Almanya da lpg uygulanıyor Insignia ya.Opel Tr halt etmiş.
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Aracın süpab arızası verdiğinde çelik süpab alıp taktıracaksın,onun dışında bir şey olmayacak,söylenenlere göre. Ben de o yüzden İnsignia almayacağım artık.Ben öğretmenim,60.000 TL verip alacak durumum var ama benzinle binemem,dizeli de 85.000 TL o da çok para.25.000 TL motor farkı için değmez bence.Neyse şansımıza küselim,İnsignia olmayıversin değil mi ama ben ne yapayım? maad
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
olgun lpg landı renzo markasına cok guvenıyor ve arkasında duruyor ben butun bu sorunları ankara bulusmasında ankara bayısı ıle de gorustum lpg den kaynaklanan butun masraflarınız olgun lpg tarafından karsılanacaktır dıye uzerıne basa basa anlattılar
hatta yakın zaman ıcerısınde sıtemıze sponsor olacaklarını da not dustuler
Vallahi bilmiyorum kardeş,yani en sonunda aldırmayacaklar ya ona kızıyorum.Ya adamlar ne biçim şeyler anlamadım ki,millet lpgye teşvik eder adamlar lpg uyumsuz araba yaparlar.Ayıptır ya!..
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Opel TR dun aradi beni. Opelden gelen bilgi guncel.
Orjinal yazı sahibi: yigity
Çok değil 3 msj üstü okuyorurz tamam bu işin çözümü yok diyoruz sanıyeler sora bi umut ışıgı beliriyo acaba diyoruz ve beklemeye geçiyoruz.mehter takımı gibi 2 geri 1 ileri.şimdilik kafamdan atıyorum lpg olayını.seçime kadar bekleyelim bakalım ya nasip!
Opel tr den bilgi güncel olunca ne oluyor onu anlayamadım.
Adamın biri çıkmış ben sorunu buldum ve çözdüm demiş.Lpg den bir sorun çıkarsada firmanın 25.000 tl verdiğini söylüyor.Ben hayatta taktırmam ayrı da Taktıracak arkadaşlarada bilgi olsun diye yazılmıştır.
Almanya'da OPEL INSIGNIA'nın tüm benzinli motorlu modellerine LPG sistemi 2 yıldır takılıyor. Aşağıdaki kurum 3.5 mm kalınlığında çelik sacdan üretilmiş ve 77 litre (!) kapasiteli emniyet tipi simit tank kullanıyor.
Bence her firma takarda mesele subapların erimesi ve ekranda çıkan ikaz uyarıları.Yayınladığım iletideki firma çözdüğünü iddia ediyor.Hatta firmasıda çıkıcak sorunlara karşı sigortada yapıyor.Gidip konuşmakta fayda var derim.
slm. forumda lpg yi en çok savunanlardan biriyim. zira 9-10 ay önce taktırdım 35-40 bin km yol yaptım. opiste 2400 liraya landi taktılar.. her neyse.. araç sonunda arıza yaptı... subaplar arıza yapmış. ank. opise gittim. olgunlar denilen firma 4 bin 800 liralık masrafı ödedi. tüpün beynininde kampayamız var diyerek değiştirdiler... garanti işe yaradı. landi renzoya 2 yıl garanti veriyorlar. bu subap olayını araştırmak lazım. çelik subaptan bahsediyorlar. aracın garantisi dolmadan bi çözüm bulmalıyım. yada satıp dizel insignia almalıyım.. illede insigna...
Mağduriyet olmadan sorununuz giderilmiş. Geçmiş olsun.
İllede insignia
Orjinal yazı sahibi: dr_112
slm. forumda lpg yi en çok savunanlardan biriyim. zira 9-10 ay önce taktırdım 35-40 bin km yol yaptım. opiste 2400 liraya landi taktılar.. her neyse.. araç sonunda arıza yaptı... subaplar arıza yapmış. ank. opise gittim. olgunlar denilen firma 4 bin 800 liralık masrafı ödedi. tüpün beynininde kampayamız var diyerek değiştirdiler... garanti işe yaradı. landi renzoya 2 yıl garanti veriyorlar. bu subap olayını araştırmak lazım. çelik subaptan bahsediyorlar. aracın garantisi dolmadan bi çözüm bulmalıyım. yada satıp dizel insignia almalıyım.. illede insigna...
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Ya bu lpg işine bir çözüm bulsalar,Almanya Opel'e mesaj atalım bari.
daha ne gibi bir çözüm istiyorsunuz ki? adamlar motora her türlü garantiyi veriyorlar işte...
Gökhan,ben o arabayı aldığımda en az 7 yıl binerim. Bunun garantisi 2 yıl ise kalan beş yıl ne yapacağız? Arkadaş 4.800 TL masraf çıktı demiş. İki defa arıza yapsa garantiden sonra 10.000 TL,bu arabanın sıfırı yaklaşık 60.000 TL, 10.000 TL de arızasına vereceğiz,2000 TL de lpg taktıracağım araba bana gelecek 72.000 TL'ye en iyisi 160 bg temiz ikinci el bir 2.0 CDTİ 160 bg alıp yazılım yaptırmak. 200 bg olur herhalde yazılımla,9.6 olan hızlanması da bir saniye düşse 8.6 olur o da yeter.Süpap eridi,eriyecek diye tasamız olmaz en azından.
Yorum