Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt Tüketimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yakıt Tüketimi

Saat 12 gibi izmirden aydına istikamet ettik.Hızı 96 sabitledim.Aydın'a vardığımızda hemen bi benzinliğe girdik.22 LiRa yaktı

I LOVE YOU İNSİGNİA

Ynt: Yakıt Tüketimi

Toplam kaç km yol yapıldı?

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
    17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
    35GB5825  A Rh+

Yorum

5370 km yoL yapıLdı

Yorum

tahminimce İzmir-Aydın arasını sormuştu
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          tahminimce İzmir-Aydın arasını sormuştu
          110 Km

Yorum

sanırım aracınız dizel olsa gerek. çünkü benzinliler bu rakamları anca rüyalarında görürüler.

bu arada benzinli aracı olan arkadaşlar yakıt tüketimlerinizi de buraya yazarsanız yeni alacak olan (benim gibi) arkadaşlara bir ön bilgi olur.

çünkü hiçbir zaman bayinin dediği rakam tutmaz biliyorum. bayide 180hp sport tourer için adam bana 10 lt yakar abi dedi... (hani sanki yakmaması gerek ama açık konuşayım der gibi)

10 lt yaksa başımızın tacı olur bu araba yav...

Yorum

Slow Motion kullanırsanız 8 LT
              Normal kullanırsanız 10 Lt
              Hızlı iseniz 12 Lt
              Spor Kullanıyorsanız 14 ve yukarısı

Bunların ortalamasıda 11'e gelir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Havaların ısınması ile 9.5 olan ortalamam 9.3 düştü.Gerçi beni de fazla baz almayın çünkü istanbul içi pek trafiğe girmiyorum.Günde ortalama 25 km yapıyorum.Fazla da sert kullanmayıp gayet sakin gidiyorum.

Yorum

kullanıma bağlı 9,7 - 10,6 aralığında gidip geliyor. Her benzin aldığımda sıfırlıyorum. Eğer trafiğe takılmazsan sakin kullanırsam 9,7 kadar ortalama düşüyor. Biraz araçlara takılıp gaza gelirsemde 10,6 filan luyor. Çokta takılmadığımı ortalamadan anlamışsınızdır. Benim astra h 9 - 9,5 yakıyordu. Bu kasa ve bu motora göre 10,6 çok başarılı bence... Bu araçtan 8 lt yakmasını beklemek eşyanın doğasına aykırı...
                  2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

selam arkadaşlar

20 lt 220 bg kullanıcısı olarak hiçbir zaman o değerleri görememenin üzüntüsünü yaşıyorum.ben genelde şehir içinde suadiye-ikitelli arasında haftanın 5 günü gidip geliyorum.ortalamam 14.8 lt maad ama yapacak birşey yok .Dizelciler aracınızın değerini bilin.kendim ettim kendim buldum.

Yorum

Sizin probleminiz dur kalk ve aşırı trafik tir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
                        selam arkadaşlar

20 lt 220 bg kullanıcısı olarak hiçbir zaman o değerleri görememenin üzüntüsünü yaşıyorum.ben genelde şehir içinde suadiye-ikitelli arasında haftanın 5 günü gidip geliyorum.ortalamam 14.8 lt maad ama yapacak birşey yok .Dizelciler aracınızın değerini bilin.kendim ettim kendim buldum.
                        abi senin araban başka bişey zaten. hiçbir zaman o değerleri göremezsiniz ama hiçbir zaman da sizin aracınızın yaşattığı keyfi tam olarak yaşayamayız diye düşünüyorum.

ne kadar ekmek o kadar köfte

yalnız 1.6 180 hp bir araç için 9,5-10,5 arası bir yakıt tüketimi kesinlikle çok iyi o zaman..

bende C-MAX var 115 hp olmasına rağmen o kadar yakıyor desem yeridir.

yani demekki o kadar da korkmaya gerek yokmuş bu 180 hp den...

Yorum

Metal bütün iş arabayı sakin kullanabilmekte. Bak kullanmakta demiyorum çünkü çok zibidi oluyor seni tahrik eden eee noluyor itina ile hadleri bildiliriliyor. Özellikle vw grup olarak insigniaya kıl. Arabayı görünce ellerinden geleni yapıyorlar ama nafile... e neoluyor 9,5 olan ortolama bir bakmışsın hooop 10,5 oluvermiş. Seni takip eden araçta dikizde ufak bir nokta olarak hala seni yakalamaya çalşıyor...
                          2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tunacullu
                            Metal bütün iş arabayı sakin kullanabilmekte. Bak kullanmakta demiyorum çünkü çok zibidi oluyor seni tahrik eden eee noluyor itina ile hadleri bildiliriliyor. Özellikle vw grup olarak insigniaya kıl. Arabayı görünce ellerinden geleni yapıyorlar ama nafile... e neoluyor 9,5 olan ortolama bir bakmışsın hooop 10,5 oluvermiş. Seni takip eden araçta dikizde ufak bir nokta olarak hala seni yakalamaya çalşıyor...
                            piyasada bu sınıfta insignia kadar kaliteli başka bir araç ben bilmiyorum. yalnız insignianın müşteri kaybetmesinin bir sebebinin de 1,6 dizel olmamasına bağlıyorum.

gerçi ben de adamlara hak veriyorum, arabayı götüremedikten sonra 1.6 115 hp dizeli kim ne yapsın.. 115 hp benzinli yalan oldu mesela...

2,0 araçların yıllık 2000tl vergisi var ve buda her ay 1,6 ya göre 110tl'den fazla artı vergi vermek demek oluyor. hem bu farkı, hem de araca fazladan verilen (baya fazladan verilen) parayı çıkarmak için aracı bir hayli kullanmak gerekiyor...

insignia'nın müşterilerinin aracı almak için tekrar tekrar düşünmesinin ne yazıkki bu sebeplerden olduğunu düşünüyorum... yoksa onun gibi araç yok daha...

Yorum

+10000 ihihi ihihi ihihi

Birde içinizde biraz sert araba kullanma hali varsa da sakin olunamıyor. Ben her yola çıkışımda söz veririrm kendi kendime.
                              Giderken sakin, dönüşte bir bakmışız sözü yemişiz

Orjinal yazı sahibi: tunacullu
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                              X