oraya bigün s600 L gelmişti, 2001 yılıydı, adam geliyor servisteki elemanlarla kavga ediyor, neymiş araç ben arabaya bindiğimde içindeki kamera beni tanıyacak, koltuk ayarlarını, ve diğer elektirikli bilimum aletleri benim ayarıma alacak, halbuki öyle bi özellik yok, servisteki adamda diyor ki yok diyo
Vectra C'de vardı ah ulan gitti karakaçanım
vectra c de içerden sürücüyü tanıyan kamera sistemimi vardı Çağrı ?!?
Soğutmalı torpido göz yok ama kol dayamanın ordaki bardaklıklar soğutuluyor.Geçen farkettim.
Klima açıkken oraya evin anahtarlarını koymuştum baya bir yol gittim...Buz gibi olmuştu anahtarlar.
İnşallah dediğim gibidir.Bir kaç arkadaş denerse emin oluruz...
Nail abi benim orda devamlı su duruyor daha hiç klimayı kapatmadım ama belki biraz uzun yol yapınca hissedilebilir.Henüz onu farketmedim eğer varsa süper olur.
oraya bigün s600 L gelmişti, 2001 yılıydı, adam geliyor servisteki elemanlarla kavga ediyor, neymiş araç ben arabaya bindiğimde içindeki kamera beni tanıyacak, koltuk ayarlarını, ve diğer elektirikli bilimum aletleri benim ayarıma alacak, halbuki öyle bi özellik yok, servisteki adamda diyor ki yok diyo
yok daha basit bir sistem, anahtardan tanıyordu büyük ihtimalle Insignia'da da vardır.
ya anahtara bir hafıza atıyor yada kendi sistemine o an hangi anahtarın takılı olduğunu bildiriyor, ana yada yedek anahtarın hangisiyle binersen ayarları otomatik düzenliyordu.
yok daha basit bir sistem, anahtardan tanıyordu büyük ihtimalle Insignia'da da vardır.
ya anahtara bir hafıza atıyor yada kendi sistemine o an hangi anahtarın takılı olduğunu bildiriyor, ana yada yedek anahtarın hangisiyle binersen ayarları otomatik düzenliyordu.
tamam o var zaten anahtardan kullanıcı kaydı configden düzenleyedebiliyorsun bizdekini...
O bardaklıkların soğutulmasının sebebi arka tarafa giden hava çıkışlarının onun altından geçmesi.Kol dayamanın içide, bardaklıklarda soğutuluyor.Aslında kol dayamanın alt kısmını oyup oraya delikli bişey koysak soğutmalı olabilir
anladım işte benim de bahsettiğim buydu, bu gerçekten faydalı bişey dün ben böyle bişey yaşadım da Allah korudu dacia duster az daha benim yan kapıdan giriyordu da son anda kurtardık, yani göremedik işte kör noktada aracı
[/quote]
ben de o eski kasa S mercedesle butunlesecektim az daha.
Soğutmalı torpido göz yok ama kol dayamanın ordaki bardaklıklar soğutuluyor.Geçen farkettim.
Klima açıkken oraya evin anahtarlarını koymuştum baya bir yol gittim...Buz gibi olmuştu anahtarlar.
aynen abi gerekli olan oranın soğuması zaten, biz içeceği soğuk içmek istiyoruz, torpido'da olan şeyler o kadar önemli değil benim o bardaklıklarda bozuk para ve emniyet kemerlerinin takılan kısımları duruyor kısa yolda onları kullanıyorum ama tabii ki 1 km üzeri yollarda emniyet kemeri takarım
tabii ki de anahtar tanıyan sistem var, daha şimdi gittim anahtarı konfigure ettim, eski anahtarın üzeri bayağı bi yıpranmış saolsun önceki sahibi başarmış bunu değiştirdim, bu hiç kullanmadığı anahtarı kullanmaya başladım...
52 km kadar klima acik yol yaptim, kapagini da ozellikle kapadim bakayim metal paralar soguyacak mi diye. kapagi acip elimi iceri uzattigim da serinlik geldi, tam on taraftan hava ufuruyor hafiften hafiften.
yok
-uzaktan motor calistirma
-motoru kapamadan once turboyu sogutmamak icin 30 sn beklemeyi engelleyecek bir sistem
-alarmda panik islevi
-kaputa oturanlari firlatmak icin mancinik kaput
düğüne gitmiştik bi dışarı cıktım salondan 3 tane adam dayanmışlar kapıya iyicene kovaladım adamları cok kızdılar ama ihihi yedik sanki arabayı gibisinden,napıyım ayıp ettik biraz ama dayanamıyorum
düğüne gitmiştik bi dışarı cıktım salondan 3 tane adam dayanmışlar kapıya iyicene kovaladım adamları cok kızdılar ama ihihi yedik sanki arabayı gibisinden,napıyım ayıp ettik biraz ama dayanamıyorum
yani bende o arabaya dayananlara sinir olurum, hadi arabayı geç (geçmem de ) üzerin toz oluyor ya
Yorum