Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Açık Ara Öndeyiz :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Açık Ara Öndeyiz :)

Opel araç modelleri ile ilgili her türlü şikayet ve yorumlarınızı Şikayetvar'dan paylaşabilir ve Opel şikayet ve yorumlarını okuyabilirsiniz.

Sikayetvar.com'da en çok şikayet alan otomobil firması Opel. İlgimi çekti paylaşayım dedim... 379 problemin 119'u ile ilgilenilmiş...
    [COLOR=black]SADECE ESKİŞEHİRSPOR

Opel Insignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo - Olimpik Beyaz + DVD 800 (2010)

Fiat Bravo 1.6 MultiJet 120 HP-320 NM Sport - Lav Kırmızı + Skydome (2013)

Ynt: Açık Ara Öndeyiz

Diğer araç sahipleri sitenin adresini bilmiyorlardır. ihihi haha

Yorum

Bu site özellikle banka ve cep telefonu operatörü firmaları ile sorun yaşayanlar tarafından çok sık kullanılıyor. Firmaların verdiği cevaplar kopyala - yapıştır gibi gözüksede çok etkili sonuçlar verebiliyor. Bu sitedeki şikayetler ile ilgilenen bir firma hakkında şikayetiniz varsa yazın, olayı görün.

Yorum

yani bende bu opelin kıçını açma olayını anlamıyorum arkdaşlar .Satın arabalarınızı kurtulun o zaman opelden yani. Sıkıyor bazen bu forumda opel kötüleyin vw audi övenler. ve her zamanki yaptıgım gibi bu topiğide görmezden gelip devam ediyorum
        2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Sevgili kardeşim Ömür, aracına yada Opel firmasına duygusal olarak çok bağlı olabilirsin. Gerek bu forumda konuluşan problemler gerekse yaşadıklarımız OPEL FİRMASININ TEKNİK DESTEK AÇISINDAN EN AZINDAN TÜRKİYE DE YETERSİZ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. sikayetvar.com da açılan topiklerde buna örnek gösterilebilir. Kusura bakma ama araçlara çuval dolusu para döküyoruz buda bizim hakkımız olsun istersen ? vw audi'yi kim övmüş ben göremedim ?

Yorum

Opelin ne audiden ne bmw den ne mersodan bi farkı yok gözümde hele insginada sadece yanlış politiklar yanlış fiyat uygulamaları benim arabam kesinlikle bir bmw bi audi kadar iyi ve satarkende bende bunu göz önünde bulundurup fiyat isteyecem 82 bin liraya alıp 110 bin liraya mâl ettiğim arabamı 50-55 bin liraya satmayacağım
            Şikayeti olan hemen satsın ben ne marka arabalarda ne şikayetler yaşadım 3 aylık 5.20 d turbo patlattı daha 2 aylık mercedes e arka iki amaortisör gümletti Artık şu insignia karalamalrından bıktım valla bende...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Opelin ne audiden ne bmw den ne mersodan bi farkı yok gözümde hele insginada sadece yanlış politiklar yanlış fiyat uygulamaları benim arabam kesinlikle bir bmw bi audi kadar iyi ve satarkende bende bunu göz önünde bulundurup fiyat isteyecem 82 bin liraya alıp 110 bin liraya mâl ettiğim arabamı 50-55 bin liraya satmayacağım
              Şikayeti olan hemen satsın ben ne marka arabalarda ne şikayetler yaşadım 3 aylık 5.20 d turbo patlattı daha 2 aylık mercedes e arka iki amaortisör gümletti Artık şu insignia karalamalrından bıktım valla bende...

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

aracınız 1.6 cosmo değilmiydi, benmi yanlış hatırlıyorum,niçin 82000 liraya aldınız?

Yorum

bütün donanımlarıyla beraber jant,infinity,flexi,ergo ıstma soğutma koltuk,navi,sunroof, maliyeti...

Yorum

bütün donanımlarıyla beraber jant,infinity,flexi,ergo ıstma soğutma koltuk,navi,sunroof, maliyeti...

oh oh maşallah full+full yani, e bencede 55bine filan vermek ayıp olur, en az 70000....

Yorum

en az ağzımı 100 binden acarım benim arabamın 2005 model mercedesten audiden bmw den ne eksiği var arabanın değerini düşürmek neden ben arttırırım o kadar masraf yaptım beğenen alır beğenmeyen almaz bu özellikte gider o paraya anca 2004 2005 bmw audi alır bu donanım olan...

Yorum

en az ağzımı 100 binden acarım benim arabamın 2005 model mercedesten audiden bmw den ne eksiği var arabanın değerini düşürmek neden ben arttırırım o kadar masraf yaptım beğenen alır beğenmeyen almaz bu özellikte gider o paraya anca 2004 2005 bmw audi alır bu donanım olan...

aynen öle herkez sizin gibi düşünse zaten 2.elde araçlarımız bu kadar değer kaybetmez, araçlarımızın değerini korumak tamemen kullanıcıların elinde....

Yorum

Hep derim bir malın fiyatını alıcı değil satıcı belirler hasan kardeşim benim malımın fiyatı bu isteyen alır isteyen almaz istayen 30 bine satar isteyen isteyen 150 bine satar ama şunu çok iyi biliyorum ki bizim arabalarımız 55 bin liralık arabalardan çok daha falasını hak ediyor...

Yorum

bence de kendi ellerinizle kendi arabanızı rezil etmeyin bizlerin yanında sizler de zarar ediyorsunuz
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bayilerin ilgisizliği v.s şikayet konusu olabilir tamam o ayrı konu da,niçin bizim araçlara "çakma premium" gözüyle bakılıyor onu halen anlayabilmiş değilim.fiyatların ucuz olması bu kadar mı etkili anlamıyorum,mesela ikamet ettiğim yer olan Anamur'da belediye otoparkında audi a6,volvo awd,mercedes c180,passat cc, bmw 520 nin parkettiği yere parkediyordum aracımı ki bu bahsettiğim araçlardan sadece bmw 2,5 yaşında diğerleri yeni model.Ben arabayı parkedince gelen geçen ister inanın ister inanmayın sadece insigniaya bakıyor içine dışına bir de arkaya bakan koltuk kafalığındaki monitörlere sonra ben aracın yanına gidiyorum hayırlı olsun falan filan deniyor,ben aracın fiyatını yüksek söylediğim zaman aracı incelemeye devam ediyorlar "ama fiyatını hakediyor gerçekten" diyorlar.Ama aracın gerçek fiyatını söyleyince önce bir şaşırıp sonra araca toyota corolla gözüyle bakıp bir daha yanına yanaşmıyorlar bile
                            Anlamıyorum bu millet bir şeylerin güzel olduğunu anca kazıklanınca mı anlıyor?
                            2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

gecen yaz Anamurda kampta cayımızı icerken 2 bayan 1 bayı ellerini cama dayamıs arabayı incelerken gordum cok hosuma gitmisti,daha sonra arabanın cevresinde dolasıp eski kasa astraları ile ayrılmıslardı
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                              X