Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GARANTİLİ LPG NEREDE VAR?

Orjinal yazı sahibi: celikler05
    landi renzo taktırdım bayı kendısı kendı bunyesınde taktı lpg sırketının de bayınınde garantısı var turkıye temsılcılıgı ıle de bırebır gorustum lpg den kaynaklanan herturlu soruna garantı verıyorlar motor arızaları ve yangın da bıle bırebır arac bıle verdıklerını soyledıler bu zamana kadar tek arıza turbo hortumu yerınden cıktı bu sıtedekı benzınlı aracların da bırcogunun basına gelmıstı zaten basıt bır sorun hortum yerıne takıldı sorun yok allah a sukur tek sorun stepne bagajda
    hangi yıl taktırdınız ve uygulama halen devam ediyor mu?

Yorum

02582650222 landi türkiye gereklı bılgılerı arkadsdan daha net ogrenebılırsınız
      sıralı sistemin özellikleri,montajı,performansı,tasarrufu ve araçlara uyumlulukları tüm bilmek istediklerinize teknik olarak net cevap almak istiyorsa - Sayfa 115
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

arkadaslar ben sordum egeme kavuklara surtasa garantı dısı kalır dedıler zaten ! garantıyı fırma verıyor dedıler lpg fırması yanı! zaten normal araclarda 2 yıl garantı var uzatmayı ısteyen olursa yapıyoz dedıler ama lpg oldugunda olmuyor dedıler!

Yorum

mayıs 2010 ve temmuz 2010 da 2 insigniamada lpg taktırdım. opis taktı. garatiyi ople değil opis verdi. hatta ilk taktırdığım insignia arıza yaptı çekici geldi , çekti, opise götürdü bana 3 günlüğüne başka bir insignia verdiler dediler sen git biz seni ararız dediler. aracı garantiden yaptılar. cebimden ne araç kiralama nede başka bir para çıktı. 7 bin km de lpg taktırdığım insgina şuan 45 bin km. 1 nisan 2011 tarihinde gazın litresi 2.150 liradan araç şehir içinde km'de normal sürüşte 250 kuruş, şehir içinde agresif sürüşte 280-290 kuruş, şehirler arasında 90 km hızda 170 kuruş, şehirler arası 160-170 km hızda 300 kuruş civarında yakmaktadır. kış aylarında motor sıcaklığına göre lpgye geçtiğinden dolayı benzin tüketim miktarıda artar ayrıca hesaplanmalı. yukardaki verilere benzin dahil değil. sonuç olarak lpg de 8-9 ayda yaklaşık 40 bin km yol yaptım. 100 bin km de aracı satacam.. o zmana kadar 15-20 bin tl civarında yakıttan kar etmiş olacağım. saygılarımla

Yorum

satarkende pıyasının altına da satsanız zarar etmemıs oluyorsunuz
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

@dr112 ve celikler:
              Bu yazdiklarinizdan sonra siz dilinizi isirin bizde size masallah diyelim.
              Surekli gittigim servis aracimi ilk aldigimda banada LPG takmayi onermisti. Daha sonraki gidislerimde de LPG olayina girmememi tembih ettiler.
              LPG'den dolayi bir cok aracta sorun ciktigini soylemislerdi. isim vermeyelim ama celiklerin aracina LPG takan servis ile bunlari bana soyleyen servis ayni.
              Ben bu mevzuyu ogrendikten sonra, forumda 'Insignia araciniza sakin Lpg taktirmayin' basligini acmistim.
              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

arkadaşlar istanbulda bu şekilde motor garantili lpg dönüşümü yapan bildiğiniz bayi varmı?

daha önce de sormuştum ama net bir yanıt alamadım.

Yorum

Su ana kadar herkes bildigini soyledi sanirim.
                  Bunu ogrenmenin en kolay yolu, opelin web sitesindeki istanbul servislerini tek tek telefonla arayacaksin.

Orjinal yazı sahibi: metal
                  arkadaşlar istanbulda bu şekilde motor garantili lpg dönüşümü yapan bildiğiniz bayi varmı?

daha önce de sormuştum ama net bir yanıt alamadım.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

simdı arkadaslar bende araba bulup hayırlısıyla lpg takıcamda! 2 yıllık araba oldugundan doluyo 2009 model genelde baktıgım garantısı bıttıgınden lpg yı opelde degıl dısarda taktırmayı dusunuyorum! ama 2010 bulursam hangı bayı garantılı olarak takar? lpg garantısımı verıyorlar? yoksa motor garantısımı? onu ıyı ogrenmek lazım yanı! motor garantısıde veren var derlerse sayet takan arkadaslardan servısın ısmını versın bızde acıp soralım kımle gorusceksek cıddı onemlı bır konu yanı bu pahalılıkta lpg sart

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                      simdı arkadaslar bende araba bulup hayırlısıyla lpg takıcamda! 2 yıllık araba oldugundan doluyo 2009 model genelde baktıgım garantısı bıttıgınden lpg yı opelde degıl dısarda taktırmayı dusunuyorum! ama 2010 bulursam hangı bayı garantılı olarak takar? lpg garantısımı verıyorlar? yoksa motor garantısımı? onu ıyı ogrenmek lazım yanı! motor garantısıde veren var derlerse sayet takan arkadaslardan servısın ısmını versın bızde acıp soralım kımle gorusceksek cıddı onemlı bır konu yanı bu pahalılıkta lpg sart
                      bunları bende merak ediyorum. özellikle istanbulda LPG takan opel bayileri nereler olduğunun cevabını alamadım bir türlü... yada istanbulda aracına garantili LPG taktıran var mı öğrenemedim..

Yorum

Opel bayileri garantili takmıyorlar Lpg Firmaları aracınız sigortalıyor ve garantiyi o şekilde sağlıyorlar seçim ve tercih sizin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dr_112
                          mayıs 2010 ve temmuz 2010 da 2 insigniamada lpg taktırdım. opis taktı. garatiyi ople değil opis verdi. hatta ilk taktırdığım insignia arıza yaptı çekici geldi , çekti, opise götürdü bana 3 günlüğüne başka bir insignia verdiler dediler sen git biz seni ararız dediler. aracı garantiden yaptılar. cebimden ne araç kiralama nede başka bir para çıktı. 7 bin km de lpg taktırdığım insgina şuan 45 bin km. 1 nisan 2011 tarihinde gazın litresi 2.150 liradan araç şehir içinde km'de normal sürüşte 250 kuruş, şehir içinde agresif sürüşte 280-290 kuruş, şehirler arasında 90 km hızda 170 kuruş, şehirler arası 160-170 km hızda 300 kuruş civarında yakmaktadır. kış aylarında motor sıcaklığına göre lpgye geçtiğinden dolayı benzin tüketim miktarıda artar ayrıca hesaplanmalı. yukardaki verilere benzin dahil değil. sonuç olarak lpg de 8-9 ayda yaklaşık 40 bin km yol yaptım. 100 bin km de aracı satacam.. o zmana kadar 15-20 bin tl civarında yakıttan kar etmiş olacağım. saygılarımla
                          mesela bu arkadaşımız aracına LPG sistemini bayide taktırmış ve garantiyi opel değil bayi vermiş... doğal olarak garantiyi opel'in vermediğini biliyorum. fakat bu arkadaş gibi "bayi garantisi" veren istanbulda bir bayi olup olmadığını merak ettim sadece...

Yorum

geçen odakta lpg uygulamasının büyük afişini gördüm, uygulama yaptıklarına göre garantide veriyorlardır... burak bey size yardımcı olur....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              geçen odakta lpg uygulamasının büyük afişini gördüm, uygulama yaptıklarına göre garantide veriyorlardır... burak bey size yardımcı olur....
                              teşekkür ederim işte bu iyi haber.

Yorum

burak beye pmden mesaj atın kısa sürede size dönecektir, nicki "Odak Burak"

Yorum

İşleniyor...
                                X