Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2010 model Opel insignia 1,6T mi yoksa bmw 320 D mi kapışsalar kim alır

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2010 model Opel insignia 1,6T mi yoksa bmw 320 D mi kapışsalar kim alır

Benim fikrim o yonde denemeden kesin bisey soylenemez ama iki aracin giidisini de biliyorum ayrica 2.0 cdti insignia da mevcut akrabalarda cok rahat ayiriyo 163luk 320d

Yorum

2.0 lık insignia ile 1.6 turboyu aynı kefeye koymayalım lütfen. Bu denilen noktada beygiri düşük hiçbir dizel araba aralarında 1 tona ykın fark yoksa benzinliyi kalkış hariç zorlayamaz..................

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
        2.0 lık insignia ile 1.6 turboyu aynı kefeye koymayalım lütfen. Bu denilen noktada beygiri düşük hiçbir dizel araba aralarında 1 tona ykın fark yoksa benzinliyi kalkış hariç zorlayamaz..................
        Bu da sizin fikriniz saygi duyuyorum ama denemeden kesin konusmak yanlis bence

Yorum

2.0 cdti 160 bg otomatik fabrika 0-100 9.6 sn, 1.6 turbodan 1 sn daha yavaş bunu da göz önünde bulundurmak gerek

Orjinal yazı sahibi: flying_spur
          Benim fikrim o yonde denemeden kesin bisey soylenemez ama iki aracin giidisini de biliyorum ayrica 2.0 cdti insignia da mevcut akrabalarda cok rahat ayiriyo 163luk 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ufuk Can
            Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
            Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            184 bg lik miydi yoksa 165 bg miydi?

en az 10 kez kapışmışımdır hertürlü her şartta 320d harcıyorum en son ankara buluşma dönüşünde yarım depoma maal oldu 1,45dk eskişehire geldim gerek ara hızlanma gerek yüksek hızlarda ınsignıa

Ömerim 165 kayda bile almıyorum kardeşim valla büyütmeyim korkmayın bmw 320d 184hp gerci Hasanım cok büyütüyor ve cok iddalaşıyor pilotda iş yok falan diye ama bmw arkadaş itiş olması aktarma organları gerek Aerodinamik yapısı olarak ve son olarak kesiciye girdiği zaman zor toparlanıyor insignia yakalayamaz

184 hplik 320d hem tork hem hp, hem kilo farkıyla insigniaya göre her türlü avantajlı, son hızlarda insigniayayla kafa kafaya gider şahsi düşüncem....

ufuk hocam sana gelen bmw sürücüleri zayıf kalmiş bence, istanbuldaki bmw sürücüleriyle sakın ha yarışma derim

Yerim istanbul sürücülerini ham yaparım HASANIM ....

beklerim abi, her zaman

Uykuluk varmı HASANım istanbul sürücüsünün yanında

olmazmı, istanbula gelipte uykuluk yedirmeden göndermek yok ufuk abim, en kısa zamanda beklerim, bayramda olabilir mesela...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
              184 bg lik miydi yoksa 165 bg miydi?

en az 10 kez kapışmışımdır hertürlü her şartta 320d harcıyorum en son ankara buluşma dönüşünde yarım depoma maal oldu 1,45dk eskişehire geldim gerek ara hızlanma gerek yüksek hızlarda ınsignıa

Ömerim 165 kayda bile almıyorum kardeşim valla büyütmeyim korkmayın bmw 320d 184hp gerci Hasanım cok büyütüyor ve cok iddalaşıyor pilotda iş yok falan diye ama bmw arkadaş itiş olması aktarma organları gerek Aerodinamik yapısı olarak ve son olarak kesiciye girdiği zaman zor toparlanıyor insignia yakalayamaz

184 hplik 320d hem tork hem hp, hem kilo farkıyla insigniaya göre her türlü avantajlı, son hızlarda insigniayayla kafa kafaya gider şahsi düşüncem....

ufuk hocam sana gelen bmw sürücüleri zayıf kalmiş bence, istanbuldaki bmw sürücüleriyle sakın ha yarışma derim

Yerim istanbul sürücülerini ham yaparım HASANIM ....

beklerim abi, her zaman

Uykuluk varmı HASANım istanbul sürücüsünün yanında

olmazmı, istanbula gelipte uykuluk yedirmeden göndermek yok ufuk abim, en kısa zamanda beklerim, bayramda olabilir mesela...

Özledim valla istanbulu uykuluk bahane sizlerle olmak şahane
              2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
              2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İşleniyor...
              X