slm bugün aracımın lastiğini taş kesti cantıda ufaktan kırdım iç tarafını. acaba garantiden yada ak sigortadan kaskolu kaskodan değiştirilirmi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lastik patladı
Collapse
X
-
Ynt: lastik patladı
Lastik, jant, fren vb. arızalar asla garanti kapsamında değildir. Bu tür arızalar her zaman için kullanıcı hatası kabul edilir.
Beyan yaparsanız Kaskonuz hasarı karşılar ama %99 kaskonuz bozulur. Ben arka tampon boyattım 238 tl tuttu. Kaskoyu bozdular. 1700 tl istediler. Bende başka kaskodan 1150 tl ye yaptırdım. Eskiden küçük hasar olunca indiriminiz düşüyordu. Örneğin %30 hasarsızlığınız varsa 2. kaskoda %25 oluyordu. Şimdilerde az hasarda bile hasarsızlığınızı sıfırlıyorlar.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
kasko bozulunca yeniden kasko yaptırmak gerekiyor sanırım fakat ben ne anladımki bu işten kaskonun mantığı nerde kaldı altı üstü 1 lastik ve jant bunumu değiştirmeyecek yani illa arabayı parcalamak yada ölmekmi lazım kargonun esprisi ne o zaman
Yorum
-
kasko bozulunca yenilenmek gerekiyo diye bişi yok, kaskonuz aynen devam eder, kaskonuzun bozulması demek süre bitiminde hasarsızlık indirimi alamayacağınız anlamına gelir, bu durumda ben olsam kaskoyu bozdururdum, 1000 lira az buz bi rakam değil çünkü, kaskonuzu bozdurtmazsanız eğer bi sonraki yıl alacağınız indirim %30 dur, bu da yaklaşık 300-350 liraya tekabil eder, karar sizin....
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09kasko bozulunca yenilenmek gerekiyo diye bişi yok, kaskonuz aynen devam eder, kaskonuzun bozulması demek süre bitiminde hasarsızlık indirimi alamayacağınız anlamına gelir, bu durumda ben olsam kaskoyu bozdururdum, 1000 lira az buz bi rakam değil çünkü, kaskonuzu bozdurtmazsanız eğer bi sonraki yıl alacağınız indirim %30 dur, bu da yaklaşık 300-350 liraya tekabil eder, karar sizin....
bence yaptırın kaskodan.. 1000 TL az rakam değil.. yinede tercih sizin.. saygılarımla
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09kasko bozulunca yenilenmek gerekiyo diye bişi yok, kaskonuz aynen devam eder, kaskonuzun bozulması demek süre bitiminde hasarsızlık indirimi alamayacağınız anlamına gelir, bu durumda ben olsam kaskoyu bozdururdum, 1000 lira az buz bi rakam değil çünkü, kaskonuzu bozdurtmazsanız eğer bi sonraki yıl alacağınız indirim %30 dur, bu da yaklaşık 300-350 liraya tekabil eder, karar sizin....
bence yaptırın kaskodan.. 1000 TL az rakam değil.. yinede tercih sizin.. saygılarımla
Hasan a katılıyorum..kaskoyu niye yaptırıyoruzki...bozdurmayalım diyemi...
Yorum
Yorum