Duyuru

Collapse
No announcement yet.

keşke olsaydılar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: keşke olsaydılar

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    confıg<araç ayarları<klima ayarları<klima kontrol modu=son ayar...
    confıg<araç ayarları<klima ayarları<araç çalıstıgında sıcaklık bilgısı = tek bölge....

benim ayarlarım bu şekilde ve kendi tarafımdaki sıcaklık değer düğmesini çevirince diğer yolcu tarafındakide aynı oranda otomatik olarak değişiyor....
    Güzel de bu bir şekilde ayar değişikliği oluyor. her seferinde buralara girip çıkmak lazım. yani prtik değil.

Ya bir de bu yazdıklarımın çoğu fluence da var. yani çok da üst seviye işler değil hani.
    2.0 cdti 160 hp AS

Yorum

Orjinal yazı sahibi: guleremre
      confıg<araç ayarları<klima ayarları<araç çalıstıgında sıcaklık bilgısı = tek bölge....

benim ayarlarım bu şekilde ve kendi tarafımdaki sıcaklık değer düğmesini çevirince diğer yolcu tarafındakide aynı oranda otomatik olarak değişiyor....
      Güzel de bu bir şekilde ayar değişikliği oluyor. her seferinde buralara girip çıkmak lazım. yani prtik değil.

Ya bir de bu yazdıklarımın çoğu fluence da var. yani çok da üst seviye işler değil hani.

her seferinde buraya girip çıkmanıza gerek yok, bi kere girip ayarlayıp çıkmanız yeterli....

Yorum

panoramik tavan ve led stoplarda fena olmazdı sanırım

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Fabrika çıkışı multimedya paket
          Keyless go
          Bunlar olsaymış fena olmazmış...
          2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Insignianız olmasaydı da bu başlığın gereksiz yanını görebilseydiniz ihihi
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

keşke 5000 motor olsaymış diyekte dişe değer birşey olsun bari hiho
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Teşekkür ederim.

Yorum

Arka cam perdesi 2005 Vectra Elegance ımzda var insignia da yok mu cosmo da var die biliorum?

Yorum

Cosmo'da, arka yan camlarda perde bulunuyor.

Kapı içinden çıkıyor;

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                      keşke 5000 motor olsaymış diyekte dişe değer birşey olsun bari hiho

hatta 5000 turbo olsaydı

soğutmalı torpido gözü büyük bir eksik ama park freninin arkasındaki bardaklıklar soğutmalı, içerden açılan bagaj kapağı yerine anahtarın üzerindeki tuşla içerden bagajı açabilirsiniz , kapı açma düğmesine biraz daha basılı tutunca kapalı aynalar açılıyor, biraz zahmetli ama , ısıtmalı cam suyu, arka kapı cam güneşliği var, fakat sadece cosmo'da en arka camda yok... Bu araçta bariz eksiklikler panoramik cam, anahtarsız çalıştırma, çift kavramalı debriyaj, direksiyondan kontrol özellikli, arka lambalar ledli olsa ii olurdu, 3. stop lambası önce yanıyor, o biraz dikkat dağıtıcı, aynalarda sinyaller de güzel olurdu, bir de arka klima kontrol tuşları...

Yorum

Bilemiyorum herkes şu özellikler olsa çok maliyetli olurdu diyorda, arabalarımızı 30 milyara almadık sonuçta emsallerine göre basit eksikler var, tam olarak eksik olmasada kullanışlılık açısından çok iyi sayılmaz.

Lastik Basınç Sensörü
                        Panoramik Tavan
                        Anahtarsız Çalıştırma - Kızılötesi Anahtar ( Hangi devirdeyiz hala sustalı anahtar kullanıyoruz, Mercedes 10 sene öncesinde kızılötesi kullanıyordu )
                        Aynalarda Sinyaller
                        Direksiyondaki kontrol tuşları açıkçası çok kullanışlı değil, hele o sesi kısıp açmak ...
                        Camları kapatmak için kumandaya basılı tutup beklemek... (Gören diyecekki görgüsüz herif artislik yapıyo )
                        Arabayı çalıştırınca aynaların otomatik açılmasını eminimki bir yazılımla çok rahat yapabilir Opel.
                        Cruise Controlde hızı kaça sabitlediğimizi görmek bencede güzel olurdu.
                        Şerit değiştirme yardımcısı ( Yeni arabalarda çok moda )

Biraz iğneleyici oldu ama arabalarımızın iyi olan tüm özelliklerini biliyoruz ve paylaşıyoruz , bilinçli bir forum olarak eskikleride kabul edebiliriz bence
                        (Fiyattan bahsedecek olursak şu özelliklerin nerdeyse hepsini kapsayan 40.000 liraya otomobiller var)

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                          Bilemiyorum herkes şu özellikler olsa çok maliyetli olurdu diyorda, arabalarımızı 30 milyara almadık sonuçta emsallerine göre basit eksikler var, tam olarak eksik olmasada kullanışlılık açısından çok iyi sayılmaz.

Lastik Basınç Sensörü
                          Panoramik Tavan
                          Anahtarsız Çalıştırma - Kızılötesi Anahtar ( Hangi devirdeyiz hala sustalı anahtar kullanıyoruz, Mercedes 10 sene öncesinde kızılötesi kullanıyordu )
                          Aynalarda Sinyaller
                          Direksiyondaki kontrol tuşları açıkçası çok kullanışlı değil, hele o sesi kısıp açmak ...
                          Camları kapatmak için kumandaya basılı tutup beklemek... (Gören diyecekki görgüsüz herif artislik yapıyo )
                          Arabayı çalıştırınca aynaların otomatik açılmasını eminimki bir yazılımla çok rahat yapabilir Opel.

Biraz iğneleyici oldu ama arabalarımızın iyi olan tüm özelliklerini biliyoruz ve paylaşıyoruz , bilinçli bir forum eskikleride kabul edebiliriz bence
                          (Fiyattan bahsedecek olursak şu özelliklerin nerdeyse hepsini kapsayan 40.000 liraya otomobiller var)
                          Ağzına sağlık Onur
                          Benden + 10

Yorum

Lastik Basınç Sensörü
                            Panoramik Tavan
                            Aynalarda Sinyaller
                            onur hocam şerit değiştirme yardımcısı derken kör nokta uyarıcısını bahsediyorsan o gerçekten lazım, ama diğer türlü, şerit takip olayını bahsediyorsan, onda da sürücü biraz uyanık olsun, araç herşeyi kendi yaparsa sürücüye rehavet çöker ben hız sabitleyiciye bile karşıyım ya, bağdaş kur otur sonra mayışıyorsun, biraz da sen hareket göster, ben kendi açımdan böyle düşünüyorum, yaşlı ve ayaklarında problemi olan insanlar için ama güzel bişey,

Yorum

Yok kardeşim, mesela yolda gidiyorsun ve sollama yapıcaksın, sol aynana bakıyorsun sollamaya müsait değilse aynada kırmızı ışık yakıyor. Eğer müsait ise yeşil ışık yanıyor.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Yok kardeşim, mesela yolda gidiyorsun ve sollama yapıcaksın, sol aynana bakıyorsun sollamaya müsait değilse aynada kırmızı ışık yakıyor. Eğer müsait ise yeşil ışık yanıyor.
                                anladım işte benim de bahsettiğim buydu, bu gerçekten faydalı bişey dün ben böyle bişey yaşadım da Allah korudu dacia duster az daha benim yan kapıdan giriyordu da son anda kurtardık, yani göremedik işte kör noktada aracı

Yorum

İşleniyor...