gerçekten de pireyle yorgan muhabbeti bu.bnm arabam da daha 5000 de bi denyonun biri geri gelirken çarptı panjur kırıldı.sağ farın içine de su girdi beyin yandı.şimdi sağ far yanmıyor.far bi haftada gelecek en az.ama ben ilk günkü zevkle biniyorum .sen baya bi soğumuşsun daha bi sakin düşün istersen..
Öncelikle geçmiş olsun... Geçen hafta kuzenle ufak bi kapışma muhabbeti oldu tam dükkanın önüne geldik arabaları park edecez kuzen beni görmedi geri geri sol kapımı götürdü. Kuzenin araba 2010 mercedes c180 amg benim ki de malum. sol kapı değişecek benim. Kuzenin de arka stop ve tampon. Bu durumda bizim arabaları benzin döküp yakmamız lazım. Benden size dosthane bir tavsiye geçirdiğiniz ufak kaza için ve sıkıntıları için İSYAN etmeyin ŞÜKÜR edin... Beterin beteri vardır sakın unutmayın... Tekrar geçmiş olsun...
Bnece de pire için yorgan yakmayın.İsterseniz site aracılığı ile jant ve lastiğini 20 inch ile değiştirdiği için uygun fiyata satan arkadaşlar vardı.Hala duruyorsa onlarla irtibata geçin.Yok illede satacağım diyorsanız yine sitede cosmo donanım araç arayan arkadaşlarda var.İlan bölümünde paylaşabilirsiniz.
Kararınız hayırlı olur umarım.
Yorum