2011 cosmo alalı yaklaşık 4 ay oldu sadece lastik patladı jantada biraz kırık var sanırım kaskodan yapılacak aractan soğudum satmak istiyorum kaca gider daha 2000km de
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2011 cosmo
Collapse
X
-
Ynt: 2011 cosmo
Orjinal yazı sahibi: avukatakınOrjinal yazı sahibi: dedot2011 cosmo alalı yaklaşık 4 ay oldu sadece lastik patladı jantada biraz kırık var sanırım kaskodan yapılacak aractan soğudum satmak istiyorum kaca gider daha 2000km de
önce kendinizi tanıtırmısınız?
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Yorum
-
ismim sedat öğretmenim ayrıca ticaretlede uğraşıyorum araçta ekstra donanım yok sadece cosmo donanım 1.6 180byg benzimli siyah renk gercekten bayideki hasar bölümündeki iş bilmeyen tipler yüzünden aractan soğuttular yok kasko karşılamaz git sanayide kaynak yaptır tamir ettir şeklinde cevaplar aldım bi lastik ve jant kaskodan karşılansın istedim ne zaman kaskonun karşılayacağı nekadar zaman alacağı belli olmaz diyorlar verim parasını yollayın diyorum jantı kaskon var ne gerek var diyorlar yani bir sürü sacmalık bıktımmmmmmmmmmmmmmmmm araba bir patlak lastik yüzünden 3.günü kapıda yatıyor birde bunlar yetmezmiş gibi 15binliralık arabaya binen geri zekalı kıskancların alay konusu olup eve kadar bırakim yaya kalmışsın diyip kahkaha atıyorlar şimdi siz olsanız ne yaparsınız istemiyorum artık ciddi ciddi satıcam
Yorum
-
tamam da lastik her arabada patlayabilir bu kullanım hatasıdır hele jant kırmak büyük bi beceri araba yerine alınmayın ama şoförlüğünüzü değiştirin yoksa bu olaylar başınıza BMW X6 da alsanız gelicektir. servis konusuna gelince ilgisiz personel heryerde var.Hiçbirşeye benzemeyen renault kangonun bile bakımı 650 tl iken 60-70 bin liralık lüks donanımlı İNSİGNİA mızın 400 - 450 lira olması YAŞASIN OPEL dedirdecek cinsten neyse bunlar benim önerilerim GEÇMİŞolsun...'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
hacı pıreye kızıp yorgan yakmanın anlamı yok zaten patlak lastıkle arabayı kımse de almaz oyle yada boyle o arabaya jant alacan en ıyısı al cantını kendın kullan senın arac suan 5 bın tl ıcerı gırmıs sayılacak zaten ama yok ben ıllla da bırını sevındırecem dıyorsan o da sana kalmıs gecmıs olsun dıleklerımle sızı sakın olmaya davet edıyorum2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dedotismim sedat öğretmenim ayrıca ticaretlede uğraşıyorum araçta ekstra donanım yok sadece cosmo donanım 1.6 180byg benzimli siyah renk gercekten bayideki hasar bölümündeki iş bilmeyen tipler yüzünden aractan soğuttular yok kasko karşılamaz git sanayide kaynak yaptır tamir ettir şeklinde cevaplar aldım bi lastik ve jant kaskodan karşılansın istedim ne zaman kaskonun karşılayacağı nekadar zaman alacağı belli olmaz diyorlar verim parasını yollayın diyorum jantı kaskon var ne gerek var diyorlar yani bir sürü sacmalık bıktımmmmmmmmmmmmmmmmm araba bir patlak lastik yüzünden 3.günü kapıda yatıyor birde bunlar yetmezmiş gibi 15binliralık arabaya binen geri zekalı kıskancların alay konusu olup eve kadar bırakim yaya kalmışsın diyip kahkaha atıyorlar şimdi siz olsanız ne yaparsınız istemiyorum artık ciddi ciddi satıcam
pardon kendinizi tanıtırmısınız diye size dememiştim, başka bi arkadaşa demiştim, yanlış anlaşılma olmuş...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dedotismim sedat öğretmenim ayrıca ticaretlede uğraşıyorum araçta ekstra donanım yok sadece cosmo donanım 1.6 180byg benzimli siyah renk gercekten bayideki hasar bölümündeki iş bilmeyen tipler yüzünden aractan soğuttular yok kasko karşılamaz git sanayide kaynak yaptır tamir ettir şeklinde cevaplar aldım bi lastik ve jant kaskodan karşılansın istedim ne zaman kaskonun karşılayacağı nekadar zaman alacağı belli olmaz diyorlar verim parasını yollayın diyorum jantı kaskon var ne gerek var diyorlar yani bir sürü sacmalık bıktımmmmmmmmmmmmmmmmm araba bir patlak lastik yüzünden 3.günü kapıda yatıyor birde bunlar yetmezmiş gibi 15binliralık arabaya binen geri zekalı kıskancların alay konusu olup eve kadar bırakim yaya kalmışsın diyip kahkaha atıyorlar şimdi siz olsanız ne yaparsınız istemiyorum artık ciddi ciddi satıcam
yaşadıklarınızı ve duygularınızı anlayabiliyorum ama arkadaşlarımında belirttiği gibi bu üzücü olay opele yada insigniaya özgü bi durum değil, her marka ve modelde yaşabilirdiniz bu durumu, bence fevri davranmayın derim, beyan usuluyle kaskonuzu bozdurtarak aracınızı ücretsiz yaptırbailirsiniz, ama işlemler uzun sürecektir, jantın almanyadan gelmesi, lastiğin bulunması 15-20 günü bulabilir....
Yorum
Yorum