Ynt: Audi A4 TDI
katılıyorum.aynı zamanda tork ile ilgili detaylı fikir sahibi olacaktık.yokuş aşağı koşmak kolaydır.her inişin bir çıkışı vardır...
amaç hoşça vakit geçirerek bilgi paylaşmak.çok güçlü motorlara sahip arkadaşlarımız da var.onlarada haksızlık etmeyelim sadece amacım içimizdeki şeytanı dışarı çıkarmak
Benim vidyoda 257 yapan İnsignia yokuş aşağı değil yalnız. YouTube' daki videolarda da düz yolda yapılan hızları görebilirsiniz.
yapmayın.biraz fizik kurallarını biliyorsanız düz yolda 257 km/h yapamayacağını tartışmazsınız bile.bu konuyu tartışma lüzumu da görmüyorum.aramızda mühendis arkadaşlar vardır.fazla bir şey söylemek bana düşmez.ayrıca fabrika verilerine de bakmanız yerinde olacaktır.
Değerli kardeşim,zorla kabul etmemeye çalışıyorsunuz.Fizik kurallarını bilmeye gerek yok.İnsignia düz yolda o hızı yapar. 1.6 T alın bir yolda kendiniz deneyin. Ancak o zaman inanırsınız. Ben Audi dedim siz biturbodan çıktınız. Biturbo da düz yolda 1.6 T'yi geçemez,sizin geçtikleriniz ya sizinle yarışmamış ya da yarışacak adama denk gelmemişsiniz.
haklısınız.saygı duyuyorum.
Yanlış anlamayın,ben de size saygı duyarım tabi ki. Savunduğumuz araçlar aynı araçlar zaten. İnsignia'yı birbirimize anlatmaya gerek yok. Benzinli ve dizellerin prensipleri de farklıdır dediğiniz gibi. Fakat 1.6 T'nin o hızları yapamayacağını iddia etmek çok katı oluyor.Biturbo da tabi ki harika bir araç.Bakın ben yokuşlarda onun geçeceğini söylüyorum fakat siz de 1.6 T'yi kendiniz alın düz bir yolda basın ki göreceksiniz zaten yapıyor mu yapmıyor mu. Ohızları yapan çok arkadaşımız var bu forumda onlar da söylerler zaten.Bu biturbo konulu son yorumumdur. Audi'de çok iyi gidiyor 150 bg,350 nm torku var fakat düz yolda gitmiyor işte ,gidemiyor ki ben ilk geçişimde 205 km ile solladım lpgde. 2. geçişimde benzinle geçtim,düz yolda 1.6 T sürekli hızlanmak ister tabi korkmadan basarsanız...
Orjinal yazı sahibi: tornado
Orjinal yazı sahibi: canbaz
Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
biturbo ile yıldız kapışması ilginç olur gerçekten. Araçların verileri bellidir. Şöföre göre sonucun değişik olması aracın yüksek performanslı olması gerçeğini değiştirmez.O kadar uzun yol için araç performansından ziyade Şöför performası etkili olur bence.
Benim vidyoda 257 yapan İnsignia yokuş aşağı değil yalnız. YouTube' daki videolarda da düz yolda yapılan hızları görebilirsiniz.
Yorum