öncelikle merhaba arkadaşlar 2009 insignia kullanıtorum ve birkaç aydır yaşadığım sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum aracımın far yakma düğmesi erimeye başladı bende az önce servise gittim ve durumu anlattım hiç bir şekilde inandıramadın ama burada benimle aynı sorunu yaşayan birini okumuştum o servis değişim yaptırmıştı bende bunu servise sordum onlarda bu değişimi yapan servisle görüşelim bu değişimi yapan kişinin en azından ismini öğrenin dediler şimdi sizden yardım istiyorum site içinde yazıyı aradım ama bulamadım bulan yada yazıyı yazan arkadaş tanıyan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim .[BU SERVİSLERLE İŞİMİZ ÇOK ZOR AKADAŞLAR] simdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar
Collapse
X
-
Ynt: acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
"bugun dıkkatımı ceken bırsey ve ılgınc bırsey farların kumanda edıldıgı sol tarafdakı yuvarlak kumandanın uzerındekı el kaymaması ıcın yapılmıs yumusak madde erıyor bıldıgımız sakız gıbı erıyor"
"gres yagı gıbı olmustu yapıs yapıs benım de aklıma elektırıkten kaynaklanan bır ısınma mı soz konusu acaba dıye geldı ama bakalım servıse gıttıgımızde gosterecegız"
"sımdı farkettım genclık kolanyası dıye bır kolanya dokulmustu sanıyorum kolanyadan kaynaklanıyor cunku aynı kolanya gozluklerımıde erıtmıstı ne kadar saglıklı bır kolanya ıse"
"fonex genclik kolanyası 180 cc mıs oda yenı farkettım belkı ondandır"
diğer bölüme açtığınız konuyu siliyorumInsigniaTEAM
Yorum