Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia İç Fotoğraflar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia İç Fotoğraflar

[center]
    2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Ynt: Insignia İç Fotoğraflar

MAAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin.fotoların açılar ve kaliteside çok güzel.ellerine sağlık arkadaşım,güle güle kullan. urock

Yorum

Bu güzel fotoğraf paylaşımın için çok teşekkürler abi,
      araba çok iyi duruyor, Sport donanım olması lazım, pedallar yakıyor
      2.0 Turbo sanırım, sahibi dış fotoğrafları da paylaşır mı acaba? ihihi
      InsigniaTEAM

Yorum

[center]
        2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

teşekkürler abi
          InsigniaTEAM

Yorum

merak ettiğim birşey var.aracın süspansiyonları herkezinde malumu biraz sert ve standart 18'' jantlarla araç konfor olarak rakiplerine ister istemez taviz veriyor.bazı fotolarda (goday ın aracında olduğu üzere) 19 hatta 20 inçlik jantlar takanları görüyorum.merakım şu;
            konfor konusunda limitte olan araçları 19'' veya 20'' jantlardan sonra ne alemde?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
              merak ettiğim birşey var.aracın süspansiyonları herkezinde malumu biraz sert ve standart 18'' jantlarla araç konfor olarak rakiplerine ister istemez taviz veriyor.bazı fotolarda (goday ın aracında olduğu üzere) 19 hatta 20 inçlik jantlar takanları görüyorum.merakım şu;
              konfor konusunda limitte olan araçları 19'' veya 20'' jantlardan sonra ne alemde?
              Benim Arabada 19" var ben olumsuz birşey yaşamadım sadece söylenen jant büyüdükçe motoru yorar diyorlar ama ben 240 ları görüyorum ve süper bir sorun yaşamıyorum sadece park ederken kaldırımlara yanaşmamaya dikkat ediyorum.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fotolar için teşekkürler.
                Çok güzel resimler bunlar, özellikle de iç mekandaki yakın çekimler harika.
                2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

İşleniyor...
                X