Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Arkadaşlar tekrar merhaba. insignia ve grand C-MAX arasında kaldım. biliyorum insignia C-MAX den daha iyi bir araç ama insignia da 1.6 dizel olmayışı ve yüksek yakıt sarfiyatı beni mecburen C-MAX a yöneltiyor. (şuandaki aracımda C-MAX ve tedarikçi indirimi ve takas desteği olduğu için)

size sorum; aracı satın aldıktan sonra garantili LPG montajı yapan bayi var mı? yani aracın motor garantisi bozulmadan takan bayiler -varsa- nerelerdir ve taktıran arkadaşlardan da fikirler almak istiyorum. çünkü avcılar opel "bizde böyle birşey yok" dedi....

bana bir yardım edin... dknow

Ynt: GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Araba garantiden çıkar ama LPGyi takan yer kendi garanti verebilir. Yani motorda bir arıza çıksa opel bayilerine götüremezsiniz.
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

forumdaki başka bir lpg başlığını okuduğum kadarıyla bazı yetkili satıcılar araca lpg montajı yaparak bile veriyorlarmış mesela opis gibi..

ancak istanbul avrupa yakasında bu işi nereler yapıyor ve hangi markaları takıyorlar onu merak ediyorum...

Yorum

arkadaşlar benim cosmo 2010 model araca lpg takdırdım gayet memnunum + opel servisinin yönlendirdiği ve tek marka olan landirenzo kiti garanti veriyor. ısparta dan mehmet
        2010 gri cosmo 180 hp + lpg

Yorum

evet arkadaşlar yokmu başka bilgisi olan? istanbulda mümkünse de avrupa yakasında hangi bayiler motor garantisini bozmadan lpg takmaktalar?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TAŞDEMİR
            arkadaşlar benim cosmo 2010 model araca lpg takdırdım gayet memnunum + opel servisinin yönlendirdiği ve tek marka olan landirenzo kiti garanti veriyor. ısparta dan mehmet
            hoşgeldiniz, kendinizi tanıtırmısınız
            InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
            InsigniaTEAM

Yorum

hocam,2.0 cdti ya da Cmax alın lpg ye bulasmayın basınız agrımasın..
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                ne gibi baş ağrısı yapıyor lpg?
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                  LPG insignia da bu kadar kötü mü? yani bu kadar para vermişken C-MAX gibi bir arabaya da gönlüm pek kaymıyor ama başka da alternatifim yok... 2,0 dizel hem alırken hem de vergide pahalı.. ayrıca cosmo donanımı 91000 tl... beni aşar...

illa vaz mı geçmeliyim yani?

Yorum

arkdaşım ben bir sürü konu yazdım hala seni tatmin etmedi mi lpg konusu? ne desek ikna olacaksın anlamış değilim kullandım bir sorun yaşamadım, sitede lpg li araç kullananlarda bildiğim kadarıyla sorun yaşamadılar hatta erhanktn nin aracı şuan Prins lpg bayisinde lpgsi takılıyor...
                    F30 Sport+

Yorum

Opel ile anlaşma yapan Türkiye Distribütörü Landirenzo Olgun LPG ile telefonla görüşme yaparsanız daha doğru olacaktır. 2010 yılı itibariyle artık "Garanti şartlarını bozmadan LPG montajı insignia araçlara yapılmıyor. Eğer buna rağmen LPG montajı yaptırmak isterseniz size bir belge imzalattırıyorlar. Burada LPG ile ilişkili tüm motor ve motor aksamları garanti dışına çıktığına dair bilgi aldığını imzalıyorsun.
                      Ancak Şubat Ayında Olgun LPG ile görüşme yaptığımda mart 2. haftasında General Motor garantili kitlerin geleceği bilgisini vermişlerdi.
                      En doğru bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
                      Umarım yardımcı olmuşumdur.
                      Ben aracımı LPG ile kullanıyorum. Şu ana kadar bir problem yok. Tabii ki motor garantisi iptal edilmişti.
                      2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

gökhan abi lpg fiyatlarını araştırdımda galiba silindir sayısına göreymiş ) 1.6 T lerde kaç silindirli 4 mü ??

Yorum

Olgun LPG iletişim için internetten ulaşabilirsiniz.
                          2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yek_ka
                            gökhan abi lpg fiyatlarını araştırdımda galiba silindir sayısına göreymiş ) 1.6 T lerde kaç silindirli 4 mü ??
                            hı hı 4 silindirli
                            F30 Sport+

Yorum

teşekkürler abi

Yorum

İşleniyor...
                              X