Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

kitin normal fiyatı 1700 1800 gibi + 600 700 gibi sigortaya alınıyor. sanırım
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: togi006
      bugun opis le gorustum yeni kit hafta geliyo. araç garanti dışına cıkmıyo...
      fiyatı 2400tl 10 taksit.
      bu sadece opise değil tüm opel servislerine gelen bir kittir değil mi? yoksa biz nasıl gelelim istanbuldan ankaraya? (zorda kalırsak geliriz tabi)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
        elektrikli araba demisken,su anda piyasada elektrikli arabalar var mı?

şuan piyasa yok diye biliyorum ama sayın işadamımız ali ağaoğlunda var, zaten piyasada olsa ali beyde olmazdı;

Ali Ağaoğlu’nun satın aldığı Türkiye’nin ilk elektrikli otomobili Tesla Roadster trafiğe çıkmak üzere gün sayıyor. Türkiye’ye ilk defa gelen iki kapılı üstü açılabilen spor otomobil Tesla Roadster, yüzde 100 elektrik enerjisiyle çalışıyor. Silikon Vadisi’nde tasarlanan Roadster, elektrikli araçlar arasındaki en hızlı ve seri otomobil olarak dikkat çekiyor.

İşte o araç / Foto-Galeri

Ağaoğlu, elektrikli Tesla Roadster ile çevreci otomobil kullanımına adım attı. Konu ile ilgili düzenlenen toplantıda konuşan Ağaoğlu, son yıllarda şirketlerinde enerji yatırımlarına büyük önem verdiklerini ve bu konudaki yeni yatırımlarının devam edeceğini söyledi.

ŞİRKET ARAÇLARI ELEKTRİKLİ OLACAK

Ağaoğlu, Türkiye’nin elektrikle çalışan kendi otomobil modelini tasarlaması gerektiğini belirterek, böyle bir model tasarlanmış olsaydı yurtdışından araç getirmek yerine yerli modeli satın almayı tercih edeceğine değindi. Şirket araçlarının tümünü elektrikli otomobil ile değiştireceklerini ifade eden Ağaoğlu, Türk otomotiv sektöründe enerji tasarrufunun ve çevreci anlayışın gelişmesine katkı sağlamak istediklerini söyledi.

KİLOMETREDE 2.5 KURUŞ YAKIYOR

Tesla Roadster, 100 kilometreye 3,7 saniyede çıkıyor. Sıfır emisyona sahip Tesla Roadster, 450 kilogramlık lityum-iyon pillerle 288 beygirlik güç üretiyor. Tesla, kilometrede 2,5 kuruşluk elektrik üretiyor. İki kapılı ve üstü açılabilen aracın bataryaları 3,5 saatte şarj ediliyor ve 365 kilometrelik menzile kadar çıkabiliyor. Tesla Roadster, yavaşladığında ise elektrik enerjisini bataryaya çevirerek tasarruf sağlıyor. Tesla Roadster’da motor yağı, egzos ve şanzıman gibi tipik araç özellikleri bulunmuyor. Araç çalıştığı sırada motor sesi duyulmuyor.

Yorum

aracın fiyatıda 475 bin liracıkmış ali beyin araçlarının toplamdaki değeri ise 11 milyoncuk

Yorum

arkadaşlar tekrar yazıyorum opel ısparta yetkili servisi mutsan tarafından landirenzo yetkili servisine gönderildim ve lpg takdırdım 3000 km den fazla yaptım hiçbir sorun yok ayrıca motor garanti belgesinide landirenzo yetkili servisi veriyor şu an garanti belgesinide arabamda taşıyorum. Yoksa bu araçlara çok km yapanların binmesi bu benzin fiyatlarıyla çok zor herkese sorunsuz kullanmak dileğiyle ıspartadan smmm
            2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

3000 km sorun çıkarmak için çok az bi değer, sorunlar 30bin- 40bin kmden sonra çıkmakta....

Yorum

30 BİN 40 BİN KM DEN SONRA ARABADAN HEVESİMİ ALMIŞ OLURUM ZATEN BENİM İÇİN BİR SORUN YOK ÇÜNKÜ YAKIT YARI YARIYA DÜŞÜYOR BEN ZEVKİNİ ÇIKARAYIM HERKESE TAVSİYE EDERİM.
                2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TAŞDEMİR
                  30 BİN 40 BİN KM DEN SONRA ARABADAN HEVESİMİ ALMIŞ OLURUM ZATEN BENİM İÇİN BİR SORUN YOK ÇÜNKÜ YAKIT YARI YARIYA DÜŞÜYOR BEN ZEVKİNİ ÇIKARAYIM HERKESE TAVSİYE EDERİM.

keyifli sürüşler ozaman size.....

Yorum

aslında lpg ve dizele alternatif olarak civic 1.4 hybrid düsünülebilir hatta ben iyice dusunmeye basladım yakıt tüketimi 5.5 6 lt oldugu soyleniyor sehirici..
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

yukarıdaki arkadaşın bahsettiği yeni motor garantili kitler hakkında bilgisi olan var mı?

çünkü dün opel/mar'dan mail geldi ve vialle taktıklarını fakat aracın garantisinin iptal olduğunu yazmış..

ayrıca "kesinlikle landirenzo takmıyoruz" diyede bir ibaresi vardı...

Yorum

landı taktıkları ne olacak mıs
                        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                          landı taktıkları ne olacak mıs
                          ne biliyim abi yav... bu nasıl iş anlamadım. yukarıda bir arkadaş haftaya ankara opise garantiyi bozmayacak GMnin LPG kitinin geleceğini söylemişti.. bunu sadece opismi biliyor? bu mar'daki adamların böyle birşeyden haberleri yok sanırım...

ayrıca MAR'daki arkadaşlarda vialle'ye 1250€ + kdv + ruhsata işletme isteriz ama taktırmayın tavsiye etmiyoruz diyede not düşmüş ilgili şahıs.. o zaman neden takıyolar onu da anlamış değilim...

bu yeni gelecek kit hakkında başka bilgisi olan bizimle paylaşırsa seviniriz...

Yorum

ben taktırdım 40 bın oldu sorun cıkmadı alllah sukur 2,5 yıl servısde arabanın garantısı var 15 ayda lpg nın garantısı var garantı bıtene kadar allah kerım sehir ıcı 250,,,,270 kr sehirler arası 190,,,210 kr yakıt sarfıyatı da baya tatmın edıcı sakın kullanımda dahada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                              ben taktırdım 40 bın oldu sorun cıkmadı alllah sukur 2,5 yıl servısde arabanın garantısı var 15 ayda lpg nın garantısı var garantı bıtene kadar allah kerım sehir ıcı 250,,,,270 kr sehirler arası 190,,,210 kr yakıt sarfıyatı da baya tatmın edıcı sakın kullanımda dahada
                              hangi markayı taktırdınız? bayi ile anlaşmalı mı yoksa lpg şirketinin kendi garantisi mi var? yani motor garantisi bozulmadı mı?

Yorum

landi renzo taktırdım bayı kendısı kendı bunyesınde taktı lpg sırketının de bayınınde garantısı var turkıye temsılcılıgı ıle de bırebır gorustum lpg den kaynaklanan herturlu soruna garantı verıyorlar motor arızaları ve yangın da bıle bırebır arac bıle verdıklerını soyledıler bu zamana kadar tek arıza turbo hortumu yerınden cıktı bu sıtedekı benzınlı aracların da bırcogunun basına gelmıstı zaten basıt bır sorun hortum yerıne takıldı sorun yok allah a sukur tek sorun stepne bagajda

Yorum

İşleniyor...
                                X