Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 TDI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Audi A4 TDI

Orjinal yazı sahibi: tornado
    Orjinal yazı sahibi: canbaz
    Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
    biturbo ile yıldız kapışması ilginç olur gerçekten. Araçların verileri bellidir. Şöföre göre sonucun değişik olması aracın yüksek performanslı olması gerçeğini değiştirmez.O kadar uzun yol için araç performansından ziyade Şöför performası etkili olur bence.
    katılıyorum.aynı zamanda tork ile ilgili detaylı fikir sahibi olacaktık.yokuş aşağı koşmak kolaydır.her inişin bir çıkışı vardır...
    amaç hoşça vakit geçirerek bilgi paylaşmak.çok güçlü motorlara sahip arkadaşlarımız da var.onlarada haksızlık etmeyelim sadece amacım içimizdeki şeytanı dışarı çıkarmak

Benim vidyoda 257 yapan İnsignia yokuş aşağı değil yalnız. YouTube' daki videolarda da düz yolda yapılan hızları görebilirsiniz.
    yapmayın.biraz fizik kurallarını biliyorsanız düz yolda 257 km/h yapamayacağını tartışmazsınız bile.bu konuyu tartışma lüzumu da görmüyorum.aramızda mühendis arkadaşlar vardır.fazla bir şey söylemek bana düşmez.ayrıca fabrika verilerine de bakmanız yerinde olacaktır.
    Değerli kardeşim,zorla kabul etmemeye çalışıyorsunuz.Fizik kurallarını bilmeye gerek yok.İnsignia düz yolda o hızı yapar. 1.6 T alın bir yolda kendiniz deneyin. Ancak o zaman inanırsınız. Ben Audi dedim siz biturbodan çıktınız. Biturbo da düz yolda 1.6 T'yi geçemez,sizin geçtikleriniz ya sizinle yarışmamış ya da yarışacak adama denk gelmemişsiniz.
    haklısınız.saygı duyuyorum.
    Yanlış anlamayın,ben de size saygı duyarım tabi ki. Savunduğumuz araçlar aynı araçlar zaten. İnsignia'yı birbirimize anlatmaya gerek yok. Benzinli ve dizellerin prensipleri de farklıdır dediğiniz gibi. Fakat 1.6 T'nin o hızları yapamayacağını iddia etmek çok katı oluyor.Biturbo da tabi ki harika bir araç.Bakın ben yokuşlarda onun geçeceğini söylüyorum fakat siz de 1.6 T'yi kendiniz alın düz bir yolda basın ki göreceksiniz zaten yapıyor mu yapmıyor mu. Ohızları yapan çok arkadaşımız var bu forumda onlar da söylerler zaten.Bu biturbo konulu son yorumumdur. Audi'de çok iyi gidiyor 150 bg,350 nm torku var fakat düz yolda gitmiyor işte ,gidemiyor ki ben ilk geçişimde 205 km ile solladım lpgde. 2. geçişimde benzinle geçtim,düz yolda 1.6 T sürekli hızlanmak ister tabi korkmadan basarsanız...
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      biturbo ile yıldız kapışması ilginç olur gerçekten. Araçların verileri bellidir. Şöföre göre sonucun değişik olması aracın yüksek performanslı olması gerçeğini değiştirmez.O kadar uzun yol için araç performansından ziyade Şöför performası etkili olur bence.
      katılıyorum.aynı zamanda tork ile ilgili detaylı fikir sahibi olacaktık.yokuş aşağı koşmak kolaydır.her inişin bir çıkışı vardır...
      Benim vidyoda 257 yapan İnsignia yokuş aşağı değil yalnız. YouTube' daki videolarda da düz yolda yapılan hızları görebilirsiniz.
      Fatih abi,tolga abi henüz bir 1.6tnin tam gücünü bilmediğinden öyle diyor,bi akşam roll yapıldıgında fikrinin değişecegine eminim
      sevgili Kadir,şuan bakışlarımı görseydin beni daha iyi anlayacaktın 1.6T efsane olacak bir araç bence.Belki bir mustang gibi model markanın önüne geçecektir.benzinli aracın ruhundan kaynaklı motordan erken cevap alabilme dizel araçlarda yok tabi ki.Forumdaki çoğu kişinin tecrübe ettiği 1.6T (hakkında çok şey bilinen) ve diğer tarafta da forumdaki çoğu kişinin tecrübe etmediği 2.0 biturbo var.bence bilinmeyen gerçekler varken elinde,bildiklerine göre yorum yapma derim
      Tolga abi sen buraya bence yazma daha birgün buluşmaya geldiğinde deneriz hep birlikte görürüz farkı,dizel araç heleki 200lü hızlarda benzinli kadar gidemez bunu bilmek içinde ne mühendis nede fizikci olmaya gerek yok 180 hp benzinli bir insignia 255+hızlara çıkmakta pek zorlanmaz bir çok video vs mevcut hepsimi yokuş aşağıya basıyor bu araçların 4 de 215de kesiciye giren bir araçtan bahsediyoruz
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Fatih abi,tolga abi henüz bir 1.6tnin tam gücünü bilmediğinden öyle diyor,bi akşam roll yapıldıgında fikrinin değişecegine eminim
        sevgili Kadir,şuan bakışlarımı görseydin beni daha iyi anlayacaktın 1.6T efsane olacak bir araç bence.Belki bir mustang gibi model markanın önüne geçecektir.benzinli aracın ruhundan kaynaklı motordan erken cevap alabilme dizel araçlarda yok tabi ki.Forumdaki çoğu kişinin tecrübe ettiği 1.6T (hakkında çok şey bilinen) ve diğer tarafta da forumdaki çoğu kişinin tecrübe etmediği 2.0 biturbo var.bence bilinmeyen gerçekler varken elinde,bildiklerine göre yorum yapma derim
        Tolga abi sen buraya bence yazma daha birgün buluşmaya geldiğinde deneriz hep birlikte görürüz farkı,dizel araç heleki 200lü hızlarda benzinli kadar gidemez bunu bilmek içinde ne mühendis nede fizikci olmaya gerek yok 180 hp benzinli bir insignia 255+hızlara çıkmakta pek zorlanmaz bir çok video vs mevcut hepsimi yokuş aşağıya basıyor bu araçların 4 de 215de kesiciye giren bir araçtan bahsediyoruz
        Kadir'im ben de o dik yokuşta 4. Vitesle 160 km yaptım,yokuş bitince de 190 km iken 5. Viteste attım ve 205 Km civari solundan geçtim. Sonra 230 km hıza kadar çıktim. Audi 300-500 metre arası verimde kalinca 6. Viteste attim. Sonra da dediğim gibi Konya girişine gelince yavasladim ve geçti gitti arkadaş. Yalanim varsa ne olayim...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Abi biliyorum bundan önce 2 aracımda insignia 1.6t idi,bi turboda güzel gider ama 4*4ün kaybı oldugu için 1.6tyi geçmesi olanaksız geliyor bana,deneyip görecez tolga abi gelirse eğer.
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

şimdi tam fıkradaki gibi önde 1,6 T arkada biturbo arada da 1,4 sellektör yaparmış 1,6 'ya

Bence bu yarışı yapmayın. ya da ille olacaksa iki aracıda aynı kişi sırayla kullanarak mesafe hız sonucu tesbit edin. çünkü eskiler "at sahibine göre kişner" demişler.
            MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Kadir Tolga hemşerim olmasaydı benim aracı sana verirdim Fatih'in plakalarını takardık benim araca stock 1.6 turbo Fatih'in herkes biliyo zaten çıkardın rollinge iyi bir şaka yapardık hemşerime ama hem hemşerim hemde Çerkez olduğu için kıyamadım tolgaya

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Kadir Tolga hemşerim olmasaydı benim aracı sana verirdim Fatih'in plakalarını takardık benim araca stock 1.6 turbo Fatih'in herkes biliyo zaten çıkardın rollinge iyi bir şaka yapardık hemşerime ama hem hemşerim hemde Çerkez olduğu için kıyamadım tolgaya
                Walla super olurdu abi)
                F30 Sport+

Yorum

Kadir'e : kadir bana ''yazma'' dediği için yazmadım .Buraya yazabilirim.Aşağıda ''gel'' demiş.Kadire ilk ''gel'i'' ben demiştim.Sorun değil tabi ki ben uzun vadeli yatırımcıyım sen kısacısın demek ki ... Al bir araç gel Kadir.kısa,uzun,yokuş aşağı yokuş yukarı,E5,E6,neresi olursa,Konya da olur ...
                  Volkan'a :Güzel bir şaka olurdu düşünsene,senin aracını da geçiyormuşum aracını yakardın oracıkta

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Kadir'e : kadir bana ''yazma'' dediği için yazmadım .Buraya yazabilirim.Aşağıda ''gel'' demiş.Kadire ilk ''gel'i'' ben demiştim.Sorun değil tabi ki ben uzun vadeli yatırımcıyım sen kısacısın demek ki ... Al bir araç gel Kadir.kısa,uzun,yokuş aşağı yokuş yukarı,E5,E6,neresi olursa,Konya da olur ...
                    Volkan'a :Güzel bir şaka olurdu düşünsene,senin aracını da geçiyormuşum aracını yakardın oracıkta
                    Abi ya sen hiç 1.6 turbo ile gazlamamışsın yada kendini çok profesyonel bir pilot olarak görüyorsun ama biz çok gördük buradan yazıp yanından sert bir makas attığımızda ışık görmüş tavşan gibi durup ne oldu diye bekleyeni haha neyse konumuz rolling zaten,ama yok kısa yok uzun bırak bu kelime oyunlarını bence abi gelirsin bi perşembe deneriz 1.6tnin gücünü görürsün yarında sahibinden.coma ilan açarsın olur biter

F10 Msport

Yorum

Abi ya sen hiç 1.6 turbo ile gazlamamışsın yada kendini çok profesyonel bir pilot olarak görüyorsun ama biz çok gördük buradan yazıp yanından sert bir makas attığımızda ışık görmüş tavşan gibi durup ne oldu diye bekleyeni haha neyse konumuz rolling zaten,ama yok kısa yok uzun bırak bu kelime oyunlarını bence abi gelirsin bi perşembe deneriz 1.6tnin gücünü görürsün yarında sahibinden.coma ilan açarsın olur biter
                      tekrar hoş geldin Kadir ışık görmüş tavşan benzetmen iyiydi.sesli gülmeme sebep oldu başka bir şey yazacağım Şaman bey sonra uyaracak bizi ben korkmaya başladım.vazgeçsek mi ? ya kaybedersem ! olsun varsın ya , hadi çek silahını,bitirelim bu işi.Bir anımız olur

Yorum

))
                        F30 Sport+

Yorum

Ben korkmaya başladım.Vazgeçsek mi ? Ya kaybedersem !
                          Olsun varsın ya , hadi çek silahını,bitirelim bu işi.
                          Bir anımız olur
                          Korkma Tolga Bey Kardeşim; kaybetmezsin; hasbel kader kaybedersek,
                          rövanşta benim arabaya senin arabanın plakasını takarız, maç 1-1 biter ihihi

Yorum

Tolga kadirin 1.6 insigniası yokki onun yıldızı var
                            sen olsa olsa benimle gazlarsın bende keyfine gazlarım zaten piyasada stock araçlar azaldı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tolga abi oyum senden yana eger kadirle yarisirsan
                              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Tolga kadirin 1.6 insigniası yokki onun yıldızı var
                                sen olsa olsa benimle gazlarsın bende keyfine gazlarım zaten piyasada stock araçlar azaldı
                                Bende onu diyorum ya böyle iddialar oldugunda hep insigniasızken oluyor diye

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X