Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6t vs 5.20D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6t vs 5.20D

Orjinal yazı sahibi: cagri
    video olsaydı fena olmazdı (inanmadığım için değil, keyfine izlemek için )
    bundan sonra 2 tane wabcami araca bağlıcam biri düz yola bakıcak diğeri yanımdaki araca dönük olucak...arkada priz var bağlıcam netbooku , kayıt yapsın sırf
    Hırs ile azim aynı şey değildir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
      Salihcimm 5,20 d hertürlü şartta cok rahat yeriz ..inanmayan varsa kontak önümde 5,20d 3,20d zorlar pilota göre passat alayını bozuk para misali harcar makina bu kardeşim 1,6T İnsignia
      5.20d lerin kalkışta uzunda şansı yok malesef. Belki 10 u buldu benım kapıstıklarım. ve artık 5.20d lerı kendı hallerıne bıraktım ugrasmıyorum ben acıdım 3.20dlerede pek bulasmıyorum
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
        Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
        Salihcimm 5,20 d hertürlü şartta cok rahat yeriz ..inanmayan varsa kontak önümde 5,20d 3,20d zorlar pilota göre passat alayını bozuk para misali harcar makina bu kardeşim 1,6T İnsignia
        5.20d lerin kalkışta uzunda şansı yok malesef. Belki 10 u buldu benım kapıstıklarım. ve artık 5.20d lerı kendı hallerıne bıraktım ugrasmıyorum ben acıdım 3.20dlerede pek bulasmıyorum
        3.20 D'yi bilmem ama 3.20 CD var arkadaşımda..temde gece 2-3 gibi öylesine bir bastık 3-4 boy önümden gidiyordu 200'e kadar..sonra ara dahada çok açılmaya başladı..normal olanda bu zaten 3.20 D'lerde de 2 boy önde olurlar diye tahmin ediyorum.Yani her türlü yer

Yorum

3.20 d yi bu kadar hafife almayın arkadaşlar, 200 km/s hıza kadar bizi üzer, max.hızda geride kalabilir....

Yorum

2 yılımız dolar bi chip attırırız sora biz onları yeriz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure

afiyet olsun, arkadaşlar şu anda altınızda insignia yerine 2010-2011 3.20d olduğunu düşünün, ozaman insignianın asla 3.20 d yi geçebiliceğini söleyemezdiniz, çünkü teknik veri olarakta 3.20 d bizim araçlardan güçlü... yani hertürlü bizi yemesi gerek....

Yorum

yiyor zaten namussuz 3 kere denedik 3ündede çıtır çerez oldum
                2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

dizellerd e chiple güzel oluyor... birde buna dikkat etmek lazım

BMW 320 E90/1/2/3 (184BHP)
                  3/2010 onwards
                  Engine type : Turbo-Diesel
                  Engine size : 1995 cm3
                  Cylinders : 4
                  Original bhp : 181
                  Original nm : 380
                  BHP increase : 35
                  NM gain : 74
                  Lb/Ft gain : 55

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezx
                    Orjinal yazı sahibi: skydroll
                    Ben bizim araçlarda bazen 2.0 t motor olduğunu düşünüyorum.

Özellikle 3 ve 4 viteste...
                    nail yoksa 2 000 motormu bu yaa devleti kandırmasınlar vergisi cok olmasın diye 1600 yazmasınlar ne dersin
                    Aynen öle düşünüyorum..Nerden bilelim motorun cc sini ölçtükmü dimi

1.6 t nasıl gider abi böle bazen 3 viteste sakin giderken ayağım kayıyor gaza araba zıplıyor 'Noldu yaa' diyorum kendi kendime...3 te böle zıplatıyosa bagaj full dolu ben 95 kg..

Çok yakmasıda bundan herhalde. 2.2 turbo falan var herhalde.

Yorum

yüklü s2k nın plakası nedir nekadar yüklü N/A TC SC vs bilgi alablirmiyim S2000 hastasıyımda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azure
                        Olarda chiplerse ne olacak sonu yok bence bunun
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                          yüklü s2k nın plakası nedir nekadar yüklü N/A TC SC vs bilgi alablirmiyim S2000 hastasıyımda
                          plakasını vs'ni hiç bilmiyorum ama cuma günü tekrar gelicek ozaman sorar öğrenirim..bildiğim tek şey turbo s2000 olduğu okadar..arkadaşımın arkadaşı olduğu için pek bir bilgim yok..babasının 5.20 D'si vardı rica üzerine onunla geldi..ama cuma öğrenir bütün verileri buraya yazarak sizinle paylaşırım

Yorum

cok sevinirim sağol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Darxoul
                              az önce yine 2008 model bir 5.20 D ile arkadaşımın ricasıyla arkadaşının aracı ile çıktık sahile..benim arabada 2 kişi yarım depo..bmw'ninde 2 kişi yarım depodan biraz fazlaydı..4 defa kalkış yaptık..3 tanesinde ben öndeydim..1 tanesinde hatalı kalktığım için o geçti...1-2.vites sanki 5.20 d geçicekmiş gibi yürüyoruz fakat 3.vitese attığım an ara 2 boy 3 boy şeklinde açılıyor..

aracın 1.6 180 hp olduğuna inanamadı çocuk..

varsa 5.20 D'si olan deniyebiliriz..herkesin içi rahat etsin , video çekmek aklıma gelmedi ama videoda çekebiliriz..yaklaşık çeyrek depo benzin harcadım ve roll'de yaptık..hiç şansı yok.Açık ve net.

Dipnot : şöförlük ile alakası olabilir diyenler için...1.si triptronick vites , 2.si çocuğun yüklü s2000'i var.
                              Ben size inanmıyor değilim , sadece olaya teknik açıdan kağıt üzerindeki verilere bakınca olmaması gereken birşeyin nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalışıyorum...Sonuçta farkındaysanız ikimiz aynı taraftayız ve bende bir 1.6t insignia kullanıcısı olarak bu durumdan gurur duyarım sadece...

Daha önce bir otomobil dergisinde Kia Rio ların incelemesinde katalog değerlerinden çok daha çabuk hızlandığı tespit edilmişti...Ya bizim insignialarda katalog değeri olarak görünen 8,9 sn nin altında bir ivmelenmeye sahip yada 5.20d nin verileri yanlış veriliyor...Daha önce 1.6t ile 0-100 denemesi yapıp ölçen oldumu acaba , merak ettim gerçekten...

Birde otomatik viteslerde en iyi kalkış için malum sport moda almak gerekiyor ama arkadaşınız bir s2000 kullanıcısı olduğuna göre zaten gözden kaçırmamıştır...
                              2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

Bir dergi 8.7 saniyede 100 e çıkarmıştı Insignia yı. 520d nin de 0-100 teknik verilerde 8.6 saniye yani Salih abinin dediği gibi kalkışta o geçecek gibi olur ama devamında Insignia alır. Bu arada 520d nin max hız 223, Insignia nın 225.
                                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                                X