Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

evet cosmo benzinliyi 45 bin'e alırlar 80 bine de düz vites dizel cosmo verirler.

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

ben almayım o zaman zaten lpg var bende memnun um
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

kaç km yaptın lpg de...

Yorum

25000 bin bitti arac 41 bın de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
            25000 bin bitti arac 41 bın de
            bir sorun da olmadığına göre senin arabda bir sorun var...opel ustaları öyle demiş...

Yorum

bilemiyorum insaallah sorunda cıkmaz

Yorum

GM nin insignia ya LPG ye garanti vermesini ummaktansa benzinin litre fiyatının düşecegine inanmak bana daha çok gerçekci geliyor
                İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700
                Audi A3 1,6 Attraction (Siyah)

Yorum

Bir lpg serüveni daha burada sona erdi anlaşılan.hayırlı ugurlu olsun ihihi

Yorum

Prins'in valve care sistemli lpg tesisatından çok umutluyum...Mersindeki ve adanadaki servisleriyle görüşmeye gidecem bir vakit bulabilirsem..Bu arada en iyi prins montajını yapan servis neresidir acaba bilen var mı ?
                    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

• Ynt: GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                      Prins'in valve care sistemli lpg tesisatından çok umutluyum...Mersindeki ve adanadaki servisleriyle görüşmeye gidecem bir vakit bulabilirsem..Bu arada en iyi prins montajını yapan servis neresidir acaba bilen var mı ?
                      geçen ay İstanbul'da maslak prins bayii ile görüştüm sorduğum gün geçen hafta bir Bir insigniaya taktıklarını söylediler ( kendisi de bu forumdan biri ama şuan hatırlayamıyorum ) 2,500 TL fiyat verdiler 2,050 lpg 450 de senin bahsettigin sisteme istiyorlar ruhsat işleme işinide onlara yaptırırsan 350 TL de ona ayırman gerekiyor toplamda 2,850 TL gibi bir rakam çıkıyor şuana kadar 6-7 insignia ya montaj yapmışlar dediğine göre kimse herhangi bir problemle geri dönüş yapmamış ben henüz lpg taktırmadım garanti devam ediyor sene kesinlikle prins taktıracağim istersen sende ara bi konuş fikir alırsın

Firma : T.G.S Lpg
                      Adres : Atatürk Oto Sanayii Sit 2.Kısım 25.Sok No 925 Maslak / İstanbul
                      Telefon : 0.212 285 98 99
                      İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance paket + Gri (Hakim)+Navi +17"jant 34 YC 4700

Yorum

ölumune LPG karsiti kullanicilarindan biriyim.sonucta lpg benzin gibi degil motor acisindan.bir sure sonra motoru elimize almayalim.. tmr

Yorum

2850 bin tl kite vericem,1 sene de kitin parası anca çıkacak da tasarrufa geçecen de ohooo bir sürü iş hem bu süre zarfında sorun açmıyacağı da kesin değil..
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Benimde daha önce LPG deneyimin olmadı ama bu benzin fiyatları insanı alternatıf arayışlar içerisine atıyor LPG kullanan arkadaşlarım var 50 TL verip doyasıya gezip dolaşırken benim gözüm benzin ibresinde olunca araba kullanmanında pek keyfi olmuyor arabamı seviyorum ya seneye paraya kıyıp dizelini alıcaz yada LPG taktırcaz :/

Yorum

Prins'ten bugün beni aradılar..Yetkili kişinin ifadesine göre,sadece araç 0 km olarak satın alındığı anda lpg montajı yapılması koşuluyla (0-50 km) aracın motoru için yazılı garanti veriyorlar.Benim araç 3000 km de olduğu için o konuda yapacakları bir şey olmadığını söylediler
                              Valve care sistemli lpg tesisatlarını kendi şirket araçlarında kullandıklarını,80 tl lik valve care katkı yağı ile 15000-20000 km boyunca koruma sağlanabildiğini söyledi.
                              Yetkili kişi ayrıca önümüzdeki günlerde prins firmasının aynı vialle deki gibi direkt injeksiyonlu sistemi piyasaya süreceğini söyledi,"bu sistem muhtemelen insignia gibi turbo benzinli araçlarda da uygulanabilecek ve valve care sistemine pek gerek kalmayacak" diye de ekledi.
                              Müşterileri arasında prins lpg sistemi ile 40000-50000 km devirmiş kimse yok henüz,ancak mayıs ayı sonuna kadar 40000 km yi aşmalarını bekledikleri iki müşteri olduğunu,gerekirse bu müşterilerle iletişime geçebileceğimi söyledi.(hani 50000 km yapmışsınız subaplar hala sağlammı performanslı mı kullandınız şehir içi kaç yaktınız.... gibi soruları sormak adına).
                              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

benim aracım 60 binde şehırdışı 235 krş şehir içi 260 krş yakmakta şimdiye kadar subaplarla ilgili sorunum olmadı ve genelde uzun yol yaptım
                                Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

İşleniyor...
                                X