Duyuru

Collapse
No announcement yet.

keşke olsaydılar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: keşke olsaydılar

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Orjinal yazı sahibi: Sensation
    düğüne gitmiştik bi dışarı cıktım salondan 3 tane adam dayanmışlar kapıya iyicene kovaladım adamları cok kızdılar ama ihihi yedik sanki arabayı gibisinden,napıyım ayıp ettik biraz ama dayanamıyorum
    yani bende o arabaya dayananlara sinir olurum, hadi arabayı geç (geçmem de ) üzerin toz oluyor ya
    Benimde geçen iki eksoz arasındaki siyah parçayı sanki tornavida ile kazımışlar.Ya arkadaş nedir bu garez insanlarda ya.Yazık günah parçayı sordum 180 TL.

Yorum

yapan arkadaşa soracaksın, o parçayla işin bittiyse getir diye

Yorum

Ahh ahh zaten araca zarar verenin birini yakalarsam öyle bi taktiklerim varki üzerinde uygulayacağım inanamazsın

Yorum

aynen abi çeşitli çin işkenceleri denemeyi düşünüyorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
          Ahh ahh zaten araca zarar verenin birini yakalarsam öyle bi taktiklerim varki üzerinde uygulayacağım inanamazsın

Yorum

düğüne gitmiştik bi dışarı cıktım salondan 3 tane adam dayanmışlar kapıya iyicene kovaladım adamları cok kızdılar ama ihihi yedik sanki arabayı gibisinden,napıyım ayıp ettik biraz ama dayanamıyorum
            yani bende o arabaya dayananlara sinir olurum, hadi arabayı geç (geçmem de ) üzerin toz oluyor ya
            bir de cantasini koyup icinden haril haril cep telefonu ya da anahtar arayan ablalar var.

Yorum

24 saat kayıt yapan bir kamera koysunlar tamponlara vurup kaçan puştların sıfatını görelim
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                24 saat kayıt yapan bir kamera koysunlar tamponlara vurup kaçan puştların sıfatını görelim
                Puştları kameralar bile çekmiyor adam yerine konmuyolarda
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                  onların sıfatına tüküreyim ben hocam angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry angry
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

ben artık sitenin kamerasının önüne koyuyorum

Yorum

Çok tehlikeli işler bunlar valla arabaya çarpanı yada çizeni ciddi anlamda yakalamamdan korkarım çünkü o an iste bütün insanlığımı unuturum biliyorum akla hayale sığmayacak seyler yaparim hep yakalamak isterim hemde yakalamamak isterim garip bir durum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        Çok tehlikeli işler bunlar valla arabaya çarpanı yada çizeni ciddi anlamda yakalamamdan korkarım çünkü o an iste bütün insanlığımı unuturum biliyorum akla hayale sığmayacak seyler yaparim hep yakalamak isterim hemde yakalamamak isterim garip bir durum
                        aynen abi aynı durumu bende yaşarım

Yorum

kasıt olmadan carpabilir,insanlık hali sonucta eğer adam carpıp da kacmazsa dövmeyin adamcagızı
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

kasıt olmadan carpabilir,insanlık hali sonucta eğer adam carpıp da kacmazsa dövmeyin adamcagızı
                            dikkatli sürsün çarpmasın

Yorum

İşleniyor...
                            X