Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia İçin Yeni Düzenlemeler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia İçin Yeni Düzenlemeler

Opel, bayilere yeni bir yazı göndermiş, bir kısmını görebildim

1- daha öncede konuşulduğu gibi Turn-Push'un kaldırılması; CD500 için Turn-Push olmayacağını belirtmişler

2- Edition (belki Sport'ta da, emin değilim) sis farı etrafındaki krom çerçeve kaldırılacakmış.

birkaç madde daha vardı, ancak ne yazıkki yakalayamadım konu hakkında gelişmelerden haberi olanlar bildirirlerse seviniriz.

bu konuda neler düşünüyorsunuz? Opel Insignia için başta iyi reklam yaptı, full donanımlarda aracı çekici bir şekilde tanıttı şimdi neden böyle kısıtlamalara giriyorlar?
    InsigniaTEAM

Ynt: Insignia İçin Yeni Düzenlemeler

Bildiğim kadarıyla edition paketlerindeki krom kapı kolları ve çerçeveler de kalkıyormuş. 2010 Insignia lara yeni donanımlar ekleyeceklerine çıkartıyorlar

Yorum

Edition'da krom kapı kolları zaten yoktu da, kapıdaki çerçevenin kalkması kötü olmuş
      bana sanki full Edition yerine Cosmo'yu daha cazip kılmak için yapıyorlar gibi geldi. çünkü Edition'a birkaç şey ekleyince zaten Cosmo gibi oluyor
      InsigniaTEAM

Yorum

Sanırım piyasaya ilk çıkan ve asıl reklamlarını yapacakları araçlara mümkün oldukça fazla şey eklenmiş sonrada cosmo alınmasını tetikleyici olur diyerek bunları geri çekmiş,sanki stratejileri bu gibi.
        PP zaten pek anlamlı değil bence,sonra xenon sorunu çıktıki alan arkadaşlarda bu extra masraf demek.Ayrıca led farlar görüntüyü baya değiştiriyor bence.Yan cam perdeleride başarılı geldi bana.
        Tabiki bunların hepsi bence...

Yorum

xenon sorunu derken abi?
          InsigniaTEAM

Yorum

Walla cosmonun farları ve renkli bili ekranı için edition a bayaa bi masraf yapmak gerekiyor aslında Bazen düşünüyorum da keşke 1.6 T Edition yerine 1.6 atmosferik Cosmo alsaydık diye

Yorum

yok abi T iyidir ihihi yakında birde chip çıksın ki ondan sonra gör 1.6 Vectra C'de powerbox+chip 25-30 hp veriyormuş, 180 beygiri kimbilir ne yapar
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                xenon sorunu derken abi?
                Yani xenon far taktırma isteği gibi demek istedim.Aslında sorun yanlış kelime.

Yorum

hımm anladım, bende sorun deyince arabanın farlarında sorun var gibi anladım ihihi
                  InsigniaTEAM

Yorum

Edition donanımın koltuklarının önünde bir cep var, sanırım onlarda kalkacakmış. bilgi kesin değil.
                    InsigniaTEAM

Yorum

bej deri spor koltuk 2010 model yılında siparişe açılacakmış oleyy

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 06METİN
                        bej deri spor koltuk 2010 model yılında siparişe açılacakmış oleyy
                        bu çok iyi haber abi, deri+spor'un sadece siyah renkte olması işini beğenmemiştim ama yine de siyah kadar çekici durmaz sanırım
                        InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                        X