Duyuru

Collapse
No announcement yet.

keşke olsaydılar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• keşke olsaydılar

arabamı çok seviyorum ama keşke bunlar da olsaydı dediklerim:,
    1- anahtarsız çalıştırma, açma, kapama vs. Eskiden laguna 3 kullanırdım, anahtarı çantamdan hiç çıkarmazdım.
    2- arabadan uzaklaşınca kilidin otomatik kapanması ile beraber aynaların da kapanması
    3- arabayı çalıştırınca aynaların otomatik açılması (neden düğmeye dokunayım ki)
    4- Dikiz aynalarına entegre sinyaller
    5- Cruise controlde hızı kaça sabitlediğini görmek. 100 le giderken tuşlara 3-5 kez basıp arabayı 120 ye git deyip 120 ye gitmesini görmek mesela. bizde yok.
    6- Arka cam güneşliği
    7- İçeriden açılan bagaj kapağı
    8- Uzaktan kumanda ile camları kapamak için düğmeye basılı tutmak yerine mesela çift dokunuşla yapmak
    9- Yol bilgisayarında motoru çalıştırdıktan sonra ne kadar yol yaptığını ayrıca görmek.
    10- Arka kapıların çocuk kilidinin cam kontrolü ile beraber çalışması. yani şoförün arka camları kilitlediği tuş ile kapı açılmasını da engelleyebilmesi
    11- Uyarı mesajarı ile beraber uyarı sesi de çıkması. Buzlanma tehlikesi diye yazarken bir de düdük çalsa da yola dalmışken atlamasak.
    12- ısıtmalı cam suyu (sanırım yoktu değil mi?)
    13- Klimada çift bölgeyi tek bölge yapabilme (mondeo daki mono tuşu). Tek giderken oynamak gereksiz oluyor.
    14- Hava kalite kontrolu (egzos vs kötü hava olunca havalandırmayı otomatik olarak iç sirkülasyona alma)
    15- Soğutmalı torpido gözü - yoksa bu var mıydı?

Biraz fazla laguna 3 alıntısı yazdım galiba ama küçük ama faydalı şeyler bunlar. neyse 2012 modele kısmet olsun inşallah.
    2.0 cdti 160 hp AS

Ynt: keşke olsaydılar

Ömür hocam olanları yazarmısın

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

heh tamam yenı kavradım konuyu uykusuz uykusuz pardon
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

o zaman benden parça araklamışlar. sizin araba fabrika çıkışı bu donanımda mıydı?
        bazısı illa ki yok diye biliyorum, ya da ben kastettiğimi tam anlatamamış olabilirim.

3- arabayı çalıştırınca aynaların otomatik açılması (neden düğmeye dokunayım ki) Bunun olmaması lazım. Ya da işin bir 3 kağıdı var biz göremedik.
        5- Cruise controlde hızı kaça sabitlediğini görmek. 100 le giderken tuşlara 3-5 kez basıp arabayı 120 ye git deyip 120 ye gitmesini görmek mesela. bizde yok. Bu illa ki yok. Dijital hız göstergesi konumuna alınca bile sadece kaçla gittiğini gösteriyor, hafızadaki hız yok.
        6- Arka cam güneşliği - arka yan değil onlar bende de var, arka cam güneşliği
        8- Uzaktan kumanda ile camları kapamak için düğmeye basılı tutmak yerine mesela çift dokunuşla yapmak - Bu da olmaması lazım
        9- Yol bilgisayarında motoru çalıştırdıktan sonra ne kadar yol yaptığını ayrıca görmek. - Her seferinde birşeyleri sıfırlamaya gerek kalmamasını kastediyorum. Sanırım bu vw lerde var.
        12- ısıtmalı cam suyu (sanırım yoktu değil mi?) - Bende de varsa sevinirim.
        13- Klimada çift bölgeyi tek bölge yapabilme (mondeo daki mono tuşu). Tek giderken oynamak gereksiz oluyor. - Bu da varsa nasıl yapıldığını söylerseniz çok makbul geçer.
        14- Hava kalite kontrolu (egzos vs kötü hava olunca havalandırmayı otomatik olarak iç sirkülasyona alma) - Bundan emin değilim, varsa da başarısız o zaman.
        15- Soğutmalı torpido gözü - yoksa bu var mıydı? - dedim ya bundan ben de emin değilim.

Ya da sizde insignia değil başka bir araç var
        2.0 cdti 160 hp AS

Yorum

bencede bunlar da olsaydı cok pahalı olurdu bu araba yanı herseyyy maliyett
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

hızı kaça sabitlediğini gösterse de o hızda gitmesini garantilemiyorki, yol durumuna göre her türlü yavaşlıyor hızlanıyor dijital gösterge yaklaşık olarak kaça sabitlediğini belli edebilir.

anahtarsız çalıştırma ve start-stop butonu bu devirde büyük eksiklik

"buzlanma tehlikesi" sadece havanın 3 derecenin altına düştüğünü gösteriyor, çokda dikkat edilmesi gereken birşey değil aslında

ısıtmalı cam suyu var

klimada çift bölgeyi tek yapabilme Vectra'da vardı, Insignia'ya da koymuşlardır sanırım

hava kalite kontrolü de mutlaka vardır. bizde Vectra'da da vardı ama iç sirkülasyon ışığının otomatik yandığını hiç görmedim

soğutmalı torpido gözü de en büyük eksikliklerden
            InsigniaTEAM

Yorum

Soldaki ayarlamayı çevirince bazen arkayı da düşürüyor veya artıyor yani var çift bölgeyi tek yapma.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guleremre
                o zaman benden parça araklamışlar. sizin araba fabrika çıkışı bu donanımda mıydı?
                bazısı illa ki yok diye biliyorum, ya da ben kastettiğimi tam anlatamamış olabilirim.

3- arabayı çalıştırınca aynaların otomatik açılması (neden düğmeye dokunayım ki) Bunun olmaması lazım. Ya da işin bir 3 kağıdı var biz göremedik.
                5- Cruise controlde hızı kaça sabitlediğini görmek. 100 le giderken tuşlara 3-5 kez basıp arabayı 120 ye git deyip 120 ye gitmesini görmek mesela. bizde yok. Bu illa ki yok. Dijital hız göstergesi konumuna alınca bile sadece kaçla gittiğini gösteriyor, hafızadaki hız yok.
                6- Arka cam güneşliği - arka yan değil onlar bende de var, arka cam güneşliği
                8- Uzaktan kumanda ile camları kapamak için düğmeye basılı tutmak yerine mesela çift dokunuşla yapmak - Bu da olmaması lazım
                9- Yol bilgisayarında motoru çalıştırdıktan sonra ne kadar yol yaptığını ayrıca görmek. - Her seferinde birşeyleri sıfırlamaya gerek kalmamasını kastediyorum. Sanırım bu vw lerde var.
                12- ısıtmalı cam suyu (sanırım yoktu değil mi?) - Bende de varsa sevinirim.
                13- Klimada çift bölgeyi tek bölge yapabilme (mondeo daki mono tuşu). Tek giderken oynamak gereksiz oluyor. - Bu da varsa nasıl yapıldığını söylerseniz çok makbul geçer.
                14- Hava kalite kontrolu (egzos vs kötü hava olunca havalandırmayı otomatik olarak iç sirkülasyona alma) - Bundan emin değilim, varsa da başarısız o zaman.
                15- Soğutmalı torpido gözü - yoksa bu var mıydı? - dedim ya bundan ben de emin değilim.

Ya da sizde insignia değil başka bir araç var
                hava kalite sensörü de var.
                aracın kitapçığını bir karıştırın isterseniz hem ne var ne yok daha iyi görmüş olursunuz
                ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

olsa gerçekten maliyet kat kat artardı
                  Beyaz tutkudur.

Yorum

çift taraflı klimayı tek bölge olarak yapabiliyorsunuz....

Yorum

soğutmalı torpido gözü var mı yok mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: metal
                        soğutmalı torpido gözü var mı yok mu?

yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          çift taraflı klimayı tek bölge olarak yapabiliyorsunuz....
                          tek bölge olarak nasıl yapıyoruz paylaşırsanız sevinirim

Yorum

confıg<araç ayarları<klima ayarları<klima kontrol modu=son ayar...
                            confıg<araç ayarları<klima ayarları<araç çalıstıgında sıcaklık bilgısı = tek bölge....

benim ayarlarım bu şekilde ve kendi tarafımdaki sıcaklık değer düğmesini çevirince diğer yolcu tarafındakide aynı oranda otomatik olarak değişiyor....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              confıg<araç ayarları<klima ayarları<klima kontrol modu=son ayar...
                              confıg<araç ayarları<klima ayarları<araç çalıstıgında sıcaklık bilgısı = tek bölge....
                              +1

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                              X