Değerli Insignia Ailesi,
Herkese merhabalar. Uzun zamandır yeni bir otomobil alma hevesiyle bayileri dolaşmaktayım. Sonunda Insignia'ya kanım ısındı. Ancak, henüz sürüş testini yapmadım. Birkaç gün içinde onu da tamamlamış olacağım. Otomobil ile ilgili olarak merak ettiğim bazı konular var, eğer değerli zamanınızı ayırır da beni biraz bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.
Almayı düşündüğüm araç: Insignia 1.6T 180Hp Benzinli, Cosmo
1. Yan aynalar hafızalı mı? Yani, sürücü koltuğuyla birlike aynaların konumu da hafızaya alınabiliyor mu?
2. Yan aynalar üzerinde sinyal lambası var mı?
3. Benzin deposu kapağı merkezi kilit sistemine dahil mi? Kiliti nasıl çalışıyor?
4. Otomobilde alarm sistemi var mı?
5. Farlar Xenon mu?
6. Cosmo'da (DVD800 olmadan) bilgi ekranı renkli mi, yoksa sadece sarı mı?
Çok teşekkür ederim.
06
Herkese merhabalar. Uzun zamandır yeni bir otomobil alma hevesiyle bayileri dolaşmaktayım. Sonunda Insignia'ya kanım ısındı. Ancak, henüz sürüş testini yapmadım. Birkaç gün içinde onu da tamamlamış olacağım. Otomobil ile ilgili olarak merak ettiğim bazı konular var, eğer değerli zamanınızı ayırır da beni biraz bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.
Almayı düşündüğüm araç: Insignia 1.6T 180Hp Benzinli, Cosmo
1. Yan aynalar hafızalı mı? Yani, sürücü koltuğuyla birlike aynaların konumu da hafızaya alınabiliyor mu?
2. Yan aynalar üzerinde sinyal lambası var mı?
3. Benzin deposu kapağı merkezi kilit sistemine dahil mi? Kiliti nasıl çalışıyor?
4. Otomobilde alarm sistemi var mı?
5. Farlar Xenon mu?
6. Cosmo'da (DVD800 olmadan) bilgi ekranı renkli mi, yoksa sadece sarı mı?
Çok teşekkür ederim.
06
Yorum