Duyuru

Collapse
No announcement yet.

XXX Aracımı Showroom'unda Satış Amaçlı Sergilemek İstiyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• XXX Aracımı Showroom'unda Satış Amaçlı Sergilemek İstiyor

Merhaba arkadaşlar,
    Üyelerimizden pekçoğunun da bildiği üzere aracım satılıktır. Dün XXX bayilerinden birinden aracımı hiçbir bedel ödemeden % 100 garantili ve sigortalı olarak showroomlarında sergileme,muhafaza etme ve ikinci el satış yapmak adına teklif aldım.
    Açıkçası teklif hoşuma gitmedi de değil? satış ile ilgili işlemlerde hiçbirşekilde muhattap olmayacağım,alıcı kredili alım yapmak isterse de YYY finans şirketleri olarak bayide işlemleri hızla çözebildikleri için avantajlı olacak.
    Bayi aracı teslim alırken noktasına kadar detaylı olarak mekanik ve kaporta ekspertizi yapacak. Bu şekilde il dışından ya da şahıslara güvenemeyen her türlü alıcı da güvenerek araç alabilecek. Neticede XXX nin kurumsal kimliği,şahıslara göre daha güvenilir geliyor insanlara.
    XXX yetkilisi bu şekilde talep ettikleri araçlarda en önemli kriterlerinin araçların orjinal olması ve mümkün olduğu kadar temiz kullanılmış olması ( az km ayrıca tercih sebebi ) olduğunu söyledi. Yani bir sonraki sahibine satış yapıldığında memnuniyet ve güven ile yeni sahibinin aracı satın alıp kullanması oluyor..

Bunu görünce de vay be memlekette ne distrübütörler var diyorum?
    Benim bu teklif aklıma yattı,araç kapalı showroom da kilitli olarak sergilenecek. sadece ciddi müsteriler için kilitleri açılacak vs. vs.
    gelenle gidenle,arayanla soranla da uğraşmayacağım.
    sizce nasıl? fikirlerinizi almak istedim?

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Ynt: XXX Aracımı Showroom'unda Satış Amaçlı Sergilemek İstiyor

valla ben aracımı otoparka bile bıraktığımda anahtarını alıyorum. güvenilir bir yerse olabilir.

Yorum

malum kuruluş ( tahmin etmek zor değil ) ismini vermek istemedim ancak sağlam bir müessese.. öyle galeri ya da showroom vs. değil.
      arayan soran görmek isteyen vs derken bıktırdılar açıkçası
      bu şekilde hizmetleri opel TR den de beklerdim açıkçası ama sürekli eleştirdiğim konuda olduğu gibi bu konuda da maalesef oldukça umursamazlar.

Yorum

Sayın Corail,

Ben bir önceki aracımı bahsettiğiniz XXX aracılığıyla sattım. Aracımı teslim etmek için gitmek dışında 1 kez daha vekaletname aslını vermek maksadıyla gittim. Tüm süreci başarıyla yönettiklerini söyleyebilirim.

Fiyat konusunda ise; araçları konsinye (satışına aracılık etmek için) aldıklarından ilk teklif ettikleri "satın alma" fiyatı piyasanın oldukça altındaydı. Kabul etmedim. Kendi fiyatımı söyledim. Üzerine XXX firmasının bu satışla ilgili alacağı komisyon tutarı ilave edilerek internette ve showroomda sergilendi. Yaklaşık 3 hafta içinde de satıldı.

Size tavsiyem fiyatı belirlerken küçük de olsa bir pazarlık payı bırakmanız. Malum Türkiye koşulları. Su bile alsak pazarlık yapıyoruz.

Umarım kısa bir sürede istediğiniz fiyata aracınızı satarsınız.

Saygılarımla

Yorum

sn wasabi,
          ben istediğim fiyatımı net olarak belirttim. fiyatı da makul buldular ve kendi ekleyecekleri komisyon ile bile fiyat normal olacak,zira satış fiyatlarını da sorguladım.
          çok yüksek ihtimal ile teslim edeceğim aracımı XXX e..
          ve ben de açıkçası satabileceklerini düşünüyorum,hayırlısı bakalım..
          yorum ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim..
          saygı ve selamlarımla..

Yorum

Eğer güveniyorsanız ve amaç satmaksa,
            hadi hayırlı olsun.
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Sizin araç bir satılsa artık bencede hayırlı bır ıs olmus
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                Sizin araç bir satılsa artık bencede hayırlı bır ıs olmus
                olumlu bir yorum olarak algılıyorum ve teşekkür ediyorum sn iatros

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                  Eğer güveniyorsanız ve amaç satmaksa,
                  hadi hayırlı olsun.
                  teşekkür ederim mehmet bey,
                  distrübütör sayesinde piyasa henüz fiyat/fayda ve değer algılamasını yapamadı insignia'larımızın..
                  bakalım XXX ve bağlı olduğu drup kendi alanındaki hünerini insignia da sergileyebilecek mi?
                  açıkçası ilginç bir deneyim olacak bence hem benim için hem de insignia için.. şahsen böyle düşünüyorum..

Yorum

Bundan iyisi can sağlığı. Hem firma araca para saymak durumunda kalmadığı icin riskini azaltıyor, hem de siz daha iyi fiyata satabileceksiniz. Hayırlı uğurlu olsun.
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hayırlısı olsun,sonuçta güvenilir bir kuruluş ise neden olmasın..
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

güvenilirlik konusunda sıkıntı yok.. köklü ve arkası sağlam bir kuruluş..

Yorum

Umarım iyi bir fiyata satılır.Yoksa yorgana yazık.
                          Yanlız piyasadaki en iyi araç bu.İddalıyım.

Yorum

Merhaba Arkadaşlar,
                            Bugün itibariyle XXX aracılığı ile aracımı satmış bulunuyorum. görüş bildiren herkese çok teşekkürler..
                            Bu arada söylemeden edemeyeceğim,bu adamlar hem kendi markalarını hem de iyi malı pazarlama konusunda gerektiği kadar başarılılar..
                            aracımı istediğim fiyata 10 günde sattılar,bu hafta içinde işlemleri tamamladık ve bugün de para hesabıma geçti.
                            keşke insignia bu grubun elinde olsaydı diyorum..
                            selamlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: corail
                              Merhaba Arkadaşlar,
                              Bugün itibariyle XXX aracılığı ile aracımı satmış bulunuyorum. görüş bildiren herkese çok teşekkürler..
                              Bu arada söylemeden edemeyeceğim,bu adamlar hem kendi markalarını hem de iyi malı pazarlama konusunda gerektiği kadar başarılılar..
                              aracımı istediğim fiyata 10 günde sattılar,bu hafta içinde işlemleri tamamladık ve bugün de para hesabıma geçti.
                              keşke insignia bu grubun elinde olsaydı diyorum..
                              selamlar..

sizin adınıza çok sevindim koray bey, hayırlı uğurlu olsun, sizde bizde rahatladık (şaka diyorum alınmayın sakın )

Yorum

İşleniyor...
                              X