Ynt: BU SCIROCCOLARIN INSIGNIALARLA ALIP VEREMEDİĞİ NEDİR??
DSG ler ne yazıkki Manuller kadar gitmiyor daha doğrusu ben daha manuel geçen DSG scirocco görmedim ( 2 araçta yazılımlı ) ki herhalde 30 a yakın sciroccolu arkadaşım vardır.
Bence de DSG den korkmayın sonuçta otomatik vites.Geçen hafta sonu S60 2,0 T denedim pistte oda otomatik power shift sanırım Ford'un otomatik vitesi hiç seri değildi 203 hp lik motor olmasına rağmen.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Diğer otomatik vitesler için manuelden daha yavaş diyebiliriz ama çift kavramalı DSG şanzımanda aynı şeyler söz konusu değil. Fabrika verileri de bu yönde. Ayrıca arasındaki farkı izlemek isterseniz alttaki video çok güzel hazırlanmış;
The VW Golf R is good - but is it better with a DSG or manual gearbox? Read the VW Golf R review and see more pictures and video at http://www.autocar.co.uk...
Bir yerden şema buldum ikisinin karşılaştırıldığı. Sadece 2.0 tsi'da dsg önde. Diğerlerinde manuellerle dsgler aynı hızlanma verilerine sahip. Başka bir yerde dsglerin daha iyi hızlanmaları olduğunu yazdığını hatırlıyorum. Dsglerin bir başka olayı da manuellerde pilotajın iyise fabrika değerlerini yakalıyorsun, dsglerde her halükarda fabrika hızlanmasını yakalıyorsun.
Yorum