Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Orjinal yazı sahibi: metal
    Orjinal yazı sahibi: speed_emre
    ewet arkdaslar garantıyı lpg fırması verıyor! servıste verebılır belkı ama arabada bır arıza yasandıgı taktırde sorunu cozemezlerse servıs ozaman opele danıstıklarında opel garantı dısı bırakcak motoru! yazılı bır evrak vermedıkten sonra olmaz bu ıs bence!

dıceeklerkı opel landı ıle anlasması var hıcbırsekılde garantı dısında kalmıyor her turlu modelı ıcın ınsıgnıa ıcın bıle! takılabılır dedıgı zaman rahatlıkla taktırırız! yoksa 4 5 bayıyı aradım hıcbırı takılmıyor dedı! odaktanda burak bey demıs takılmıyor dıye! sadece arabaya sıgorta yapıyorlar 500 tl gıbı motor garantısını lpgyı takan fırma ustlenıyor ! yalnız lpg den kaynaklı olcak yoksa motoru garantı kapsamına sokmazlar! taktıranlar var arabalarına gule gule kullansın genede! keske opel tarafında garantı versede taktırsak bızde!!
    dostum arka farım bozulsa garantiden çıkıyormuş, sunroofumun perdesi sarksa garantiden çıkıyormuş, yani araç sadece motor değil, komple garantiden çıkıyormuş...

ama bu bence birazda servisin insiysatifinde olan bir konu. sonuçta benim koltuğum arızalansa, radyatörüm su kaçırsa, bayi aracımda lpg olduğunu gm'ye bildirmedikten sonra beni garanti dışına çıkarmasına gerek yokki sonuçta bayide servisten para kazanıyor. onun için parçanın parasını ha ben vermişim, ha GM ödemiş ne değişirki?

bariz lpg den kaynaklanan sorunlar dışında tamamen bayinin insiyatifindeyiz diye düşünüyorum.

eewet haklısın aynen oyle ama buyuk bır sorun cıktımıda bayıde arkanda durmaz gıbı gelıyor bana yanı yoksa bayının bası agrır cok! napcagımızı bılemıyorum dogrusu yaa keske taktırabılsek rahatca! sehır ıcınde 50 kurus yakması koyuyo ınsana resmen ...

Yorum

valla sırf bu yakıt muhabbeti yüzünden insigniadan vazgeçmek istemiyorum ama işte...

burak beyle konuşmalarımızın sonucunu yine burada yayınlarım. herkes bilgilensin diye.

tekrar söylüyorum ben opelin bu politikasını kınıyorum. sonuçta belkide aracı aldığımda 750 tl'ye 4 yıllık garanti almak isteyecektim ama araç komple garantiden çıkınca neyleyim 4 yıllık uzatılmış garantiyi... buna bir çözüm bulunursa insignianın satışlarının da yükseleceğini düşünüyorum.

örnek; ben.

Yorum

ewet aynen katılıyorum sana dogrusu lpg ıle anlasması olsa ozaman harıka olur bırde garantıyı ozaman seve seve uzatırım

Yorum

motorun garantiden çıkması normal de bütün aracın garantiden çıkması saçma )

Yorum

arkadaşlar daha öncede bu konu forumda tatrtışılmıştı opel servislerinin garnatiyle işi olmaz daha 6000 kmde baskı balatada sorun olan arkadşımıza kullanıcı hatası dediler arkadaşımız mahkemelik oldu yine söylüyorum 97 den beri opel kullanıcısıyın opel yetkili servislerinden uzak durun aklı başında özel servislerle her türlü sorun aşılır...

bu arada garantisi dolan arkadaşlar lpg olayında niye garantiyi araştırıyo anlamadım ve birde şu var lpg taktırınca km de en kötü ihtimal 250 kuruşluk kar var 40.000 km de 3000 tl ye supab değiştirmek yine karlı değilmi... hatta geçen bir arkadaş forumda paylaşmıştı ankaradan bir parçacı lpgli insignia için subap getirmiş...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MKG24
              arkadaşlar daha öncede bu konu forumda tatrtışılmıştı opel servislerinin garnatiyle işi olmaz daha 6000 kmde baskı balatada sorun olan arkadşımıza kullanıcı hatası dediler arkadaşımız mahkemelik oldu yine söylüyorum 97 den beri opel kullanıcısıyın opel yetkili servislerinden uzak durun aklı başında özel servislerle her türlü sorun aşılır...

bu arada garantisi dolan arkadaşlar lpg olayında niye garantiyi araştırıyo anlamadım ve birde şu var lpg taktırınca km de en kötü ihtimal 250 kuruşluk kar var 40.000 km de 3000 tl ye supab değiştirmek yine karlı değilmi... hatta geçen bir arkadaş forumda paylaşmıştı ankaradan bir parçacı lpgli insignia için subap getirmiş...
              dostum LPG olayında, garantisi biten arkadaşların tabiki garanti araştırması mantıklı olmaz. ama biz yeni araçların garantiden çıkması olayından bahsediyoruz.

ayrıca servislerin iyi yada kötü olmasının bence birazda servisle olan irtibatınıza, samimiyetinize ve söylemesi ayıp çenenize bağlı olduğunu düşünüyorum. dediğim gibi C-MAX aracımızın LPG olduğu için servisten girmesi bile yasakken, biz her türlü işlemi çok rahat yaptırdık. bu kazanılan samimiyetten ötürü idi.. mesela Ford aracımızı koltuk alt rayı çalışmadığı için servise götürdük, orada bir arkadaş bize koltuk komple değişecek, elektrikli olduğu içinde 1000 tl civarı tutar dedi. ama samimiyet kurduğumuz bir başka servis elemanı arkadaş koltuğu çıkarıp, demirini yerine oturttu ve para almadı. 2 yıldır canavar gibi çalışıyor.. anlatabiliyor muyum?

bu forumda lpgli aracı bozulduğu halde garanti için aracı gelinip yerinden alınan, yerine bekleme süresinde aynı araçtan verilen ve sorunsuz teslim edilen arkadaşlar da vardı. sanırım her servis birbirinden biraz farklı, iyi olanı aramak gerek.

bize yanlış gelen LPG konusunda aracın tamamen garantiden çıkması olayının çok saçma olduğu..

açıkcası konuştuğum bir opel satıcısı da bu durumun çok saçma olduğunu, bu konu yüzünden GM ile tartıştıklarını ama sonuç alamadıklarını söyledi.. varın siz düşünün...

Yorum

arkadaşım opel servisleri garantiden parça değişiminde zorluk çıkarırlar buda servisin niyetini gösterir ben garantideki aracıma neden birebir ilişki veya çeneme göre parça değiştireyim böyle abes durum olurmu...hele bir toyota servisleriyle kıyaslanınca opel servisine giresim gelmiyor...

bu arada benim tahminince forumda araçların çoğunluğu 2009 model yani çoğunun garntisi bu yıl bitiyor...

lpg de sorun çıkaran araç olduğu doğru ama subaptan kaynaklanan sorun kesin varsa 50.000 km yapan ve 70.000 km de lpgli araçlar var kaç km lpg de kullandılar bilmem ama ben 7000 km kadar yaptım sorun yok bu hesaptan lpg kit parası çıktı önümüzdeki 2 yılda da supabların parası çıkıcak...

bir diğer olayı daha anlatayım gm opel Türkiyeden tesadüf eseri izmir kavuklarda görüşme imkanım oldu aracımın sol aynada titreme vardı ben ustaya elletmedim sadece servis girişe şikayet olarak yazdırdım ilerde sıkıntı olur diye gm de yetkili olan dedi neden yaptırmadım sen ustana güveniyosan yaptır aynayı kırsınlar sonrada 1 ay parça bekleyeyim dedi haklısın...

Yorum

bu arada aşikar fren diski proplemimiz var opel ne yaptı bu konuda...bırak garntiye sokmayı adamlar kabul bile etmiyo sıfır aracın diski tornaya sokuyo böyle bir servis anlayışı olurmu forumdaki arkadaşlara binlerce kez teşekkürler benim gibi servise uzak şehirde olanlara yol gösterdiler...
                  bundan önce vectra c kasa vardı yılda bir kez izmirde bakım yaptırıyodum usta yüzü görmezdim bu yönden opele güvenirim ama servislerine asla...

Yorum

Dört gözle lpg problemine çözüm bulunmasını bekliyorum. Lpg uyumu olsaydı insignia turbonun satışı en az ikiye katlardı diye düşünüyorum. Fiyatlarda düşmüşken alınası araba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakkinenk
                      Dört gözle lpg problemine çözüm bulunmasını bekliyorum. Lpg uyumu olsaydı insignia turbonun satışı en az ikiye katlardı diye düşünüyorum. Fiyatlarda düşmüşken alınası araba
                      kesinlikle. GM bu saçma politikasını bırakıp hiç değilse sadece motorun LPG için değişen parçalarını garantiden çıkarma yoluna gitseydi, şimdi benim de bir insigniam olabilirdi. ama ben hala düşünüyorum.

Yorum

ben bu lpg olayında ne gm ye nede opel türkiyeye güvenmıyorum,çözse çözse'metal' çözer bunubaya istekli ve kararlı..şaka bi yana yakıt olayı hallolursa metalden sora alacak ilk kişide benım..bilgiler için tskler dostum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigity
                          ben bu lpg olayında ne gm ye nede opel türkiyeye güvenmıyorum,çözse çözse'metal' çözer bunubaya istekli ve kararlı..şaka bi yana yakıt olayı hallolursa metalden sora alacak ilk kişide benım..bilgiler için tskler dostum....
                          sağolasın kardeşim bu aracı çok seviyorum. ama bu yanlış politikalar insignia severleri üzüyor.

Yorum

her ne kadar aracımı satıyor ya da satmak istiyor da olsam insignia kendi alanında rakipsiz.
                            bu fiyatlara bu güvenlik,donanım ve performansta ve D segmentinde başka araç mümkün değil bulunmaz..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Odak'dan Burak Bey'in mailini siznle paylaşmak istiyorum..

"bizde her konuda size, club üyelerimize ve samimi olduğumuz müşterilerimize her zaman elimizden geldiğince hatta elimizden gelenin ötesinde yardımcı oluruz, fakat bahsettiğiniz şekilde LPG yi Opel'e bildirmemek gibi bir durumu maalesef biz yapamayız. Bunu yapan bayiler olabilir ancak herşeyden önce bu bayinin kapatılmasına kadar gidebilecek bir süreçtir. Bunu yapacağımıza size dizel araç almanız konusunda yardım etmek, bizim ve sizin için daha sağlam bir yol olur diye düşünüyorum.

Aklınızda kalan herhangi bir şeyde lütfen çekineden bizi arayın.

Saygı ve selamlarımla,"

Burak Bey'e ilgi ve alakasından ötürü teşekkür ediyorum. Böylece "İnsignia'larda garantili LPG" olayı diye birşeyin söz konusu olmadığını, aksine aracın sadece motorunun değil, arka farına kadar hepsinin garanti dışı kaldığını ve LPG montajı dışarıda bile yapılsa, bayinin kendi insiyatifinde farınızı bile garantiye sokarak değiştiremediğini de tam olarak öğrendik arkadaşlar.

şayet bu konuda yeni haberleri olan arkadaşlar olursa yine burada paylaşırlarsa, hepimiz bilgileniriz.

Yorum

o zaman alsın benzınlılerı versın dızelleri
                                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

İşleniyor...
                                X