Geçen sene sattığımız otomobil yerine dedikki Insignia alalım, neden çünkü kapmanya var, neden çünkü dizel ve otomatik vites. Lakin araç yok satmış, bugün Çorlu'daydım 2 gün önce elindekileri bitirmişler. Bursa'da da işim vardı, orada da kalmamış. Yuh diyorum başkada birşey demiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bulunmaz hint kumaşı 2.0cdti 130HP active select
Collapse
X
-
Ynt: Bulunmaz hint kumaşı 2.0cdti 130HP active select
Orjinal yazı sahibi: SubaruOutbackGeçen sene sattığımız otomobil yerine dedikki Insignia alalım, neden çünkü kapmanya var, neden çünkü dizel ve otomatik vites. Lakin araç yok satmış, bugün Çorlu'daydım 2 gün önce elindekileri bitirmişler. Bursa'da da işim vardı, orada da kalmamış. Yuh diyorum başkada birşey demiyorum.
2 hafta önce bizde bi arkadaşa baya bi aradık, beyaz renk istiyoduk, zar zor bitane bulduk, bu ay sonu gelcekmiş, araç gerçektende yok satıyor, ve nisan ayında zam geleceği söyleniyor....
Yorum
-
Bayağı büyük indirim yaptı Opel 130luklarda. Dizel ve otomatik olunca kapışıldı tabi. Yazılım ile 160hp'ye rahatça çıkıyor. Hatta 130lukla 160lık arasında sadece yazılım farkı bile olabilir.
1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cekYTelefon ile çevre illerdeki bayilerlede görüşmenizi tavsiye ederim.Ben o şekilde bi kaç araç bulmuştum alırken ama istediğim renk yoktu içlerinde...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VexxBayağı büyük indirim yaptı Opel 130luklarda. Dizel ve otomatik olunca kapışıldı tabi. Yazılım ile 160hp'ye rahatça çıkıyor. Hatta 130lukla 160lık arasında sadece yazılım farkı bile olabilir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SubaruOutbackOrjinal yazı sahibi: celikler052 el bakın
istanbulda bulamadınızmı? biz 15 gün önce ararken vardı her bayide ama beyaz olarak bi bayide bulabildik
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: SubaruOutbackOrjinal yazı sahibi: celikler052 el bakın
istanbulda bulamadınızmı? biz 15 gün önce ararken vardı her bayide ama beyaz olarak bi bayide bulabildik
Yorum
Yorum