Duyuru
Collapse
No announcement yet.
GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?
Collapse
X
-
Ynt: GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?
tamamdır arkadaşlar. herkese çok teşekkür ederim. bu kampanya sayesinde hem motor garantimiz bozulmayacak, hem de daha az yakıt masrafıyla insigniaya binebileceğiz.
artık insignia almamak için bir sebep kalmadı böylece
Yorum
-
Bir sor abi yine de sen Odak servisine. Insignia yı kapsamıyor olabilir.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanBir sor abi yine de sen Odak servisine. Insignia yı kapsamıyor olabilir.
hariç midir acaba?
Yorum
-
Sor abi yarın, yani sormadan arabayı alma. Sonra takmıyoruz falan derler o daha kötü olur senin için.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Opel Odak'tan Burak Bey'in insignialara LPG montajıyla ilgili cevabını sizinle de paylaşmak istedim.
Merhabalar Sn. Metal,
LPG konusunda şöyle bir gelişme oldu; Opel bazı araçlarını LPG uyumlu üretmeye başladı yani bazı araçlarda garantisini bozmadan LPG uygulanabiliyor. LPG ye uyumlu üretilmemiş araçlarda, LPG kullanımı garantiyi bozuyor. LPG ye uyumlu üretilen araçlar ise sadece Astra (H) lardir. İnsignialarda şu an için bu şekilde bir uygulamaya izin verilmiyor.
yani arkadaşlar şuan için yapacak bir şey yok. Burak Bey'e Landirenzo'nun kendi garantisinin olup olmadığını sordum. gelen cevabı yine burada sizinle paylaşırım. ama ben bu konudan ümitli değilim.
Burak Bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
bir arkadaşımız GM'nin garantili kitleri haftaya gelecekmiş diye bir mesajı vardı. sanırım o işten de bir sonuç çıkmadı...
Yorum
-
arkadaşlar insignia da LPG olayının aracın sadece motorunu değil HEPSİNİ garantiden çıkardığını bugün itibariyle burak beyden öğrenmiş bulunuyorum.
gerçektende bu uygulama beni çok üzdü. ben motor garantisi bile bozulmamış LPGli arkadaşları okuyunca çok heveslenmiştim. lakin bırakın motoru, aracın tümünün garanti dışı kalıyor olması beni şaşırttı ve üzdü.
motor garantisi bile bozulmamış LPGli arkadaşların bunu nasıl yaptığını da merak ettim doğrusu. bi ara bozulmuyordu demekki diye düşünüyorum.
ben GMnin bu uygulamasını kınadığımı buradan bildirmek isterim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: celikler05reno da bıle bu uygulama yok nedir bu opelın nıyetı anlayamadık takılan lpg nın defransyelle ne alakası var mesala
ayrıca bugün bir bayide test sürüşü yapmak istedik fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. bu opel zorla kaçın benden mi diyor?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: metalOrjinal yazı sahibi: celikler05reno da bıle bu uygulama yok nedir bu opelın nıyetı anlayamadık takılan lpg nın defransyelle ne alakası var mesala
ayrıca bugün bir bayide test sürüşü yapmak istedik fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. bu opel zorla kaçın benden mi diyor?Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HasanOrjinal yazı sahibi: metalOrjinal yazı sahibi: celikler05reno da bıle bu uygulama yok nedir bu opelın nıyetı anlayamadık takılan lpg nın defransyelle ne alakası var mesala
ayrıca bugün bir bayide test sürüşü yapmak istedik fakat bunun mümkün olmadığını söylediler. bu opel zorla kaçın benden mi diyor?
Yorum
-
ewet arkdaslar garantıyı lpg fırması verıyor! servıste verebılır belkı ama arabada bır arıza yasandıgı taktırde sorunu cozemezlerse servıs ozaman opele danıstıklarında opel garantı dısı bırakcak motoru! yazılı bır evrak vermedıkten sonra olmaz bu ıs bence!
dıceeklerkı opel landı ıle anlasması var hıcbırsekılde garantı dısında kalmıyor her turlu modelı ıcın ınsıgnıa ıcın bıle! takılabılır dedıgı zaman rahatlıkla taktırırız! yoksa 4 5 bayıyı aradım hıcbırı takılmıyor dedı! odaktanda burak bey demıs takılmıyor dıye! sadece arabaya sıgorta yapıyorlar 500 tl gıbı motor garantısını lpgyı takan fırma ustlenıyor ! yalnız lpg den kaynaklı olcak yoksa motoru garantı kapsamına sokmazlar! taktıranlar var arabalarına gule gule kullansın genede! keske opel tarafında garantı versede taktırsak bızde!!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: speed_emreewet arkdaslar garantıyı lpg fırması verıyor! servıste verebılır belkı ama arabada bır arıza yasandıgı taktırde sorunu cozemezlerse servıs ozaman opele danıstıklarında opel garantı dısı bırakcak motoru! yazılı bır evrak vermedıkten sonra olmaz bu ıs bence!
dıceeklerkı opel landı ıle anlasması var hıcbırsekılde garantı dısında kalmıyor her turlu modelı ıcın ınsıgnıa ıcın bıle! takılabılır dedıgı zaman rahatlıkla taktırırız! yoksa 4 5 bayıyı aradım hıcbırı takılmıyor dedı! odaktanda burak bey demıs takılmıyor dıye! sadece arabaya sıgorta yapıyorlar 500 tl gıbı motor garantısını lpgyı takan fırma ustlenıyor ! yalnız lpg den kaynaklı olcak yoksa motoru garantı kapsamına sokmazlar! taktıranlar var arabalarına gule gule kullansın genede! keske opel tarafında garantı versede taktırsak bızde!!
ama bu bence birazda servisin insiysatifinde olan bir konu. sonuçta benim koltuğum arızalansa, radyatörüm su kaçırsa, bayi aracımda lpg olduğunu gm'ye bildirmedikten sonra beni garanti dışına çıkarmasına gerek yokki sonuçta bayide servisten para kazanıyor. onun için parçanın parasını ha ben vermişim, ha GM ödemiş ne değişirki?
bariz lpg den kaynaklanan sorunlar dışında tamamen bayinin insiyatifindeyiz diye düşünüyorum.
Yorum
Yorum