A4 2000 cc hakimli dizel motor için iki motor seçeneği var şuan.150 ve 177 bg.177 bg gayet başarılı bence.
A5 2000 cc dizel 190 hp quattro S tronic geliyor.Araç performansı çok başarılı.merakla
bekliyorum. Duman olabiliriz
A4 2000 cc hakimli dizel motor için iki motor seçeneği var şuan.150 ve 177 bg.177 bg gayet başarılı bence.A5 2000 cc dizel 190 hp quattro S tronic geliyor.Araç performansı çok başarılı.merakla bekliyorum.Duman olabiliriz
1.6 turboları yine duman edemez tolga abi
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
A4 2000 cc hakimli dizel motor için iki motor seçeneği var şuan.150 ve 177 bg.177 bg gayet başarılı bence.A5 2000 cc dizel 190 hp quattro S tronic geliyor.Araç performansı çok başarılı.merakla bekliyorum.Duman olabiliriz
fabrika verileri senin tersini söylüyor.Önce 1.6Tler benim sınavımı geçmeli ki mümkün değil.Biturbonun arkadan görünüşünü ezberlediler
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
A4 2000 cc hakimli dizel motor için iki motor seçeneği var şuan.150 ve 177 bg.177 bg gayet başarılı bence.
A5 2000 cc dizel 190 hp quattro S tronic geliyor.Araç performansı çok başarılı.merakla
bekliyorum. Duman olabiliriz
Bir şey olmaz, alırız ifadesini
düzeltme yapmalıyım.alırsınız doğrusudur
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
fabrika verileri senin tersini söylüyor.Önce 1.6Tler benim sınavımı geçmeli ki mümkün değil.Biturbonun arkadan görünüşünü ezberlediler
Sizin aracın son hızı nedir,denediniz mi hiç? Biturbo 260 km hız yapamaz sanırım ama 1.6 T rahat yapıyor. Kısa mesafelerde ve yokuşlu yollarda geçebilirsiniz ama otobanda ya da uzun düzlüklerde 1.6 T zor geçilir.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
haha haha haha abi önden çeker olsa belki yuksek hızlarda yanında gidebilirsin 1.6 tnin, ama 4*4 le anca sen ezberlersin o 1,6nın plakalarını haha bi perşembe gelin deneyip görelim
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
bu mesaj Kadir içindir:şöyle yapalım istersen.kınalıdan-edirneye kadar deneme yapalım.yemekleri ben ısmarlarım.geri dönmek yok ama.edirne gişelerde beklerim...ok ???
bu mesaj tornado içindirtobanda yokuş yukarı 200 km/h altına düşmüyor bendeki canavar.üstünü siz hesap edin(edirne-istanbul arası) ...
bu mesaj Kadir içindir:şöyle yapalım istersen.kınalıdan-edirneye kadar deneme yapalım.yemekleri ben ısmarlarım.geri dönmek yok ama.edirne gişelerde beklerim...ok ???
bu mesaj tornado içindirtobanda yokuş yukarı 200 km/h altına düşmüyor bendeki canavar.üstünü siz hesap edin(edirne-istanbul arası) ...
abi ne gerek var edirneye kınalıya tem otoyoluna çıkılır 100de basarsınız 250ye ilk gelen ayağını gazdan çeker beklersiniz tabi aracınız 250ye kaç snde çıkar orası mechul
Dizel araçların ara hızlanmaları vs iyidir fakat 170-180den sonra benzinli araç gibi gidemez gitmesi için 195 hpden daha fazlası gerekebilir.(özelllikle 4*4 bir araç için)
3.0tdi mercedes s serileri vardır,a8ler vardır onlarda 250 hp 500 tork civarlarındadırlar fakat 200e kadar anca yanımızdan gelebiliyorlar,hele birde o hızlarda frenleme yaparsa o sürate birdaha çıkması epeyde zaman alıyor.
Bunu en iyi şu şekilde örnek verebiliriz kendi araçlarımız olan 1.4 turbo benzinli insignia,yazılım ile 160-165hp civarı bir güç elde ediyor,karşısındaki rakipde 2.0dizel 160lık+racechip fakat 100-120 km hızdan sonra 1.4 insignia 2.0 racechipli aracı geçiyor.(aman aman ayırmasada bir kaç boy önde oluyor)
Hem hacim farkı,hemde tork farkı,hemde hp farkı oldugu halde
Yokuş yukarı yoluna göre bizimkilerde düşmeyebilir,yokuşuna göre tabi.Dik yokuşlarda biturbo geçer ama düz yolda şansınız yok malesef.
abi ne gerek var edirneye kınalıya tem otoyoluna çıkılır 100de basarsınız 250ye ilk gelen ayağını gazdan çeker beklersiniz tabi aracınız 250ye kaç snde çıkar orası mechul
yokuş aşağıda ulaşılan aldatıcı hızlardan bahsediyorsun sen,anladım ! bak ne diyeceğim sana.al arabanı gel
Yorum