Merhabalar,
bugün güzel bir haber aldım.
ben uzun zamandır 1:18 ölçekli model otomobil koleksiyonu yapıyorum, uzun zamandır piyasayı takip ediyorum, forum ortamlarında bulunuyorum.
neyse, üye olduğum forumdan güzel bir haber aldım.
çok sevdiğim firmalardan biri, Kyosho, yetkililerinden birisi foruma üye olmuş.
Model otomobillerimizin Türkiye Distrübitörü Cem abimizde, bize bu konuda bilgi verdi.
kendisi bizim üretilmesini istediğimiz modelleri araştırıyormuş.
bende kendisine Insignia ile ilgili olduğumu ileteceğim.
Insignia'nın 2 ayda 130.000'den fazla satış yaptığını, çok müşterisi olduğunu ileteceğim.
tabiki birçok kişininde eğer üretirlerse bu model otomobili alacağını ileteceğim, umarım beni yanlız bırakmazsınız ihihi
satılır satılır deyip modeli ürettirip birde satılmazsa yazık olur ihihi
sizlerinde iletmek istedikleriniz, eklemek istedikleriniz varsa bekliyorum.
yazıyı ingilizce yazacağım, o yüzden biraz zamanımız var
desteklerinizi bekliyorum, otomobillerinizin 18 kat küçültülmüşünü elinizde tutmak çok zevkli gelecektir, emin olabilirsiniz ihihi
bugün güzel bir haber aldım.
ben uzun zamandır 1:18 ölçekli model otomobil koleksiyonu yapıyorum, uzun zamandır piyasayı takip ediyorum, forum ortamlarında bulunuyorum.
neyse, üye olduğum forumdan güzel bir haber aldım.
çok sevdiğim firmalardan biri, Kyosho, yetkililerinden birisi foruma üye olmuş.
Model otomobillerimizin Türkiye Distrübitörü Cem abimizde, bize bu konuda bilgi verdi.
kendisi bizim üretilmesini istediğimiz modelleri araştırıyormuş.
bende kendisine Insignia ile ilgili olduğumu ileteceğim.
Insignia'nın 2 ayda 130.000'den fazla satış yaptığını, çok müşterisi olduğunu ileteceğim.
tabiki birçok kişininde eğer üretirlerse bu model otomobili alacağını ileteceğim, umarım beni yanlız bırakmazsınız ihihi
satılır satılır deyip modeli ürettirip birde satılmazsa yazık olur ihihi
sizlerinde iletmek istedikleriniz, eklemek istedikleriniz varsa bekliyorum.
yazıyı ingilizce yazacağım, o yüzden biraz zamanımız var
desteklerinizi bekliyorum, otomobillerinizin 18 kat küçültülmüşünü elinizde tutmak çok zevkli gelecektir, emin olabilirsiniz ihihi
Yorum