opel tr ve onun sevgili bayileri sadece ve sadece gemi ile ithal ettiği sıfır km araçları ve birbirini ezercesine birbirini kırarcasına satmanın peşindeler. gerisi ne olmuş umurlarında bile değil..
                            işte bu sebeple ben o kararımı aldım; bir daha ne opel alırım,ne de çevremden birine aldırırım..
                            yani sorun araçta değil,sorun distirübütörde.. araç ile ilgili hiçbir sıkıntı yok..
                            hatta bu araç diğer grubun elinde olsa cosmo + dvd800 donanımın satış fiyatı 72.000 - 75.000 TL arasında olurdu ve yok satıyor da olurdu.
                            sebeplerini yazmaya kalksam sabah olur ama yakın arkadaşlarımdan biri eşine golf aoldı sıfır km ve arabadan da anlamayan biridir..
                            sebebini sordum; cevabı aynen şu " abi bir kısmını ben verdim,kalanı kredi kullandık.. kendi maaşı ile ödeyecek hatun. tasarruf olacak bir nevi,zaten o sebeple golf aldım çünkü bu arabalar değer kaybetmiyor be abi"
                            işte vatandaşın tercih sebeplerinin başında bu geliyor. ederi 50 olana 55 - 60 veriyor ama satarken de 40 lara satmayacağını çok iyi biliyor..
                            sağlıcakla kalın..
                            Sayın Corail,

Gerçekten çok iyi açıklamışsınız. Dediğiniz gibi sadece araç değil, satış ve satış sonrası da çok önemli. 2000 yılının Aralık ayında 2001 Model Alfa Romeo 156 almıştım. O dönemde Megane, Astra ve Focusun en donanımlı modellerinden yaklaşık % 25 daha fazla bir fiyata almıştım üstelik. O dönemde mükemmel tasarımına rağmen, Zeytinoğlu grubunda Alfa Romeo yeterince yer edinemedi Türkiye piyasasında. Tofaş grubuna geçince epey hareketlendi ama 2004 yılında ben satarken 28.000 TL civarında satılabilecek arabayı 24.000 TL'ye satmak zorunda kalmıştım. Şu anda da hala piyasada Alfa Romeo hareketi oldukça zayıf. Neticede satış amacınız her ne olursa olsun, satış sonrasında amacına hizmet edecek parayı alabildiyseniz ne ala.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Alacağınız aracınız ile de kazasız belasız sürüşler dilerim.

Saygılarımla.

Yorum

Merhaba Arkadaşlar,
                              Bugün itibariyle XXX aracılığı ile aracımı satmış bulunuyorum. görüş bildiren herkese çok teşekkürler..
                              Bu arada söylemeden edemeyeceğim,bu adamlar hem kendi markalarını hem de iyi malı pazarlama konusunda gerektiği kadar başarılılar..
                              aracımı istediğim fiyata 10 günde sattılar,bu hafta içinde işlemleri tamamladık ve bugün de para hesabıma geçti.
                              keşke insignia bu grubun elinde olsaydı diyorum..
                              selamlar..
                              Madem xxx kurumsallaşmış sattığı arabaların ikinci eli güçlü öyleyse xxx in sattığı ispanyol veya çek markalı otomobillerden alın bir bakalım ikinci elde değer kaybediyor mu etmiyor mu?

Yorum

Merhaba Arkadaşlar,
                                Bugün itibariyle XXX aracılığı ile aracımı satmış bulunuyorum. görüş bildiren herkese çok teşekkürler..
                                Bu arada söylemeden edemeyeceğim,bu adamlar hem kendi markalarını hem de iyi malı pazarlama konusunda gerektiği kadar başarılılar..
                                aracımı istediğim fiyata 10 günde sattılar,bu hafta içinde işlemleri tamamladık ve bugün de para hesabıma geçti.
                                keşke insignia bu grubun elinde olsaydı diyorum..
                                selamlar..
                                İnsignia iyiki bu grubun elinde değil.60 bine alınabilen cosmo 80 e, 68 bine satılan 130 cdti 90 a satılır,bizde imrenerek bakardık.Şimdi paşa paşa biniyoruz.

Yorum

İşleniyor...
                                X