Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç Alırken Dikkat Edilen Kriterler..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç Alırken Dikkat Edilen Kriterler..

Evet arkadaşlar araç seçerken . aracın hangi kriterlerine dikkat edip araç alıyorsunuz
    İnsignia bu kriterlerinizin neresinde ?
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Ynt: Araç Alırken Dikkat Edilenler.....

Insignia'nın benim için en cazip yanı tasarımı oldu. Heykel mezunu, grafikle uğraşan biri olarak tasarıma, şekle şemale önem veririm. Onun dışında fiyatının üstünde bir araba olması. 1.6 hacimden, vergi avantajıyla 180 beygir, 235nm tork sunması. Alman markası olması. Süper spor arabaları bir kenara koyarsak, en iyi arabaları tartışmasız Almanlar yapıyor.

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Ynt: Araç Alırken Dikkat Edilen Kriterler..

araç alırken dış görünüş, kokpitin tasarımı ekonomik olması ..vb gibi özelliklerin yanı sıra arabanın anahtarı çok önemli benim için. takıntı gibi bişey.

Yorum

tasarım, donanım, karakter, motor, güvenlik, kullanışlılık = genelde Opel oluyor ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Verdiğim Para karşılığı alabildiğim en iyi araç olduğu için detay yazmaya gerek yok EN İYİ......

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tasarım, görüntü, motor gücü, üretim yeri....

Yorum

mantık=insignia
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

ilk reklamları seyrettiğimde tüylerim diken diken olmuştu. ŞEKLİ çok etkiledi. sonra MOTOR 1.6 ve 180 bg olması. birde virajlara istediğim süratle giriyor olmam ... ihihi ihihi ihihi

Yorum

İlk etapta önem sırasına göre görsellik,performans,konfor,güvenlik,yakıt tüketimi ve marka.
                  Son ve asıl karar kriteri olarak,araç fiyatının kalite ve özelliklerine göre cazip olup olmadığı.
                  2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

insignia almamdaki kriterler dış görünüşü ve koltuğa oturunca uçak kokpitinde olma hissi 180 beygirde üstüne kaymak oldu ve tabi bir çok konfor özelliği.
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

D sınıfı araç almak istiyorduk.MB C180 vs. baktık.
                      En büyük etken fiyat ve görünüş sonrasında ise donanım ve motor özellikleriydi bizim için.

Yorum

aracımı almadan kriterlerim dizel olacak otomatik olacak demiştim aklımda hep 3.20d ve a4 vardı ama fiyat uçuk olunca bom boş araçlarda vazgeçtim nedense insignia gidip inceledim ve hasta oldum bizim aracımız gerçekten uzun yıllar tasarım değişmeden satışları devam eder bence bugün jetta 60 bin lira isterlerken bizim d sınıfı aracımız 55 bin tl cazibesi çok fazla
                        Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Bir kere araba dediğin karakterli olacak , boş boş bakan arabalara tahammül edemiyorum Ruhunda sportiflik ve agresiflik taşıyacak...Sonrasında performans ikinci vazgeçilmezim...Aracın yeni teknolojiler içeriyor olması , bir mühendis olarak bana cazip gelen diğer bir konu.
                          2010 1.6 T Cosmo Karbon siyah + flexiride + dvd800 navi + ergo deri ısıtma-soğutma + sunroof + 19" jant + infinity ses sistemi + OPC line

Yorum

fiyat donanım bırde en onemlısı opele cok alısıgız vectra A dan ınsgnıaya kadar tum modeller vardı bizde baska markaya gıtmek olmaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: toltun
                              fiyat donanım bırde en onemlısı opele cok alısıgız vectra A dan ınsgnıaya kadar tum modeller vardı bizde baska markaya gıtmek olmaz
                              Roccooooo Test içinmi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X