Evet arkadaşlar ankarada amerikan filmlerinde olduğu gibi insanlar araçlarını bıraktı ve sokaklarda yürüyerek evlerine ve işlerine gitmeye çalışıyor.Ama bizim insigniamız her koşulda kendini göstererek yollarda direnerek beni işe kadar getirdi.Çankayada 35 cm kar varlığında biraz zorlansa da görevini layığı ile yerine getirdi.Sport versiyon olduğu için yere yakın olmasının azizliği ile bazı yerlerde kalın karda zorlansa da bazı yerlerde arabayı ters çevirip geri geri çıksam da başarıyla işyerime ulaştım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankarada amerikan filmleri gerçek oldu
Collapse
X
-
Ynt: Ankarada amerikan filmleri gerçek oldu
Bende bıraktım arabayı ve işe gitmedim bugün. Kar hala da deli gibi devam ediyor yağmaya Fatih abi baksana buna kar lastiği ne yapsın ihihi2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iatros
Bende bıraktım arabayı ve işe gitmedim bugün. Kar hala da deli gibi devam ediyor yağmaya Fatih abi baksana buna kar lastiği ne yapsın ihihi
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Bu arada aynaları kapatmışım yıne bak büyük gaflet. İneyim birazdan süpüreyim. Bu arada waxın etkısınıde gördük hava kendini biraz salınca sabah hem eğimli bölgeler lop diye aşağı düştür2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Evet arkadaşlar ankarada amerikan filmlerinde olduğu gibi insanlar araçlarını bıraktı ve sokaklarda yürüyerek evlerine ve işlerine gitmeye çalışıyor.Ama bizim insigniamız her koşulda kendini göstererek yollarda direnerek beni işe kadar getirdi.Çankayada 35 cm kar varlığında biraz zorlansa da görevini layığı ile yerine getirdi.Sport versiyon olduğu için yere yakın olmasının azizliği ile bazı yerlerde kalın karda zorlansa da bazı yerlerde arabayı ters çevirip geri geri çıksam da başarıyla işyerime ulaştım.'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
'15 BMW 118i LCI
Yorum
-
Evet püsküllü mf bezle temizledim arabayı kaç dk da 5 ufak bır darbede koca kutle kar ındı aşağıya wax olmayan yerlerde don yapmıs oraları zorlamadım, misal farlarda. Ama wax olan yerlerde harika temizlik oldu tabi arabayı cıkaramadım yatsın bakalım. 13.30 ıtıbarıyle temızledık bakalım ne kadar dolacak üstü2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum