Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Yorum

evet gördüğüm broşür buydu, 2 yıl/100000km garantisi varmış....

Yorum

tamamdır arkadaşlar. herkese çok teşekkür ederim. bu kampanya sayesinde hem motor garantimiz bozulmayacak, hem de daha az yakıt masrafıyla insigniaya binebileceğiz.

artık insignia almamak için bir sebep kalmadı böylece

Yorum

Bir sor abi yine de sen Odak servisine. Insignia yı kapsamıyor olabilir.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
            Bir sor abi yine de sen Odak servisine. Insignia yı kapsamıyor olabilir.
            yapma be dostum. hevesim kursağımda kaldı bak şimdi... opel araçlarınıza diyor ama, insignia hariç diye birşey dememiş...

hariç midir acaba?

Yorum

Sor abi yarın, yani sormadan arabayı alma. Sonra takmıyoruz falan derler o daha kötü olur senin için.

Yorum

Opel Odak'tan Burak Bey'in insignialara LPG montajıyla ilgili cevabını sizinle de paylaşmak istedim.

Merhabalar Sn. Metal,

LPG konusunda şöyle bir gelişme oldu; Opel bazı araçlarını LPG uyumlu üretmeye başladı yani bazı araçlarda garantisini bozmadan LPG uygulanabiliyor. LPG ye uyumlu üretilmemiş araçlarda, LPG kullanımı garantiyi bozuyor. LPG ye uyumlu üretilen araçlar ise sadece Astra (H) lardir. İnsignialarda şu an için bu şekilde bir uygulamaya izin verilmiyor.

yani arkadaşlar şuan için yapacak bir şey yok. Burak Bey'e Landirenzo'nun kendi garantisinin olup olmadığını sordum. gelen cevabı yine burada sizinle paylaşırım. ama ben bu konudan ümitli değilim.

Burak Bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

bir arkadaşımız GM'nin garantili kitleri haftaya gelecekmiş diye bir mesajı vardı. sanırım o işten de bir sonuç çıkmadı...

Yorum

lpg ye uyumlu üretmeye basladı ne demek onu açmak gerek bence.şu malum subap olayı mı yoksa baska bişeymi?

Yorum

arkadaşlar insignia da LPG olayının aracın sadece motorunu değil HEPSİNİ garantiden çıkardığını bugün itibariyle burak beyden öğrenmiş bulunuyorum.

gerçektende bu uygulama beni çok üzdü. ben motor garantisi bile bozulmamış LPGli arkadaşları okuyunca çok heveslenmiştim. lakin bırakın motoru, aracın tümünün garanti dışı kalıyor olması beni şaşırttı ve üzdü.

motor garantisi bile bozulmamış LPGli arkadaşların bunu nasıl yaptığını da merak ettim doğrusu. bi ara bozulmuyordu demekki diye düşünüyorum.

ben GMnin bu uygulamasını kınadığımı buradan bildirmek isterim.

Yorum

reno da bıle bu uygulama yok nedir bu opelın nıyetı anlayamadık takılan lpg nın defransyelle ne alakası var mesala
                      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                        reno da bıle bu uygulama yok nedir bu opelın nıyetı anlayamadık takılan lpg nın defransyelle ne alakası var mesala
                        tabiki yok arkadaşım ama çıkıyormuş işte. arka far bozulsa yapılmıyor. o derece yani! maad

ayrıca bugün bir bayide test sürüşü yapmak istedik fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. bu opel zorla kaçın benden mi diyor?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                          tabiki yok arkadaşım ama çıkıyormuş işte. arka far bozulsa yapılmıyor. o derece yani! maad

ayrıca bugün bir bayide test sürüşü yapmak istedik fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. bu opel zorla kaçın benden mi diyor?
                          Abi bildiğim kadarıyla sadece motor kısmı garantiden çıkıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                            Orjinal yazı sahibi: metal

Abi bildiğim kadarıyla sadece motor kısmı garantiden çıkıyor.
                            Odak!tan burak beyin söylediğine göre komple garanti bozuluyormuş

Yorum

ewet arkdaslar garantıyı lpg fırması verıyor! servıste verebılır belkı ama arabada bır arıza yasandıgı taktırde sorunu cozemezlerse servıs ozaman opele danıstıklarında opel garantı dısı bırakcak motoru! yazılı bır evrak vermedıkten sonra olmaz bu ıs bence!

dıceeklerkı opel landı ıle anlasması var hıcbırsekılde garantı dısında kalmıyor her turlu modelı ıcın ınsıgnıa ıcın bıle! takılabılır dedıgı zaman rahatlıkla taktırırız! yoksa 4 5 bayıyı aradım hıcbırı takılmıyor dedı! odaktanda burak bey demıs takılmıyor dıye! sadece arabaya sıgorta yapıyorlar 500 tl gıbı motor garantısını lpgyı takan fırma ustlenıyor ! yalnız lpg den kaynaklı olcak yoksa motoru garantı kapsamına sokmazlar! taktıranlar var arabalarına gule gule kullansın genede! keske opel tarafında garantı versede taktırsak bızde!!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                                ewet arkdaslar garantıyı lpg fırması verıyor! servıste verebılır belkı ama arabada bır arıza yasandıgı taktırde sorunu cozemezlerse servıs ozaman opele danıstıklarında opel garantı dısı bırakcak motoru! yazılı bır evrak vermedıkten sonra olmaz bu ıs bence!

dıceeklerkı opel landı ıle anlasması var hıcbırsekılde garantı dısında kalmıyor her turlu modelı ıcın ınsıgnıa ıcın bıle! takılabılır dedıgı zaman rahatlıkla taktırırız! yoksa 4 5 bayıyı aradım hıcbırı takılmıyor dedı! odaktanda burak bey demıs takılmıyor dıye! sadece arabaya sıgorta yapıyorlar 500 tl gıbı motor garantısını lpgyı takan fırma ustlenıyor ! yalnız lpg den kaynaklı olcak yoksa motoru garantı kapsamına sokmazlar! taktıranlar var arabalarına gule gule kullansın genede! keske opel tarafında garantı versede taktırsak bızde!!
                                dostum arka farım bozulsa garantiden çıkıyormuş, sunroofumun perdesi sarksa garantiden çıkıyormuş, yani araç sadece motor değil, komple garantiden çıkıyormuş...

ama bu bence birazda servisin insiysatifinde olan bir konu. sonuçta benim koltuğum arızalansa, radyatörüm su kaçırsa, bayi aracımda lpg olduğunu gm'ye bildirmedikten sonra beni garanti dışına çıkarmasına gerek yokki sonuçta bayide servisten para kazanıyor. onun için parçanın parasını ha ben vermişim, ha GM ödemiş ne değişirki?

bariz lpg den kaynaklanan sorunlar dışında tamamen bayinin insiyatifindeyiz diye düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X