Prins'in valve care sistemli lpg tesisatından çok umutluyum...Mersindeki ve adanadaki servisleriyle görüşmeye gidecem bir vakit bulabilirsem..Bu arada en iyi prins montajını yapan servis neresidir acaba bilen var mı ?
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Prins'in valve care sistemli lpg tesisatından çok umutluyum...Mersindeki ve adanadaki servisleriyle görüşmeye gidecem bir vakit bulabilirsem..Bu arada en iyi prins montajını yapan servis neresidir acaba bilen var mı ?
geçen ay İstanbul'da maslak prins bayii ile görüştüm sorduğum gün geçen hafta bir Bir insigniaya taktıklarını söylediler ( kendisi de bu forumdan biri ama şuan hatırlayamıyorum ) 2,500 TL fiyat verdiler 2,050 lpg 450 de senin bahsettigin sisteme istiyorlar ruhsat işleme işinide onlara yaptırırsan 350 TL de ona ayırman gerekiyor toplamda 2,850 TL gibi bir rakam çıkıyor şuana kadar 6-7 insignia ya montaj yapmışlar dediğine göre kimse herhangi bir problemle geri dönüş yapmamış ben henüz lpg taktırmadım garanti devam ediyor sene kesinlikle prins taktıracağim istersen sende ara bi konuş fikir alırsın
Firma : T.G.S Lpg
Adres : Atatürk Oto Sanayii Sit 2.Kısım 25.Sok No 925 Maslak / İstanbul
Telefon : 0.212 285 98 99
2850 bin tl kite vericem,1 sene de kitin parası anca çıkacak da tasarrufa geçecen de ohooo bir sürü iş hem bu süre zarfında sorun açmıyacağı da kesin değil..
Benimde daha önce LPG deneyimin olmadı ama bu benzin fiyatları insanı alternatıf arayışlar içerisine atıyor LPG kullanan arkadaşlarım var 50 TL verip doyasıya gezip dolaşırken benim gözüm benzin ibresinde olunca araba kullanmanında pek keyfi olmuyor arabamı seviyorum ya seneye paraya kıyıp dizelini alıcaz yada LPG taktırcaz :/
Prins'ten bugün beni aradılar..Yetkili kişinin ifadesine göre,sadece araç 0 km olarak satın alındığı anda lpg montajı yapılması koşuluyla (0-50 km) aracın motoru için yazılı garanti veriyorlar.Benim araç 3000 km de olduğu için o konuda yapacakları bir şey olmadığını söylediler
Valve care sistemli lpg tesisatlarını kendi şirket araçlarında kullandıklarını,80 tl lik valve care katkı yağı ile 15000-20000 km boyunca koruma sağlanabildiğini söyledi.
Yetkili kişi ayrıca önümüzdeki günlerde prins firmasının aynı vialle deki gibi direkt injeksiyonlu sistemi piyasaya süreceğini söyledi,"bu sistem muhtemelen insignia gibi turbo benzinli araçlarda da uygulanabilecek ve valve care sistemine pek gerek kalmayacak" diye de ekledi.
Müşterileri arasında prins lpg sistemi ile 40000-50000 km devirmiş kimse yok henüz,ancak mayıs ayı sonuna kadar 40000 km yi aşmalarını bekledikleri iki müşteri olduğunu,gerekirse bu müşterilerle iletişime geçebileceğimi söyledi.(hani 50000 km yapmışsınız subaplar hala sağlammı performanslı mı kullandınız şehir içi kaç yaktınız.... gibi soruları sormak adına).
2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler
Yorum